- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
لازمه بگم
آزاد شدم خوشحالم ننه، ایشالا آزادی قسمت همه
آزاد شدم خوشحالم ننه، ایشالا آزادی قسمت همه
![]()
بالاخره داره تموم میشهههههههههههههه
منم عین تو دارم خط میزنمممممممممممممممممممممم😂

)

کلا خشمم رو روی این خالی میکنمچه با خشونت هم خط میزنید![]()

و همانا خداوند دست سپس موس و سپس ادیتور های متعدد pdf را افریدقبول نیست به ما پیدیاف دادن و نمیشه با خودکار حمله کرد بهش.![]()
بله آفرید ولی جوری نیافرید که بشه حرص امتحان رو باهاش تخلیه کرد. فقط خودکارو همانا خداوند دست سپس موس و سپس ادیتور های متعدد pdf را افرید

پرینتر : آیا من برای تو یک شوخی هستم؟قبول نیست به ما پیدیاف دادن و نمیشه با خودکار حمله کرد بهش.![]()
علمیش اینه که میزان فشاری که میشه به موس وارد کرد بیشتر از کاغذ و خودکارهبله آفرید ولی جوری نیافرید که بشه حرص امتحان رو باهاش تخلیه کرد. فقط خودکار![]()
من انقدر سر بعضی از امتحان ها که حرصم می گرفت، که کتابم(مثل مطالعات و پیام) رو که قبل از امتحان برده بودم بخونم، توی مدرسه گذاشتم بمونه و الان تو مدرسه هستند(و دقیقا نمیدونم کجا هستند)بله آفرید ولی جوری نیافرید که بشه حرص امتحان رو باهاش تخلیه کرد. فقط خودکار![]()

من میفروشمشونحالا کی بریم کتابای جغرافیا استان شناسی دفاعی سوادرسانه هویت انسان محیط زیست مدیریت خانواده و سلامت رو آتیش بزنیم وسط حیاط مدرسه؟

منم ببر همراهتحالا کی بریم کتابای جغرافیا استان شناسی دفاعی سوادرسانه هویت انسان محیط زیست مدیریت خانواده و سلامت رو آتیش بزنیم وسط حیاط مدرسه؟

البته من که خودم کتابمو هنوز دارم کلا از این کارا خوشم نمیادراهنمایی که بودیم یه بار سال بالایی ها کتاب فرهنگ و هنر شونو پاره کردن و ریختن آشغالی، اونم نه کف حیاط، ناظم برد ازشون تعهد گرفت:(
کاش من معلم اینا بودم بعد از همون درسایی که کتاباشونو با این وضع کثیف وسط حیاط پاره کردن امتحان میگرفتم تا مجبور شن از رو پیدیاف بخونن و چشماشون اذیت شه که دیگه از این کارا نکنن ^__^![]()
![]()
![]()
یکم دیر رسیدید 😂
ما خیلی وقته از شرشون راحت شدیم