• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یوتیوبر دوست داشتنی ایرانی یعنی مرجان، ویدیو هاش افکت های **شر و رومخ ندارن، ساوندترک بک گراندش نداره، اینتروی ویدیو هاش ۱۰/۱۰ ، رفرنس های catchy می زنه ، میم هایی که استفاده می کنه خیلی tea عه، وسطاش کلی اصطلاح انگلیسی هم بهمون یاد می ده، تمام پرونده هاشم به شکل لکچر ارائه می شه آفیشالی اگر بخوای می تونی بهش به چشم کورس نگاه کنی(بله بورینگ هم هست).از ویژگی های شخصیتیش هم نگم هم مهربونه هم با شخصیته هم وایب plastic girls نمی ده متواضع و خودمونی و خاکی هم هست(اگر توی خیابون ببینیش خودشو نمی گیره^-^ ) همیشه دیسکریپشن ویدیو هاش هم مستندات ویدیو هایی که دیده جایی که پرونده خونده رو می زاره.
مرجان نماد بارز زن مستقل و آگاه ایرانیه که دغدغه اش چیزای مسخره نیست، مسحور در ایدئولوژی هم نیست چون واسه دی ماه فالووراش بهش پیام دادن و گفتن ما فکر می کردیم تو فلان جبهه رو می گیری:)) ولی نگرفته بود

پ.ن: من هم توی دیلیش بودم هم پیج پرایوت اینستاگرامش ولی سبک زندگیش خیلی زیاد خوب و خاکی طورانه ست باعث می شد حس کنم من دارم زندگی نمی کنم بنابر این لفت دادم:))
دلم براش تنگ‌شده

آخرین ویرایش:
نمی‌دونم کم طرفداره یا پرطرفدار،پس اینجا میذارمش

خودشیفتگی یکی از مهم ترین و بنیادین ترین ویژگی های هر انسانیه
ممکنه خیلیامون بروزش ندیم یا کم بروزش بدیم اما هنوزم احتمالا میگیم حق با منه،من درست میگم
اون اشتباه میگه.

کسی که بتونه کامل این حس درونشو نابود کنه باید براش ایستاده دست زد،چون سطح جدیدی از کنترل کردن افکارشو آنلاک کرده.

اگه راه بری دیرتر پیر می‌شی.

90 درصد اکسپلور مامانارو این محتواها تشکیل میده:
اگه راه بری دیرتر پیر می‌شی.
اگه سرطان خون دارید هر روز صبح ناشتا پودر سیر و جوش شیرین و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و نوش جان کنید

خب نظر قبلی خیلی خوب پیش نرفت :))
رفع اسپم
ایران‌خودرو بهتر سایپآئع

نوشیدنی، غذای قابل نوشیدن>>>>>غذای جویدنی
(من پیرزن/پیرمرد هستم و بودم و جویدن دوست ندارم مشکل غذا نیست)

برخلاف تصور رایج از بین رفتن زیرساختهای نفتی کشور، نه تنها موجب بدبختی نمیشه که راه را برای یک تحول دردناک واقعی هموار میکنه.

بعد امتحان جواب سوال هیچکسو ندین
اون نمیخواد ببینه درست نوشته یانه
میخواد رو مغزتون راه بره...
بعدش میگه نه ببین اشتباه بود...(خودش اشتباه نوشته)
خودتو ببازی باختی.

آخرین ویرایش:
تاپیکایی که من میسازم هیچکدوم اسپم نیستن و همه مفیدن
اینکه حذف میشن دیگه مدیر دیکتاتور و این حرفاست😔😭

به جرئت درصد زیادی بصورت نا‌خودآگاه یک خشمی از جنس مخالفمون به هزار تا دلیل داریم ، صرفا اکثرا بروز نمی‌دهیم یا متوجهش نیستیم.

Back
بالا