• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انیمه کلاب سمپادیا

انیمه پلوتو (pluto) هم بسیار زیباست و مناسب فضای امروزه : ))
درباره ربات، انسان ها و جنگه .
ایران (persia ) هم توی داستان سریال نقش پر رنگی داره.
کلا هم ۸ قسمته.
Animex - pluto

Psycho-Pass
داستان توی دنیای سایبرپانک روایت میشه. تو این دنیا یه سیستمی اختراع شده که قبل از اینکه هر انسانی مرتکب جرمی بشه، قبلش امواج ذهنیش بهم میریزه و این سیستم به پلیس اخطار میده و میتونن جلوی جرم رو بگیرن و اگه این امواج خیلی به وقوع جرم نزدیک باشن جدی‌تر هم با طرف مقابله میشه که فقط جرم رخ نده. (اگه دیدید و یکم فرق داشت ببخشید دیگه خیلی وقت پیش دیدمش، الان شک کردم سیستم خودش جلوی آدما رو میگرفت یا به پلیس اخطار میداد :)) )
اما خب این سیستم یه باگی که داره اینه که احساسات انسانی مثل عصبانیت، غم و هیجان رو در نظر نمیگیره! و سوال اینجاست که این سیستم اصلا کی و چطوری ساخته شده؟
جهت پیدا کردن جواب هر چه سریعتر انیمه را دانلود کرده و تماشا کنید :-"
دیالوگ‌هاش فلسفی‌ان و هرچه داستان بیشتر جلو میره ذهن آدم رو بیشتر درگیر میکنه. سه فصل سریاله با یه تعدادی فیلم. همشون قشنگن اما فصل یکش واقعا جور دیگه‌ای عالیه. حتی اگه وقت نداشتید همشو ببینید توصیه میکنم فصل اول رو از دست ندید اصلا. فکر کنم ۲۲ اپیزود بود.

ویرایش: یه معرفی خوب ازش پیدا کردم:
در آینده ای نزدیک، این امکان بوجود اومده تا وضعیت روانی و شخصیت انسان ها قابل اندازه گیری و در قالب اعداد و ارقام قابل بیان باشه. به این اندازه گیری در اصطلاح، “روان-گذر” (Psycho-pass) گفته میشه. یکی از مهمترین معیار های این اندازه گیری، فاکتوری به نام “ضریب جُرم” هست. این فاکتور نشون دهنده ی اینه که هر فرد چقدر تمایل و اشتیاق برای ارتکاب جرم و جنایت، در ذات خودش داره و حکومت این دنیا، از این فاکتور برای قضاوت در مورد مجرمین استفاده میکنه. کسانی که “ضریب جرم” بالایی داشته باشند خطرات بالقوه ی جامعه هستند و باید حذف بشن، حتی اگر جرمی مرتکب نشده باشند! البته در این دنیا هم مثل تمامی داستان ها و قصه هایی که در اون انسان ها به دنبال ساخت آرمان شهری رویایی بودند، همه چیز به خوبی پیش نمیره. هنوز جرم و جنایت و مجرمینی که هیچگاه به دست حکومت نمی افتند وجود دارند و امنیت و آسایش جامعه رو تهدید می کنند. بخش تحقیقات جنایی از اداره ی امنیت عمومی، از واحد های کارآگاهی متعددی تشکیل شده که وظیفه ی برقراری امنیت، مبارزه با جرائم مختلف و حل پرونده های جنایی رو بر عهده دارند. هر کدوم از این واحد های کارآگاهی، در واقع گروههای چند نفره ای هستن که شامل “مُجری” ها و “بازرس” ها میشن. “مجری” ها کسانی هستند که درگیری ها و کارهای سخت و سنگین رو انجام میدن. به تعقیب مجرمین میرن و اونا رو دستگیر میکنن. اکثر “مجری” های ماهر، کسانی هستند که طبق اندازه گیری های انجام شده دارای “ضریب جرم” بالایی بودند و باید از جامعه حذف میشدند، اما بهشون این پیشنهاد شده تا در قبال آزادی، به عنوان “مجری” در خدمت نیروهای امنیتی باشند. درک بالای این افراد از جرم و جنایت باعث میشه تا بهترین انتخاب برای “مجری ها” باشند، …

انیمه Summer Time Rendering در ژانر mystery–thriller یکی از معدود آثاری است که هم داستانی منسجم و پرمحتوا داره و هم از نظر کیفیت انیمیشن در سطح بالایی قرار می‌گیره. تماشای آن را به‌ویژه به کسانی پیشنهاد می‌کنم که معمولاً زیاد انیمه نمی‌بینند یا به سبک خاص روایت و انیمیشن آن عادت ندارند. چون تجربه‌ای نزدیک به دیدن یک سریال کامل و حساب‌شده ارائه می‌ده.

در حالی که بیشتر انیمه‌ها از مانگا یا رمان‌های تصویری اقتباس می‌شوند، Shinsekai Yori (From the New World) بر اساس یک رمان علمی‌تخیلیِ برندهٔ جایزه ساخته شده است. داستان این اثر احتمالاً یکی از خاص‌ترین و متفاوت‌ترین روایت‌هایی است که تا به حال نوشته شده. داستانی با مفاهیم عمیق تر از انتظار و
دنیایی که شبیه به یک مطالعه‌ی جامعه‌شناختی در بستر یک کابوسِ علمی تخیلی است. از لحاظ داستانی خیلی بیش تر 100 هست ولی از لحاظ انیمیشن و جلوه های بصری، انیمه ی قدیمی هست و بودجه ی آنچنانی نداشته، خصوصا این موضوع رو تو نیمه اول سریال خیلی بیش تر احساس میکنید ولی اگر دنبال داستانی هستید که با قطعیت هیچ جای دیگه نتونید مشابه اش رو پیدا کنید حتما توصیه میشه تماشاش رو در نظر بگیرید

Ghost in the shell
تم سایبرپانک

امروز سیزده به در بود.
داستانِ دروغِ تو در آوریل یا Shigatsu Wa Kimi No Uso هم دربارهٔ دختریه که با اومدنش بهار و رنگ‌ها رو به زندگیِ تقریباً از دست‌رفتهٔ پسره میاره. چون اولین ملاقات‌شون توی همین ۱ آوریل بوده، فندومِ این انیمه هر سال با شروع این ماه توی تیک‌تاک و اینستاگرام ویدیوهای این انیمه رو پست می‌کردن. به خصوص اون اپنینگ معروفش که کیمی دایو، کیمی ناندایو... لینک ر:
در کل خیلی دوست داشتم درباره‌ش بنویسم و بگم این انیمه چه‌قدر زیبا بود. "تو آفتابِ بارون من هستی"؛ داستانش خیلی ساده‌ست و خیلی زیبا ساختنش. بعضی از دوست‌هام این‌طوری بودن که نه سد اند دوست نداریم یه چیزی بگو که آخرش خوب باشه؛ ولی من این انیمه رو با همون پایان دوست دارم. برام خیلی نوستالژیه. و البته یک نفر یادمه توی یوتیوب اومده بود بررسی کرده بود [چون که شخصیت‌های اصلی این انیمه پیانیست یا ویولنیست بودن] دیده بود توی انیمه وقتی اثری نواخته میشه اولاً اسم و آهنگساز اثر رو نام می‌برن و ثانیاً انیمیشن‌سازی این‌قدر دقیق بوده که نت‌ها همون نت‌ها بودن و کلاویه‌ها دقیقاً همون‌هایی بودن که باید توی اجرای واقعیِ اون قطعه می‌زدن. آیا خیلی شاهکار نیست؟
چه دیالوگ‌هایی هم داشت. یک میم بود با چنین محتوایی؛
"?100men vs "don't forget me, okay​
و خب ایف یو نو یو نو و این حرف‌ها. آخرش هم آریما میگه که بهار رسید. بهاری بدون تو...
خلاصه که حتماً دیدن این شاهکار عاشقانه رو به خودتون هدیه بدید 💚

سلام کسی انیمه love through a prims رو دیده؟ اگه اره میشه یه معرفی کنید که خوبه یا نه

Summer ghost

انیمه سینمایی، ۴۰ دقیقه‌س کلا
داستان راجب چندتا دوسته که طبق یه باور قدیمی میان یه مراسم آتش بازی انجام میدن که با روح‌ها ارتباط بگیرن. بعد از این مراسم با روح یه دختر آشنا میشن و اون دختر ازشون میخواد جسدش رو پیدا کنن تا به آرامش برسه.

من یه چند روزه فهمیدم بین انیمه‌ها یه ژانری هست به اسم villainess همه هم با این رویکرد که یه نقش اصلی یه دختره که باید ویلنس و شخصیت منفی باشه ولی درواقع نیست و همه اشتباه فکر میکنن :)) هیچ محتوای خاص و ویژه‌ای پشت این ژانر نیست و کاملا وایبر باربیای بچگیمو داد، اگه دراما دوس داشتید پیشنهاد میشه.
از این ژانر خودم اخیرا اینو دیدم:
The Villainess Is Adored by the Prince of the Neighbor Kingdom
از اسمش معلومه چه سمیه ;))

+ اگه دنبال سینمایی قشنگ بودید "۱۰۰ متر" رو دیدم، زیبا بود.

من یه چند روزه فهمیدم بین انیمه‌ها یه ژانری هست به اسم villainess همه هم با این رویکرد که یه نقش اصلی یه دختره که باید ویلنس و شخصیت منفی باشه ولی درواقع نیست و همه اشتباه فکر میکنن :)) هیچ محتوای خاص و ویژه‌ای پشت این ژانر نیست و کاملا وایبر باربیای بچگیمو داد، اگه دراما دوس داشتید پیشنهاد میشه.
از این ژانر خودم اخیرا اینو دیدم:
The Villainess Is Adored by the Prince of the Neighbor Kingdom
از اسمش معلومه چه سمیه ;))

+ اگه دنبال سینمایی قشنگ بودید "۱۰۰ متر" رو دیدم، زیبا بود.
یه انیمه توی سبکی که گفتین قبلا دیده بودم I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss بود
بیشتر این سبک من رو یاد یکسری مانهوا میندازه که شخصیت اصلی بعد مرگ تناسخ پیدا میکنه توی بدن شرور داستان و باید برخلاف خط داستانی حرکت کنن تا ویلن نباشن
یاد مانهوای Survive as Hero's Wife افتادم"

یه انیمه توی سبکی که گفتین قبلا دیده بودم I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss بود
بیشتر این سبک من رو یاد یکسری مانهوا میندازه که شخصیت اصلی بعد مرگ تناسخ پیدا میکنه توی بدن شرور داستان و باید برخلاف خط داستانی حرکت کنن تا ویلن نباشن
یاد مانهوای Survive as Hero's Wife افتادم"
آره دقیقا همینطوره

تو انیمه دو ساید دارم عاشق berserk, devilman crybaby هستم همونقدر که عاشق استدیو جیبیلی هستم.
لیست رو کم کم آپدیت میکنم امیدوارم میستایپ نکرده باشم اسامیو.
Summertime rendering
Spy x Family
Vinland saga
Buttchi the rock
Death note
Monster

do.php

بچه‌ها من و تعدادی از دوستانم از وقتی این آقایی رو دیدیم خواب و خوراک نداریم. کسی ایده ای داره مال چیه؟ یا انیمه نیست اصن و عکس رندومه؟
حس میکنم ai عه😞😞

کسی golden kamui رو‌ دیده؟ ۵ قسمت دیدم، خوبه‌ها ولی به اندازه اونایی که بهم معرفی شد جذاب نبوده. میخوام بدونم روند انیمه همینطوریه یا جذابیت بیشتر میشه؟

سلام ببخشید سایت انیمکس از دسترس خارج شده؟
من چند بار تلاش کردم وارد بشم با ارور 502 مواجه میشم. کسی می تونه چک کنه؟

Back
بالا