• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با توجه به جو فعلی و حرف هایی که توی سایت زده میشه، سمپادیا نیاز به عضو بیشتر نداره. سایت باید کاملا رو به غیر کاربران بسته بشه و عضو گیری فقط باید با معرف امکان پذیر باشه.

کلاس های دانشگاه اکثرشون به جای کاربردی و ضروری ...اضافی دست و پا گیر و بیخودن و مانع حتی درس خوندن و کار کردن دانشجو میشن

آسیبی که شهری‌هایی که فرهنگ زندگی روستایی ندارن به روستا میزنن به مراتب شدیدتر از آسیبی هست که روستایی هایی که فرهنگ شهرنشینی ندارن به شهر میزنن

چوب دو سر گه بودن بهتر از چوب یه سر گه بودنه.
کسی آدمو تو جمعش نپذیره بهتره تا ناکسی آدمو به جمعش بپذیره.

آدمها اونقدر تو ایران خسته ان که دیگه مرده پرستی هم ندارن. چه بسا زنده ها که به حال مرده ها غبطه میخورن

مرد ایرانی اسلام رو دوست داشته چون باعث میشده بی کفایتی خودش کمتر آزارش بده؛ و نهایتش هم چوبش رو خورده چون بهرحال دنیا هم همچین بی حساب و کتاب نیست اگر همدستی کردی در ظلم به ضعیفترها (اینجا بخونید زنها) پس منتظر باش بهت ظلم کنن.

خرمالو مضخرف ترین میوه است
همون گوجه اس منتها با پارتی و سهمیه خودشو تو دسته میوه ها فرو کرده

اعتقاد به ماه های تولد زوال عقل کامل هست .
من تا مدت های خیییلی زیادی دقیقا همین فکرو میکردم و فکر میکردم خیلی احمقانه اس ولی یه بار واقعا رفتم دربارش تحقیق کردم و به طرز خیلی عجیبی واقعا همش درست بود، و اصلا هم اینطوری نیست که شانسی باشه، نمیدونم دقیقا چطوریه ولی کاملا غلط نیست
بعد اونوقت لابد کسی که ۳۰ام ی ماه بدنیا اومده با کسی که ۱ام ماه بعده با هم فرق دارن؟
اگه دو نفر توی یک ماه به دنیا بیان بیشتر میتونن همدیگه رو درک کنن ولی بازم حتما به هم شبیه نیستن چون چارت هیچ کسی با یه نفر دیگه یکی نیست مگر اینکه دوقلو باشن (احساس میکنم یه تاپیک جدا میخواد)

رفع اسپم: صندلی های چرخدار باعث حواس پرتی ان و نمیتونی باهاشون خوب درست بخونی

کیپاپ خیلی بیشتر از حد overhated عه (یشتر به خاطر فن های بچه سالش)
عملا وقتی میگیم کیپاپ چرته یعنی آهنگ های کره ای چرتن ولی نمیشه بگیم کل یک کشور از یک سبک پیروی میکنن و یک شکل اهنک بیرون میدن. سبک های خیلی مختلفی داره ولی همه فقط یه داینمایت رو نگاه میکنن و شروع میکنن به هیت دادن

تا حالا خورش جگر خوردین؟ احساس می‌کنم بمب شیمیایی تو خونمون زدن
جگر و متعلقات واقعا چرا باید آدما به اینا علاقه مند باشن!

99.999999% افردای که زیاد از ویژگی های خودشون تعریف میکنن صرفا دنبال جلب توجه ان نه چیز دیگه ای و نباید جدیشون گرفت 🙏

خیلی از تلاش هایی که بشر برای بهبود و اصلاح فرآیند تصمیم گیری تو کارهای مختلف کرده بیهوده بوده.
آخر سر همه به طور ناخودآگاه بر اساس تجربه تصمیم می گیرن.

Back
بالا