• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور 1403

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فیزیک الگو بگیرم یا خیلی سبز
برای استارت خیلی سبز خیلی درسنامه جامع تر و تست های معقول تری داره و نشر الگو بیشتر برای منبع تسلط استفاده میشه تست ها بسیار خوب و چالشی هستن ولی درسنامه ناقصه. پیشنهاد میکنم حتما فیزیک هر سه پایه رو برای منبع تسلط بزنین تست های خیلی قشنگی داره که در آزمون های آزمایشی خیلی تکرار میشن خصوصا قلمچی و گزینه دو

برای ریاضی منبع دوم بعد از خیلی سبز دهم نردبام بگیرم یا الگو؟خیلی سبز رو همراه با مدرسه دارم پیش میبرم

فیزیک الگو بگیرم یا خیلی سبز
الگو هم تک پایه هاش و هم جامع هاش خیلی خوبه. البته غلط هم توی کتاباش زیاد هست از لحاظ اشتباه بودن کلید و حل و اینجور چیزا مخصوصا جامع
الگو بگیر

برای ریاضی منبع دوم بعد از خیلی سبز دهم نردبام بگیرم یا الگو؟خیلی سبز رو همراه با مدرسه دارم پیش میبرم
بنظرم برای منبع دوم بعد خیلی سبز، کتاب تست الگو مناسب تره. البته نردبام رو ندیدم ولی تست های الگو خیلی زیاده و قشنگ به تسلط کامل می‌رسی.

سلام رفقا..آزمونی ک ریاضی و شیمی و فیزیک سطح خوبی داشته باشه واسه کنکور چی معرفی میکنید؟ ؟؟حضوری منظورمه..و اینکه غیر حضوری ها کدوم ازمونهارو تحلیل کنیم خوبه؟

سلام رفقا..آزمونی ک ریاضی و شیمی و فیزیک سطح خوبی داشته باشه واسه کنکور چی معرفی میکنید؟ ؟؟حضوری منظورمه..و اینکه غیر حضوری ها کدوم ازمونهارو تحلیل کنیم خوبه؟
سلام
ازمون غیر حضوری ماز خیلی خوبه سطح سوالاش بالاس
حضوریم والا به نظرم قلمچی خوب باشه سطح سوالاش معقوله به نظرم خیلی نه سخته نه اسون

سلام...کسی ازمون لیموترش،فراز،مای زیست ،پیروز شنیده؟؟

به نظرتون برای ریاضی دهم منبع اول خیلی سبز خوبه؟ریاضیم متوسطه ولی احساس میکنم بعضی سوالاش زیادی آبکی و سادست به نظرتون ادامش بدم؟در مورد منبع دوم هم پیشنهادتونو بگید

واسه فیزیک کلاس های کدوم دبیر رو پیشنهاد میدید؟
کسی کلاسای نوکنده رو شرکت کرده؟ تدریسش چجوریه

واسه فیزیک کلاس های کدوم دبیر رو پیشنهاد میدید؟
کسی کلاسای نوکنده رو شرکت کرده؟ تدریسش چجوریه
فقط قضاتی
هم آزموناشون عالیه هم کلاس و هم چنین رفع اشکال و جزوه ها.

Back
بالا