• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
قهوه (اسپرسو) به تنهایی و بدون هیچ چیز اضافه واقعا خوشمزه‌ست و حال می‌ده جرعه‌جرعه بخوری و قشنگ مزه‌مزه‌اش کنی.

آخرین ویرایش:
آزادی بیان محض یک توهمه،میشه بهش نزدیک شد خیلی و ولی رسیدن بهش غیرممکنه

با منی؟ من توهمم؟
رفع اسپم: ادبیات و ریاضیات ارتباط مستقیم دارن.
کسی که ادبیات رو بفهمه، تکرار میکنم، بفهمه، نه این که صرفا نمره بگیره درک بالایی از ریاضیات داره. شاید نمره ی خوبی درش نگیره، حسابان ضعیفی داشته باشه یا... اما توان تحلیل یک ریاضیدان رو داره که اگر در سیستم آموزشی درست مورد انسجام قرار بگیره نتیجه ی بینهایت خوبی حاصل میشه.

آخرین ویرایش:
شیرینی شیرینش دلو می‌زنه و اصلا اونقدری که میگن جالب و خوشمزه نیستش

درصد قابل توجهی از اختلافات آدما توی بحثا از تعریف های متفاوتشون از یک موضوع به دست میاد‌

اکثر ادما خودشون رو مظلوم می‌دونن،در حالی که همه ی ما کم و بیش ظالم بودیم،مسئله اینه که ما داریم هر کار بدمون رو توجیه می‌کنیم و توجه نمی‌کنیم که اون طرف مقابل هم داره کارشو توجیه می‌کنه.

کارت هدیه خیلی بهتر و راحت تر از اسکناس نو استفاده میشه، امیدوارم این رسم در عیدی دادن به بچه‌ها گسترش پیدا کنه(خودم که داره از سن عیدیم میگذره:)​

اینکه بدون هیچ توضیحی دیر سین بزنی یا سین بزنی و جواب ندی نشونه اینه که اون آدم برات ارزش خاصی نداره!

بستنی عروسکی اندرریتده
هم از نظر طعمی خوبه
قیافش هم اکثر وقتا اونقد بد نیست بخدا :))

اینکه پیامی رو دیر سین می کنن لزوما به این معنی نیست که طرف مقابل براشون ارزشی نداره ، آدم خیلی وقتا تو مود جواب دادن نیست و بخاطر اینکه نمیخواد با بی حوصلگی جواب شمارو بده دیر سین میکنه تا بتونه خوب و درست حسابی باهاتون حرف بزنه

Back
بالا