ابطال تحصیل مستقیم متوسطه اول به دوم سمپادی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirTT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میخواید مزایاشو بدونین ، یکیش اینه که دانش آموز سمپادی دوره اول رو بهتر و بیشتر درس میخونه و اینکه عادت کنی به درس خوندن و درس خوندن اصولی و با برنامه خیلی مفیده ،خیلی از سمپادیا هستن که فقط سر کلاس درس رو گوش میدن و درس خوندن شب امتحانی دارن و با این روش تو کنکور و دوره دوم به مشکل بر میخورن. البته میدونم خیلی استرس آور بود اگرکه زمان ما هم بود ولی شاید بعد ها متوجه مزایای هم بشید
دوست عزیز
بچه هایی که وارد سال دهم میشن،سه سال تا کنکور وقت دارن که حتی اگر دوسال از اون سه سال رو هم به اندازه کافی تلاش کنن،به هدفشون میرسن
به علاوه،خود موضوع کنکور به اندازه کافی داره به بچه ها آسیب میزنه،و از طرفی مزیت مدارس دوره اول سمپاد هم پژوهش محور بودنه و اینکه بچه ها واقعا از اون سه سال لذت میبرن
حالا شما تصور کنید با این مصوبه چه اتفاقی براشون میوفته؟
خیلی ساده‌ست،اگر بخوان توی مدرسه بمونن،بابد کل سه سال رو به قول شما بیشتر و بهتر درس بخونن،و به جای سال دهم،به نوعی از کلاس هفتم وارد ماجرای کنکوری شدن بشن
این مصوبه به راحتی می‌تونه همه اهداف مدارس سمپاد رو تحت‌الشعاع قرار بده
به نظرم اول باید به هدف سازمان یه توجهی داشته باشیم،بعد ببینیم این مصوبه مزایایی داره یا نه
آیا واقعا هدف اصلی مدارس سمپاد،تربیت بچه های خلاق تر و توانمند تره،یا کسایی که صرفا بهتر تست میزنن؟!

ولی خوب خود آموزش پرورش و سمپاد واکنشی به این خبر نشون ندادند و بنابراین ممکنه خیلی جدی نباشه.

در مورد جدی بونش اینطور عرض کنم که عدم تمکین به رای های نهادی که این رای رو داده (دیوان عدالت اداری) پیگرد قانونی داره و میتونه تعقیب کیفری هم داشته باشه پس در مورد جدی بودنش ذره ای شک‌ نکنید و به خودتون و اطرافیانتون امید بیهوده ندید
اما
دلیل اینکه اموزش و پرورش واکنشی نداشته به موضوع اینه که این رای فعلا توی سامانه ساجد نشسته(صدور قطعی) و هنوز مراحل ابلاغش رو طی نکرده

بازم عرض میکنم تنها اتفاقی که امید میتونیم داشته باشیم( اونم قطعی نه) که فقط همین امسال به خاطر گذشت زمان اجرا نشه

در مورد جدی بونش اینطور عرض کنم که عدم تمکین به رای های نهادی که این رای رو داده (دیوان عدالت اداری) پیگرد قانونی داره و میتونه تعقیب کیفری هم داشته باشه پس در مورد جدی بودنش ذره ای شک‌ نکنید و به خودتون و اطرافیانتون امید بیهوده ندید
اما
دلیل اینکه اموزش و پرورش واکنشی نداشته به موضوع اینه که این رای فعلا توی سامانه ساجد نشسته(صدور قطعی) و هنوز مراحل ابلاغش رو طی نکرده

بازم عرض میکنم تنها اتفاقی که امید میتونیم داشته باشیم( اونم قطعی نه) که فقط همین امسال به خاطر گذشت زمان اجرا ن
مسئله اینه که این کار به نفع خودشون نیست و با وجود این حجم از اعتراض به طرح منطقی نیست که اجراش کنند

مسئله اینه که این کار به نفع خودشون نیست و با وجود این حجم از اعتراض به طرح منطقی نیست که اجراش کنند
اعتراض به چی؟ اون هایی که موافق این موضوع هستند توی جامعه خیلی بیشترن چون تعداد دانش اموزایی که سمپادی نیستن خیلی از سمپادیا بیشتره

دور و اطراف خودتون رو نبینید که اکثریت سمپادی هستند

اعتراض به چی؟ اون هایی که موافق این موضوع هستند توی جامعه خیلی بیشترن چون تعداد دانش اموزایی که سمپادی نیستن خیلی از سمپادیا بیشتره

دور و اطراف خودتون رو نبینید که اکثریت سمپادی هستند
هرچند اگر کل جامعه هم نخواد که اجرا بشه باز تفاوتی ایجاد نمیشه.
دقیقا مطابق فرمایش شما خیلی اگه بچه ها خوش شانس باشن امسال بدون آزمون وارد میشن به دلایلی مثل عدم ابلاغ و اتمام فرصت ثبت نام و ..

سال بعد یقینا آزمون میدن همه

از یه دیدگاه بنظر من مفیده این موضوع. الان تو مدرسه ما خیلیا هستن که واقعا تعجب میکنه ادم اینا چطوری قبول شدن امتحان ورودیو؟ طرف ازمون جامع رو همشو گزینه ۳ زده، معدل کارنامش ۱۵ عه بعد چرا این فردا باید مستقیم بره حلی۴(متناظرمون)، و اون فردی که پشتکارش خیلی بیشتره نره؟

از یه دیدگاه بنظر من مفیده این موضوع. الان تو مدرسه ما خیلیا هستن که واقعا تعجب میکنه ادم اینا چطوری قبول شدن امتحان ورودیو؟ طرف ازمون جامع رو همشو گزینه ۳ زده، معدل کارنامش ۱۵ عه بعد چرا این فردا باید مستقیم بره حلی۴(متناظرمون)، و اون فردی که پشتکارش خیلی بیشتره نره؟
مهندس جان اونم راه حل داره
از یه حدی نمره پایان ترم بیاد پایین اخراجن

من واقعیتش انقد از دیروز فشار خوردم که حد نداره
موضوع از بنیاد باید بررسی بشه ، شیوه ی امتحان ششم به هفتم باید به روال سابق برگرده و درسی بشه .
نه اینکه دانش آموزی که سه ساله تو سمپاد داره درس میخونه رو بندازی بیرون و یکی دیگه رو جاش بیاری
قبول دارم بچه ای داریم درس نمیخونه و فقط پاس میشه
اشکال حضور این طیف از آزمون ششم به هفتم ناشی میشه
حتی آزمون ورودی نهم به دهم هم معیار مناسبی نیست ،واقعا نمیخوام مفاخره کنم ولی کلاسای دوره ی دوم نه تو رشته ی ما نه تو رشته های دیگه و مدارسی که اطلاع دارم اصلا مثل دوره ی اول نیست ، جو خرخونی حاکمه ، یه عده که اصن نمیخونن ، صرفا پاس میشن و اصلا شور و رقابت دوره ی اول نیست
سمپاد قرار بود عدالت اقتصادی در آموزش رو رعایت کنه ، به قول آقای اژه ای اینکه بچه ی دستفروش جلوی استانداری قبول شه برای من خوشحال کننده تره تا بچه ی استاندار قبول شه
سمپاد قرار نبود انقد کنکوری محور جلو بره
محوریت کنکور میخواستیم مدرسه ی عادی میرفتیم و همین شهریه رو میدادیم کلاس کنکور
ما این همه اتفاق خوب داشتیم دوره اولمون
این همه مسابقه ی ورزشی و پژوهشی و علمی و فرهنگی
حالا قراره دانش آموز طفلی هی استرس بکشه و این سه سال زهرمارش بشه که نکنه یه روزی از سمپاد پرت شه بیرون ؟
دارن سعی میکنن مافیای کنکور رو هر چه بیشتر تو سمپاد جا بدن و سمپاد رو از اصلش دور کنن
کفن کنید این جسم بی جون رو دیگه..........هیچی باقی نموند ازش

الآن بحث سر اینه که کی، کجا و چجوری از رانت و تبعیض استفاده کنه؟
چه فرقی می‌کنه کسی که الآن برخورداره برخوردار باقی بمونه یا اونی که نیست دستیابی بهش براش تسهیل بشه؟

• لایک
امتیازات: mhr3
احتمال اینکه نهمیا دوباره ازمون بدن چقدره؟

با توجه به مدت زمان کمی که مونده تا امتحان، به نظر میرسه که بچه های امسال مجبور نباشند امتحان بدن.

مهندس جان اونم راه حل داره
از یه حدی نمره پایان ترم بیاد پایین اخراجن
دارم میگم خودش نشون داد معدلش ۱۵ بود! نه معدل میانترما! معدل ترم ۲ پارسال! ولی هنوز دست از پا دراز تر تو مدرسس

دارم میگم خودش نشون داد معدلش ۱۵ بود! نه معدل میانترما! معدل ترم ۲ پارسال! ولی هنوز دست از پا دراز تر تو مدرسس
دیگه اون بی لیاقتی مدیر رو نشون میده

نگاه کنین رقیباتون ب نسبت قبل فقط بچه های عادی اضافه شدن.. ریلکس باشین.. طرف باید زیادی خراب کنه ازمونو ک از سمپاد اخراج بشه...
برای دروس هم حول نکنید.. شروع کنید ب خوندن.. اونایی ک مهم تره.. نمیدونم ضریب داره یا چی..
اگه ضریب داره ک دروسی ک ضریب دارنو اول بخونین.. و گرنه اونی ک توش بیشتر استعداد دارین..
با حرص و جوش خوردن و فحش دادن چیزی تغییر نمیکنه..
ولی با خوندن میتونی چند تا تست بیشتر بزنی و بهتر بدی ازمونو..
خودتونو با بچه های اون مدارسی ک میخوندن این مدت مقایسه نکن.. یا اینده نگر بودن ک دیدن از چند سال قبل زمزمه اش هست و شروع کردن ب خوندن یا هم خوش شانس بودنو مدرسه بهشون گفته..
در هر صورت اوضاع شما فقط و فقط با خوندن و خوندن و خوندن بهتر میشه...
متاسفانه جایی زندگی میکنیم ک خودشونم نمیفهمن دارن چ غلطی میکنن و اثار نفهمیشون میشه ضعیفی اعصاب و جسم ما دانش اموزا ک شدیم موش ازمایشگاهی اینا...
ب خودتون فشار نیارین.. ممکنه اون نتیجه ای ک میخواینو نگیرین اما جوری این ی ماه باقی مونده ارو تلاش کنین ک بعدا بابت مرکز قبولیتون ب بقیه فحش بدین.. ن ب خودتون.. سرزنش نکنین خودتونو...
تمام خودتونو بزارین... یا میشه یا نمیشه..
اخرم ارزوی موفقیت میکنم براتون.. باور کنین مام تو شرایط بهتر از شما نیستیم.. کنکور و ازمون نهایی ای ک هر روز تغییر میکنه و ما نمیدونم چقدر باید ب نمره ازمون ها اهمیت بدیم..

زیادی رفتم بالای منبر... ولی دیدم دوستامو ک استرس دارن.. حالشون بهتر شد و رفتن سراغ درس... گفتم شاید شمام حالتون تغییر کنه..

تصمیم درستیه.

من وقتی برای دبیرستان از بیرون از سمپاد قبول شدم، درصد قابل توجهی از همدوره ای هام بدون آزمون از سمپاد اومدن دبیرستان، و خیلیاشون واقعا تو هپروت بودن.

انگار دوپینگیا خیلی نگران شدن...

زیر ۱۸ بر اساس مصوبه خود سمپاد روی پی دی اف اخراجه ( واسه نهم )
بنابراین فیلتر خوبی هست به اندازه کافی بنظرم

اقا فارغ از هر چیزی که این قانون برای عدالته یا نه ( که طبیعتا بی عدالتیه )
خود دانش آ‌موزا کلی تلاش میکنن برای موندن تو این مدارس و ورود بهش. کلی توی این مدت با هم مَچ میشن و پروژه راه میندازن .کلی خانواده ها هزینه زیاد تر از مدارس دیگه میکنن .سمپاد ۳ سال روی بچه ها کار میکنه و انگیزه مهارت ، پژوهشی و المپیاد و خیلی چیزا رو میده به بچه ها .مشخصه که یسریا قدرشو نمیدونن و کلا تو هپروتن ( که محدودیت معدل واسه همینه خب قاعدتا ) ولی واقعا همه اینا رو دور بریزن و زحمت دانش آموزا رو به یه آزمون مسخره دیگه بند کنن که همه ی اینا رو دوش این آزمون بره به فنا ( یا باقی بمونه ) درست نیست ، اون کسی که از اول توی سمپاد نبوده مثل همه آدما مسیر پیشرفتشو بر اساس وضعیتش میچینه و طبیعتا موفق میشه ، ولی اونیکه از سمپاد میره بیرون سر ازمون دوباره (بدون توجه به معدل و کار هایی که تو این مدت انجام داده)
نابود میشه ، از طرف دوستاش تحقیر ممکنه بشه ، ممکنه سرکوفت بشنوه ، ممکنه یکی از فامیل بیاد بپرسه فلانی هنوز فلان جا درس میخونه و پدر یا مادرت با شرم بگن نه (توقعی که از یه دانش آموز که از اول سمپادی نبوده وجود نداشته)
من هیچ وقت بحث سیاسی نکردم تو زندگیم ولی این یکی واقعا جدا میتونه زندگی خیلی ها رو بریزه بهم ) من خودم تو یه ماهی که واسه تیزهوشان میخوندم ، استرس داشت نابودم میکرد ، همش میگفتم قبول نشم چیمیشه ، هزار تا وسواس فکری گرفتم ، و حالا دوباره واقعا وحشتناکه یخورده

Back
بالا