- نام مرکز سمپاد
- شهیداژه ای
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- UI
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
نه. این حرف زمانی درست بود که استعداد تحصیلی هم توی نمره قبولی بچه های ششم موثر بود. الان یه بچه ی کلاس ششمی کارش خیلی ساده تر شده به نسبت به اون بچه ی کلاس ششمی که توی ورودی تیزهوشانش باید تفکر و پژوهشم آزمون میداد. الان شرایط کلی فرق کرده و خیلی از بچه هایی که از راهنمایی میان دبیرستان خواه ناخواه از اون جو رقابتی تست زنی و آزمون زدن باز میمونن و این قضیه به کنکورشون صدمه میزنه. برای مثال مدرسه ای که من امسال ازش فارغ شدم مدرسه ای بود که فقط نهم به دهم با آزمون شاگرد قبول میکرد و همین مسئله باعث شده بود خیلی خیلی خیلی جو علمی مدرسه ارتقا پیدا کنه و قبولی های خوب و قابل قبولی داشته باشه. شما راهنمایی درسته تکمیلی خوندی. پاره شدی، تحقیق کردی دمتم گرم اما برای چی خوندی؟ به چه هدفی این کتابارو خوندی؟ اگه فقط برای نمره بوده که آره آقا درسته پارگی داره. اما هر کسی که توی مدرسه غیر سمپاد درس میخونه خنگ و کودن نیست. اون بچه چند ده برابر شمایی که تکمیلی خوندی باید برای استعداد تحصیلیش برای آزمون نهم به دهمش بخونه تا بتونه یه درصد قابل قبولی بزنه. پس قبول شدن اون بچه همچین کار ساده ایم نبوده. هر کسی توی هر موقعیتی که هست با توجه به اون باید سختیش رو هم به جون بخره و بنظرم این به بچه ها کمک میکنه. شاید الان گارد بگیرن اما واقعا دوباره برشون میگردونه به رقابت علمی و تست زنی زیاد. الان بچه های راهنمایی شما میانگین چند تا تست میزنین؟ اگه این اتفاق بیوفته باعث تثبیت سوادتون میشه و بهتر از پس دروس دهم یازدهم و کنکور برمیایناين اشتباهترين تصمیمی بوده که میتونسته گرفته بشه!
بچهها توی دوره اول سمپادیطور تربیت میشن و تفاوتشون با بقیه دانشآموزای غیرسمپادی توی بعضی موارد خیلی خیلی زیاده
روزی که ما کتابای سنگین تکمیلی رو از بر میکردیم و فیزیک شیمی زیست رو بصورت مجزا و چنددهبرابر بالاتر از سطح کتاب آزمون میدادیم، بقیه زحمت خوندن کتاب "علوم"شون رو میکشیدن
وقتی استرس آزمون پایش و علامهحلی میکشیدیم بقیه "سنجش"ی رو امتحان میدادن که من توی یه ربع تموم میکردم /=
جاهای دیگه رو نمیدونم ولی مدرسه ما پژوهش و مقالهنویسی علمی عملا اجبار بود و بخشی از نمره پایان ترم بهش تعلق میگرفت
خب درواقع اینا نقش خیلی مهمی توی اون روحیه دانشآموزی دارن و دوره دوم اصلا سخت نمیگذره و نتیجه مناسبی هم داره
حالا چطور سمپاد میخواد بیاد و اینهمه هزینه و دوندگی رو پوچ کنه خدا داند
قبول دارم که بقیه خوشایندشون نیست که یه عده تحت عنوان تیزهوش ازشون جدا بشن ولی واقعیت امر اینه که وقتی توی بچگی،، یه آدم که به لحاظ روانشناسی هنوز بچست مثل خرمیخونه و سمپاد میاره حقشه که همونجا بمونه
و برای وردیای 97 به بعد که هوشی بود کاملا بارزتر میشه... اونی که هوششو داشته و داره وقتی توی شرایط سمپاد قرار میگیره مجبور میشه بخونه و راحتتر هم میخونه و یادمیگیره
از ما که گذشته ولی واقعا تصمیمشون الکی و نابجا بود
ازونایی که شب زنشون محلشون نمیده از روی عصبانیت یچیزی میپرونن :"))
اصن من ناناحتم