- نام مرکز سمپاد
- n
- شهر
- n
- سال فارغ التحصیلی
- 7
زیر سیبیلی چه صیغه ایه ؟ دبیرستان و راهنمایی مدارس با هم در ارتباطن . اکثر مدارس خوب کارکردشون همین مدلیه ؛ متوسطه اول یه عده از بچه ها رو به عنوان قبولی قطعی به متوسطه دوم معرفی می کنه حتی قبل از اینکه آزمون بگیره !! و این کار رو هم با تشکیل جلسات متعدد با مدیر و دبیران انجام می دن و راجع به بچه ها تصمیم گیری می کنن . بحث زیر سیبیلی رد کردن نیست ، بحث اینه که باید بین بچه ها انتخاب کنن ، راجع به بچه های غیرسمپادی فقط یه آزمون ازشون دارن و طبق همون باید تصمیم بگیرن ، برای شما سوابق و مدارک دیگه ای هم وجود داره . سمپاد تنها مدرسه ای نیست که می خواد از بچه های خودش هم آزمون ورودی بگیره ، اکثر مدارس خوب و قوی همین کار رو می کنن ، ولی همون طور که گفتم اسم بعضی بچه ها از قبل به عنوان قبولی های مشخص رد می شه . قطعا نمیان اینا رو به شما بگن ، همه مدارس سال نهم شروع می کنن به ترسوندن بچه ها ولی عملا کارکردشون همینه . و نود درصد قبولی های هر مدرسه برای دبیرستان ، از دانش آموزان خود اون مدرسه ان ! همین جا هم یکی از کاربرا اشاره کرد که زمان قدیم هم که سمپاد از همه آزمون ورودی می گرفت نود درصد بچه های سمپاد قبول می شدن . بعدم من نگفتم قطعا این مدلیه ، گفتم احتمالش بالاست و واقعا هم بالاست نمی دونم چرا فکر می کنین عجیبه و میاین می گین "به نظر خودتون ممکنه؟ " نه تنها ممکنه ، بلکه خیلی خیلی هم محتمل و منطقی تر هم هست ! مدرسه اگه نخواد بچه های برجستهش رو نگه داره پس کی رو می خواد نگه داره ؟ تاکید می کنم هیچ مدرسه ای تا به الان قوی ترین شاگردهاشو بیرون نکرده بلکه دودستی چسبیده بهش چون نهایتا همینا قراره براش افتخار بیارن . من یه مثال می زنم ، اگه شاگرد اول سمپاد آزمون رو 80% بزنه و یه غیر سمپادی 90% بزنه ، بازم اولویت با اون سمپادیه ست ، چون از خود مدرسه ست و مطمئن تره . همه مدارس اکثریت جمعیت دبیرستانشون رو از دانش آموزان خودشون برمی دارن . و اولویت رو به شاگرد خودشون می دن ، مثل این می مونه که شما سهمیه داشته باشید .
من مدارس مختلفی رو تجربه کردم و اکثرا مدارس سطح بالای تهران بودن ، روند همه به همین شکله اما هیچ وقت اینو برای شما لو نمی دن . نمی دونم چرا جبهه می گیرید ، این قضیه باید خیالتون رو یه مقدار راحت بکنه و از استرستون کم کنه اما انگار خیلی علاقه به پنیک کردن های بی جهت و بی مورد دارید !
ما نمی گیم نگران نباشید یا حق ندارید استرس داشته باشید . می گیم آزمون ورودی گرفتن اونقدر هم که فکر می کنید ناعادلانه نیست ، و می گیم شما به عنوان کسی که مال خود اون مدرسه اید لازم نیست زیاد بترسید . منم امیدوارم این طرح امسال اجرا نشه و موکول شه سال بعد ، ولی از نظر علمی هم شما ها از اکثر بچه های دیگه جلو ترید و باید اعتماد به نفس داشته باشید .
بعد همچین می گین "بیرون گود" انگار ما این دوران رو نگذروندیم . من راهنمایی سمپاد نبودم ولی مدرسه ام مدرسه خوبی بود و می خواستم اگه سمپاد قبول نشدم همونجا بمونم . هم استرس آزمون ورودی مدرسه خودمون رو داشتم هم آزمون سمپاد رو . می ترسیدم سمپاد قبول نشم و از اون ور آزمون مدرسه خودمم خراب کنم . فرق من با شما این بود که مدرسه ما هرسال از همه آزمون می گرفت بنابراین سال بالایی هامون تجربشو داشتن و بهمون می گفتن لازم نیست انقدر بترسید . ما فکر می کردیم الکی یه چیزی میگن ما خیالمون راحت شه ولی کم کم فهمیدیم بی مورد نمی گن و این توی اکثر مدارس رواج داره . حالا شمام که آزمونو بدین خودتون می بینین که یه سری از شاگرد های سطح متوسط که احتمال می دادید قبول نشن هم قبول شدن و مشخص میشه براتون که مدارس در پذیرفتن دانش آموزان خودشون سختگیریِ به نسبت کمتری دارن .
بله قطعا شما دوست دارید راحت و بی دردسر وارد دبیرستان بشید و این طبیعیه ، اما اینکه شما چی دوست دارید مشخص نمی کنه چی عادلانه تره .
من مدارس مختلفی رو تجربه کردم و اکثرا مدارس سطح بالای تهران بودن ، روند همه به همین شکله اما هیچ وقت اینو برای شما لو نمی دن . نمی دونم چرا جبهه می گیرید ، این قضیه باید خیالتون رو یه مقدار راحت بکنه و از استرستون کم کنه اما انگار خیلی علاقه به پنیک کردن های بی جهت و بی مورد دارید !
ما نمی گیم نگران نباشید یا حق ندارید استرس داشته باشید . می گیم آزمون ورودی گرفتن اونقدر هم که فکر می کنید ناعادلانه نیست ، و می گیم شما به عنوان کسی که مال خود اون مدرسه اید لازم نیست زیاد بترسید . منم امیدوارم این طرح امسال اجرا نشه و موکول شه سال بعد ، ولی از نظر علمی هم شما ها از اکثر بچه های دیگه جلو ترید و باید اعتماد به نفس داشته باشید .
بعد همچین می گین "بیرون گود" انگار ما این دوران رو نگذروندیم . من راهنمایی سمپاد نبودم ولی مدرسه ام مدرسه خوبی بود و می خواستم اگه سمپاد قبول نشدم همونجا بمونم . هم استرس آزمون ورودی مدرسه خودمون رو داشتم هم آزمون سمپاد رو . می ترسیدم سمپاد قبول نشم و از اون ور آزمون مدرسه خودمم خراب کنم . فرق من با شما این بود که مدرسه ما هرسال از همه آزمون می گرفت بنابراین سال بالایی هامون تجربشو داشتن و بهمون می گفتن لازم نیست انقدر بترسید . ما فکر می کردیم الکی یه چیزی میگن ما خیالمون راحت شه ولی کم کم فهمیدیم بی مورد نمی گن و این توی اکثر مدارس رواج داره . حالا شمام که آزمونو بدین خودتون می بینین که یه سری از شاگرد های سطح متوسط که احتمال می دادید قبول نشن هم قبول شدن و مشخص میشه براتون که مدارس در پذیرفتن دانش آموزان خودشون سختگیریِ به نسبت کمتری دارن .
بله قطعا شما دوست دارید راحت و بی دردسر وارد دبیرستان بشید و این طبیعیه ، اما اینکه شما چی دوست دارید مشخص نمی کنه چی عادلانه تره .