• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عجیب غریب ترین یا چندشناک ترین آهنگی که شنیده اید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    موسیقی
سی پی ار برای وحشتناک بود... کلا خوانندش که کاپکیکی اسمشه اهنگاش عجیبن

House of memories
خیلی وایب یه‌طوری‌ای داره :/

Butter - BTS
(از تک تک سلولای گوش و مغزم عذر میخوام بخاطر به لجن کشیدنشون با گوش دادن به این انگل صوتی!)

Paperworks - Kanye west Ft playboi carty
این بد نیست. فقط بخاطر اینکه آهنگسازیش حس شلوغی داره ولی سوپرترپ نبود برام عجیبه

میگم دوست گرامی که این تاپیک رونوشته احیانا نمیدونسته همه میگن کی پاپ؟ همه نظرات تکراری

بیایید حرف بزنیم:-[

من خلاقانه ترین آهنگی که تو کل زندگیم شنیدم آهنگ مریم از او و دوستانش هست. خلاقانه، عجیب، ترسناک و شاید یکم هم چندش.
روی ترسناک بیشتر مانور میدم.

• دابل‌لایک
امتیازات: ili
آهنگ‌های مریلین منسون بهم حس عجیب غریب و ترسناکی میدن.
(البته بعضی آهنگ‌هاشم جالبه برام)

یه آهنگی هست میگه «ای وای چه هولویی بود» بقیشو نمیتونم اینجا بنویسم. بنظرم خیلی حال بهم زن بود.

اون آهنگ معروف هم هست که میگه «زیر سن قانونی هم دافی» اونم واقعا چندش آوره. هر جای دنیا چنین چیزی میخوند سروته آویزونش میکردن مردک پدوفیل رو.

وای یه آهنگی هست میگه: به هوای تو من تو خیال خودم…
متنفرم
میشنوم عصبی میشم
زو زو میخواد اذیتم کنه میخونه
@Paulhenry

آهنگ This is love از Air traffic controller واقعا آهنگ عجیب غریبیه (متنش خیلی سادیستیه) ولی خیلی دوستش دارم😂

آهنگ Horns از Bryce هم خیلی عجیب غریبه به نظرم.

یه آهنگم هست میگه: "تو ابر ما بودی ولی جای دیگری باریدی، ما شانس نداشتیم". کل لیریک آهنگ همینه و همش تکرارش میکنه از جهاتی قشنگه، از جهاتی عجیب غریبه.

پ.ن: اوناییم که متال دوست ندارن یه بار سمفونیک متال رو تست کنن شاید خوششون اومد (اگر راک و الترناتیو دوست دارید ولی متال نه احتمالش زیاده از سمفونیک خوشتون بیاد).
پ.ن۲: کی‌پاپ هم آهنگ قشنگ داره مثل آهنگ fall یا universe اکسو.

شنیدن آهنگ قتل عمد دورچی هم برام حس عجیبی داره البته بیشتر همراه با غمه و خوشم میاد

آهنگ tejano blue از cigarettes after (و بقیه آهنگاشون بعضا) با اینکه قشنگه اما نسبتا چندش هم هست

• متعجب
امتیازات: 505
خیلی از آهنگ هایی که تو اینستا معروف میشه از اولش یا بعد از مدت کوتاهی تهوع‌آور میشن، خصوصاً یکسری که کاملاً غیر ضروری و بی خود و بی جهت و صرفا برای جذابیت از کلمات رکیک استفاده میکنن

رپ فارس

Back
بالا