• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ابی خواننده اورریتدیه
خیلی خیلی خوبه ها ولی بیشتر از چیزی که باید محبوبه

دروغ گرفتن درباره ویژگی های ظاهری مثل قد و وزن نه تنها دلیلی نداره بلکه کار بیهوده ای هم هست
چون این ویژگی ها نباید ملاک هایی برای طبقه بندی آدم ها باشند.
آدم ها باید فارغ از قد و بر اساس ویژگی هایی مثل اخلاق و شخصیت طبقه بندی بشن.

اسم این میوه گوجه سبز نیست، آلوچه‌س
آخه هم ظاهرش شبیه آلو عه هم هسته‌ش هم یکمی طعمش ولی لامصب‌ یه چیزش شبیه گوجه نیست
چرا میگید گوجه سبز؟

ویرایش: پاکش کنم بهتره، همینطوری داره امتیاز منفی برام میخره
f2e613_26laughting.gif

آخرین ویرایش:
رمانتیسم از وحشتناک ترین مکاتب دنیاست و بسیار خطرناکه. اکثر فرقه، مکاتب سیاسی و ادیان افراطی بر همین پایه شکل گرفتن و باعث زوال بشر شدن.
رمانتیسم بزرگترین عامل بازداری انسان از زندگیه.

لیلیوم زمخت و یغوره و مردم زوال عقل دارند که ناگهان تصمیم گرفتند گل موردعلاقه‌شون لیلیوم باشه.

فرانسوی زبانی زیباست
ولی شاعرانه نیست.
ببینید، اکثر صامت های فرانسوی با جلوی دهان تولید میشن. هجا ها نرمن، متدوامن. ما جهش های شدیدی بین صدا های خیلی... باز یا بسته نداریم‌.
برای همین فرانسوی موقع صحبت زبانی گوش (آرا؟) نواز میشه.
بدون هیچ تعصبی میگم(من واقعا اعتقادی بر تعصب روی هیچگونه محتوایی ندارم)، زبان فارسی از لحاظ زبان شناختی با این تفسیر آوایی ترین زبانه. صامت های سختی داره(خ، ق،ژ و...) میتونه کشیده بیان بشه ریتمش انعطاف پذیره. من شعر کلاسیک فارسی رو دوست دارم، اما خیلی اهلش نیستم. به شعر کلاسیک فارسی نگاه کنید: قافیه ها و وزن خیلی درش غنیه در صورتی که قالب وزنی شعر کلاسیک اکثر نقاط جهان شبیه به شعر نوی فارسیه. این به دلیل خاصیت این زبانه.

اسم‌های عربی مثل کریم کاظم کوکب قمر سکینه حجت اکبر اصغر تیمور و اصغر و ثارالله و وحید و حمید از اسمای فارسی بهترن ( مثلاً بگی اسم پسر با دومتر ریش هست آریان:)):)) یا بگی‌ همون پسر اسمش کریمه )
حالا نیاید بگید وطنم پاره تنم ایران ایران، عرب پرست هست این و...

Back
بالا