• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امروز دوست داشتم چه کسی باشم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع venusi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه وایت اروپایی.

خودم در تهران دهه چهل، یه زن آزاد در تهران دههٔ چهل با ادبیات و فرهنگ دهه چهل تهرانی که می‌رفت به سمت مدرن بودن…! و قبل ۵۷ جوون‌مرگ می‌شدم!

یه بزغاله توی یکی از روستاهای هلند یا سوییس فرقی نمیکنه

یه نوجون که نمیدونست خاورمیانه و ایران کجاست
یا یکی که از ایران چندساله مهاجرت کرده و فراموش کرده کجاست و وقتی تو اخبار اسم ایران رو میبینه بگه عه یه زمانی من اونجا زندگی میکردم خدایا مرسی من کنده شدم از اونجا

دوست داشتم دزد دریایی می‌بودم مثلا 300 - 400 سال پیش؟ زمانی که تفنگ بود ولی شمشیر استفاده‌اش متدوال‌تر بود. زمانی که هنوز معلوم نبود زمین گرده یا نه. می‌افتادم دنبال گنج و انتهای دنیا.

دوست داشتم یه باستان شناس توی داستان تخیلی بودم که یه مکان باستانی جدید پیدا کرده بود و با دولت رقابت میکرد تا زودتر دستش به سنگ باستانی برسه چون اگه اونا پیداش میکردن از قدرتش سواستفاده میشد
حالت های ایندیانا جونز.

یا یه لاکپشت توی آب های اقیانوس آرام با جریان آبی حرکت میکردم و دنیا رو سفر میکردم.

یا یه مرد تنها توی جز باری در ۱۹۵۰ با یه سیگار توی دستش که به صدای موسیقی یه زن زیبا گوش میده و با خودش فکر میکنه آیا قراره تا آخر عمرش تنها بمونه؟

یا داروین وقتی اولین بار داشت توی جزیره گالاپاگوس قدم میزد میون برگ ها و شاخه های بزرگ و به تکامل پرنده ها فکر میکرد.

یا لئوناردو داوینچی وقتی داشت تمام سعیش رو میکرد که یه ماشین پرنده بسازه اما نمی تونست با خودش فکر میکرد شاید باید بیخیال بشه بره طرح هایی که به خانواده مدیچی قول داده رو ادامه بده.

یا یه هیپی که با کمپر سفر میکنه با یه گربه کوچیک و گیتارش و به این فکر میکنه که جیبش کم کم داره خالی میشه.

یا یه جادوگر کوتوله با شنل سبز و ریش بلند سفید توی دشت سبز که خونه ش زیر پل زرد بغل دهکده هست و هر روز معجون ها رو باهم ترکیب میکنه تا بلاخره یه ترکیب به درد بخور بسازه. ایا تسلیم میشه؟!فک کردی این صدایی که الان تو سرت پخش میشه کیه ها؟؟اره سعی کن متوقفش کنی کور خوندی من بلاخره میسازمش و دنیا رو نابود میکنم یو ها ها ها ها.

img_1964_y6y3.jpeg
ایشان

امروز دلم می‌خواست یه تینیجر آمریکایی بودم که نگرانیش این بود برای پارتی اون شب چی بپوشه:)

امروز دلم میخواست یه ادمی بودم که سردرگم نیست و احساس کافی بودن میکنه و فکر میکنه که ادم بدرد بخوریه

دلم می‌خواست
هیچ اگر سایه پذیرد
منم آن سایه‌ی هیچ

Back
بالا