- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
azitaliaرو سرچ کن و هشتگ هارو بگرددوستان اگه کسی اطلاع داره میشه راجع به بورس استانی هم یه کم صحبت کنید؟
azitaliaرو سرچ کن و هشتگ هارو بگرددوستان اگه کسی اطلاع داره میشه راجع به بورس استانی هم یه کم صحبت کنید؟
اینطور که من تحقیق کردم باید به سفارت گردش حساب ۶ ماهه ارائه بدی در حالی که مقدار تمکن صرفا در زمان ارائه به سفارت اهمیت داره، صرفنظر از این که اون پول چه مدت توی حسابت مونده باشه.باید برای ویزا تمکن رو به مدت سه ماه اعلام کنی
و گردش حسابتم خوب باشه
نهاینطور که من تحقیق کردم باید به سفارت گردش حساب ۶ ماهه ارائه بدی در حالی که مقدار تمکن صرفا در زمان ارائه به سفارت اهمیت داره، صرفنظر از این که اون پول چه مدت توی حسابت مونده باشه.
مرسی عزیز دلسلام ترلان جان. آره من امتحان دادم.
ساختار آزمون آیمت ایتالیا اینطوریه:
امتحان از ۹۰ نمره است و اگه ۵۰ به بالا بیاری اوضاعت خوبه. وقت امتحان هم ۱۰۰ دقیقه است.
- زیستشناسی 23 سوال
- شیمی 15 سوال
- ریاضیات و فیزیک 13 سوال
- اطلاعات عمومی و استدلال منطقی 9 سوال
اگه می خوای اقدام کنی برای آزمون آیمت شرکت بینا استادی خوبه:
binastudy.com
ارزونتر از جاهای دیگه باهات حساب میکنه و برخوردشون هم خوبه بود از نظر من. باز خودت تحقیق کن ترلان جان.

تمکن مالی چقدر شده الانببین سن مهمه
اگه گپ تحصیلیت زیاده باید دلیل بیاری و اونو.جبران کنی
برای ازمون ایمت باید ثبت نام کنی ک توی ایران برگزار نمیشه
ایرانی ها اکثرا دبی ترکیه یا همون ایتالیا میرن ازمون میدن
باید برای ویزا تمکن رو به مدت سه ماه اعلام کنی
و گردش حسابتم خوب باشه
برای تحصیل هم فاند میگیری، ینی اکثرا ایرانی ها به خاطر جهان سومی بودن بورس استانی رو دریافت میکنن که میتونی باهاش هزینه هاتو پرداخت کنی
بقیه موارد هم توی پیام های بالا توضیح داده شده🤝
توی گروه عضو شی همه سوالاتت پاسخ داده شدن
عااااا این مال خیلی سال پیشه آخه ، الانو اطلاع ندارمتمکن مالی چقدر شده الان
و اینکه شما موقعی ک میخوندین اولویت دانشگاهیتون پادوا بود یا پاویا یا میلان؟

پزشکی آره سخت تره قطعاعااااا این مال خیلی سال پیشه آخه ، الانو اطلاع ندارم
پذیرش علوم پزشکی سخت تره ولی مهندسی ها هر کیو دیدم پذیرش گرفت
الویت هارو هم باید نسبت ب خودت بسنجی، که چقدر از پس هزینه ها بر میای
من اون تایم واقعا جو زده بودم و فکر میکردم علاقه واقعیم دندان پزشکیهپزشکی آره سخت تره قطعا
میتونم بپرسم شما انتخابتون کدوم بود؟

چه جالب من پزشکی پادوا رو دیده بودم انگلیسی هم هستمن اون تایم واقعا جو زده بودم و فکر میکردم علاقه واقعیم دندان پزشکیه
تنها جایی ک کورس انگلیسی ارائه میداد هم سیه نا بود
ک اونم سال اول رو بورس نمیکردن( شرایط بورس شدنشم نسبت ب جاهای دیگه سخت تر بود تا جایی ک یادمه) و باید اینو در نظر میگرفتی
خیلی دو دل بودم واقعا ک با این همه سختی ک جلو رومه ایا واقعا دارم دنبال علاقه ام میرم یا نچه جالب من پزشکی پادوا رو دیده بودم انگلیسی هم هست
چیشد که نظرتون عوض شد به جز شرایط مالی و اینا که مشکل عمده هست؟!

ارع پزشکی هم بیس نمره کمتر، تعداد پذیرش بیشتر و دانشگاه های ارائه دهنده بیشتری دارهچه جالب من پزشکی پادوا رو دیده بودم انگلیسی هم هست
چیشد که نظرتون عوض شد به جز شرایط مالی و اینا که مشکل عمده هست؟!

من حقیقتا احساس میکنم از انتخابم مطمئن هستم شاید هم احساسات نوجوانیم باشه نمیدونم واقعا..خیلی دو دل بودم واقعا ک با این همه سختی ک جلو رومه ایا واقعا دارم دنبال علاقه ام میرم یا ن
چون وقتی اون علاقه و انگیزه نباشه کم میاری،
ی مدت نرس دندان پزشکی بودم فهمیدم هییییچ علاقه ای بهش ندارم
+ همون سال هم اینجا دوباره کنکور دادم و قبول شدم
وقتتون رو هم دارم میگیرمارع پزشکی هم بیس نمره کمتر، تعداد پذیرش بیشتر و دانشگاه های ارائه دهنده بیشتری داره
ی تعداد هم ب جای انگلیسی کورس ایتالیایی رو انتخاب میکردن ک ب تبع شانش پذیرششون چندبرابر میشد
تمکن الان ۱۰ هزار یوروعه اگر اشتباه نکنمتمکن مالی چقدر شده الان
و اینکه شما موقعی ک میخوندین اولویت دانشگاهیتون پادوا بود یا پاویا یا میلان؟
ببین دقیق یادم نمیادمن حقیقتا احساس میکنم از انتخابم مطمئن هستم شاید هم احساسات نوجوانیم باشه نمیدونم واقعا..
وقتتون رو هم دارم میگیرم
یعنی مثلا کسی که چیلز داشته باشه شانس بیشتری برای پذیرش داره؟
نمرات دبیرستان هم تاثیر داره یا نه؟

ممنون از شماببین دقیق یادم نمیاد
ولی ی سری دانشگاه ها علاوه بر تافل و ایلتس، چیلز هم میخواستن
اینکه گفتم شانست بیشتره به شرطیه که ازمون رو با زبان ایتالیایی بدی