• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انیمه کلاب سمپادیا

فیت استرنج فیک ۶ قسمتشو دیدم مغزم پوکید انقدر که کاراکترای مرموز و زیاد با روحیات و پیشینه های متفاوت وارد داستان کردند. کسی دنبال میکنه سری فیت رو؟

فیت استرنج فیک ۶ قسمتشو دیدم مغزم پوکید انقدر که کاراکترای مرموز و زیاد با روحیات و پیشینه های متفاوت وارد داستان کردند. کسی دنبال میکنه سری فیت رو؟
ندیدمش
جز انیمه های تناسخه ؟

ندیدمش
جز انیمه های تناسخه ؟
نه اصلا تناسخی نیست
سبکی که دنبال میکنه رُجعَت و احضارِ اسطوره های گذشته برای یه نبرد خونینه که همه غیر از یه نفر باید توش کشته بشن...
تو هر سری ای که میبینی همشون می میرند غیر از دو سه تا : ))

و البته این رو (fate strange fake) بخوای ببینی هم باید سری های قبلی فیت (مخصوصا فیت زیرو) و لرد ال ملوی رو دیده باشی تا متوجه خیلی چیزا بشی.

من فیت زیرو رو دیدم, الان دارم unlimited blade works رو میبینم

من فیت زیرو رو دیدم, الان دارم unlimited blade works رو میبینم
جفتشون جزو تاپ ۳ انیمه هایی که خوشم اومده هستن.
نظرتون راجع بهشون چیه؟
بعد اینها باید هیونز فیل رو ببینید اگه خواستین ادامه بدین سری فیت رو.

دث نوت چند قسمته؟

دارم فریرن می‌بینم...
به علت مشغله خیلی دیر رفتم سمت این عزیز، یه بار اومدم شروعش کنم قسمت اولش جذبم نکرد ادامه ندادم ولی الان، هرچی جلوتر میره جذاب تر میشه

دوستان انیمه باز عزیز من یه سوال مسخره دارم 😭
یه انیمه رو من از بچگی یادمه که دوتا بچه بودن می‌خواستن برن مامانشونو پیدا کنن و یه خرگوش خیییییییلی گنده ساکت خاکستری هم باهاشون می‌ره که خیلیم گندست ولی ساکته آخرشم فکر کنم مامانشونو پیدا نمیکنن یادم نیست 😭
فقط یه صحنه یادمه که اینا زیر بارون بودن یکیشون که یه دختر کوچولو بود کنار این خرگوشه زیر بارون خیس شده بود
چت جی پی تی هم ندارم بپرسم خیلی دوست دارم ببینمش الان😭😭😭
توروخداااااا هر کسی می‌تونه بگه😭💕✨

دوستان انیمه باز عزیز من یه سوال مسخره دارم 😭
یه انیمه رو من از بچگی یادمه که دوتا بچه بودن می‌خواستن برن مامانشونو پیدا کنن و یه خرگوش خیییییییلی گنده ساکت خاکستری هم باهاشون می‌ره که خیلیم گندست ولی ساکته آخرشم فکر کنم مامانشونو پیدا نمیکنن یادم نیست 😭
فقط یه صحنه یادمه که اینا زیر بارون بودن یکیشون که یه دختر کوچولو بود کنار این خرگوشه زیر بارون خیس شده بود
چت جی پی تی هم ندارم بپرسم خیلی دوست دارم ببینمش الان😭😭😭
توروخداااااا هر کسی می‌تونه بگه😭💕✨
همسایه ی من توتورو

خوبه منم یه لیستی از انیمه‌هایی که دیدم بنویسم. دسته بندی و توضیحاتشونم کم کم اضافه می‌کنم.
Series

Avatar: The Last Airbender - Adventure/Action/Fantasy
The Legend of Korra - Adventure/Action/Fantasy
Naruto - Action/Adventure/Fantasy
Naruto Shippudan
Boruto : Naruto Next Generation
Black Clover - Action/Fantasy
(Odd Taxi - Mystery (PG-13
Demon Slayer - Action/Fantasy
Vinland Saga
Yasuke
Dragon Dogma
Children of the Whales
Vampire in the Garden
The Promised Neverland
Kotaro Lives Alone
Romantic Killer
!Toradora
The Way of the Househusband
Lookism
Great Pretender
Super Crooks
Carole & Tuesday
Violet Evergarden
Blue Period
The Forest of Piano
Drifting Dragons
A Lull in the Sea
Ooku: The Inner Chambers
Levius

Movies

Howl's Moving Castle
Spirited Away
Grave of the FireFlies
This Corner of the World
The Wind Rises
Words Bubble Up Like a Soda Pop
Children of the Sea
Drifting Home
Ninokuni
Bubble
Flavors of Youth

جسارتا اواتار انیمه محسوب نمیشه چون ساخت امریکاست و اوتاکوها معتقدند فیلم حتی اگر گافیک و ساخت انیمه ای داتشته باشه حتما باید ساخت ژاپن باشه واسه همین اواتارو یک انیمیشن قوی میشه حساب کرد ولی انیمه نه

یک سری انیمه سینمایی بهتون معرفی میکنم که چون خیلی درس میخونید مثلا وقت ندارید اینارو بتونید به بینید😂
فلسفی مفهومی=
پرفکت بلو(ممنوعه تو دنیا ولی تو تلگرام گیر میاد راجب تداخل هویت ها و دنیای واقعی و مجازیه که حدودا چهل سال پیش ساخت شده و همین خفن ترش میکنه چون ساتسوشی کن کارگردانش بحران هویت جوامع کنونی را چهل سال پیش حتی پیشرفته تر از الان نشون داده و بعدا نولان از روش بلک سوان را ساخته)
پاپریکا(تومایه های پرفکت بلو بازم کار دست خدابیامرز ساتسوشی منتهی ساخت قدیمی تر و شاید گرافیکش یکم گیجتون کنه حتما قبلش باید نقدشو بخونید)
پدرخوانده های توکیو(شاهکار همه فهم اقای ساتسوشی که بیشتر به مفاهیم هویت به خصوص هویت گریزی خودهویت سازی و هویت های جنسی طرد شده اشاره کرده توش و الحق که میمک های صورت اون اقا ترنسه رو توش به بهترین شکل پیاده کرده)
پسر بچه و هیولا(همینی که عکسش پروفایلمه شاید یکم بچگونه باشه ولی مفهوم حیوان ناطق در بعد حیوان نه انسان را به نمادین ترین شکل نشون داده به خصوص که جای نمادهایی که از حیونا میشناسیم را عوض کرده و به حیووناتی مثل خوک که تو ذهن اجتماعی حیونای پستین مقام فیلسوف و خردمند را داده)
غمگین=
مدفن کرم های شب تاب(مناسب افسردگی-جنگی و خوش ساخت از یک نگاه جدید به جنگ نگاه کرده و سرنوشت بچه هایی را نشون میده که توی جنگ باید از پس خودشون بر بیان فکر میکنم برگرفته از واقعیتم باشه)
جنگل کرم های شب تاب(کوتاه عاشقانه و غمگین تایتانیک طور)
صدای سکوت(اکثرا دیدن غمگین با پایان خوش بیشتر برای درک افراد معلول در راستاش می تونید سینمایی چشم هایت میگویند هم به بینید اون خیلی قشنگ تره)
دختری از ان طرف جهان(این حقیقتا نمیدونم انیمه محسوب بشه یا نه ولی به تقابل و جبر مرگ میپردازه)
عاشقانه=
سوزومه(باعث میشه رو یک صندلی کراش بزنی)
جریان های اب و هوایی(نسبتا قدیمی و فانتزی مناسب صرفا انیمه دیدن و وقت گذروندن)
قلعه متحرک هاول(که معرفی نمیکنم دیگه)
دختر بچه و شهر اشباح(اگه خیلی ذهنت رمانتیک باشه وگرنه اونقدرام عاشقانه نیست)
نقاب میوتارو(اگه عاشق گربه ای)
باغ کلمات(یکمی پد.فیلیه)
یک انیمه ای بود توش پنج ثانیه داشت😐اسمش یادم نیست دختره میگفت پنج ثانیه طول میکشه هر ساکورا بیفته رو زمین اونم خیلی اروم و گوکولی بود
فرزندان گرگ(نمیشه گفت خیلی عاشقانه است ولی تو دسته بندی دیگه ای هم نمیشه گذاشت)
بل(من زیاد دوستش نداشتم تو مایه های دیو دلبره و خیلی دیزنی طوره از ماهیت انیمه خارج شده)
زمزمه قلب(از اثار گوگولی میازاکی)
همینطوری=
جنگ های تابستانه
پسر بچه و مرغ ماهی خوار
سرویس تحویل کیک کیکی
وقتی باد بر میخیزد
جزیره گربه ها
همسایه من توتورو

Back
بالا