• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تهش چی میشه...

شاید حرف من احمقانه و قدیمی به نظر برسه ولی من کاملا مخالف هوش مصنوعی هستم. ای کاش هیچوقت مهندسای کامپیوتر سراغش نمیرفتن
یکی اوپن ای آی رو با تیر بزنه

میخوایی تهش و بهت بگم؟؟؟؟؟ خیلی ساده اس ...
هنوز به مرحله خوداگاهی و ابرهوش و این بدبختی ها نرسیده که اگه برسه دیگه این مثال ها که ماشین حسابم یه روزی فلان بود و بهمان و اینا دردی ازتون دوا‌ نمیکنه اونموقع فقط یه مسیر میمونه و اونم مسیر مستقیم و سرراست به چوخ رفتن هستش

بچه ها نگران نباشین و فقط از سارا کانر محافظت کنید.

اهم.
هیچی نمی‌شه. هوش‌مصنوعی هیچوقت به لول ( دانش و عقل آدم نمی‌رسه ) بذارید با آمار بگیم.
مغز آدمو نمی‌شه یه مدل عصبی حساب کرد ولی براساس چیزای منطقی مغز آدم چیزی حدود ۵۰۰ - ۱۰۰۰ تریلیون پارامتره!
قوی‌ترین هوش‌مصنوعی دنیا که روی تقریبا هرچیزی که وجود داره آموزش داده شده (‌اسم نداره توسط مرکز علوم-تحقیقات پکن ساخته شده ) کلا ۱۲.۵ تریلیون پارامتره. دیگه هرچی بود و نبودو بهش دادن یادبگیره به زور شد ۱۲ تریلیون پارامتر :)) دیگه چیز دیگه ای نیست :))
این اساس درستی نیست ولی مغز آدم خیلی بهینه‌ست و هیچچیزی در لول مغز آدم برای محاسبات بهینه نیست هیچی.
ما می‌گیم منابع فراهمه و تقریبا ۲ میلیارد کارت‌گرافیک RTX 5090 داریم :)) و توی یه دیتاسنتری یه جوری گذاشتیم.
هیچ برنامه‌ای هیچی هیچی هیچی نمیتونه اصلا این ۲ میلیارد کارت گرافیکو هندل کنه :))‌بماند که اصلا چجوری میشه ساختش :))
بعد بعلاوه یه مدلی در لول مغز آدم شاید ۵۰۰۰ تریلیون تا ۱۰۰۰۰ تریلیون پارامتر باشه کی چیزی در حد ۵۰۰ میلیارد گیگ خود مدله و نیاز به ۴۰ میلیارد کارت گرافیک ۵۰۹۰ داره.

برای اینکه یه هوش مصنوعی در لول آدم بتونه برنامه نویسی کنه اونجوری باشه که مطمئنم الان که هیچی تا ۱۰۰ سال دیگه هم هیچوقت هیچوقت نمیشه ساختش.
بماند که هوش‌مصنوعی خلاقیت آدمو نداره :))‌و همشون یکین تقریبا می‌گی نه؟ برو این پرامت رو بده به یه AI (‌هرچی بود )

" یک سایت برای مغازه‌ی من که مغازه‌ی گل‌فروشی رضا هستش بساز هر ظاهر و طراحی که خودت دلت می‌خواد و می‌دونی خوبه استفاده کن"

ببین همشون یه ظاهری دارن چرا؟
هوش مصنوعی هرداده ای که می‌گیره و یاد میگیره یه پاسخی هم یاد میگیره که تبدیل به فرمول ریاضی پیشرفته می‌شه.
حالا چون داده‌ها محدودن خیلی وقتا که نه همه وقتا شبیه هم در می‌آن توی همه لحاظ

خلاقیت که نباشه هوش‌مصنوعی واسه تسک های ساده‌ای مثل مستندات، دیباگ ویا کار ساده ای.

آدمم هزینه‌ش خیلی کمتر از هوش‌مصنوعیه که دیگه مشخصه چرا.

پس می‌فهمیم که هوش‌مصنوعی توی هیچ زمینه ای از آدم برتر نیست نمی‌شه و نخواهد شد.

Back
بالا