• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Attack On Titan

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Static
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه اشتباه نکنم اهمیتش در اینه که چون هیستوریا از خاندان سلطنتیه و خون اون‌ها رو داره، فرزندش هم این ویژگی رو به ارث می‌بره و می‌تونه تایتان‌ها رو رهبری کنه. منم دقیق یادم نیست راستش اما فکر کنم اینه علتش.
آخه ارن باید راضی شه که بچه هیستوریا بخوردش و اونایی که اصرار به بچه دار شدن هیستوریا داشتن (تا جاییکه یادمه) با ارن مخالف بودن.
یه سوال دیگه. قراره بچه هیستوریا کدوم طرفی باشه؟ مثل پادشاه اول که حافظه مردم رو پاک کرد و صلح رو درون دیوارها حفظ کرد؟

حالا به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی داشتم Hitman Absolution بازی می‌کردم، دختری که باید نجاتش بدیم اسمش ویکتوریاست، خواستم بنویسم اهمیتش در آزمایشاتیه که روش انجام شده، دیدم کلاً اتکه و اصن هیستوریاست اسم طرف :‌))))
ای بابا راست میگیا :))) به خاطر همون فاصله زیادیه که افتاده. ولی اسم قبلیش که هنوز هویتشو نمیدونست ویکتوریا نبود؟

یه سوال دیگه. قراره بچه هیستوریا کدوم طرفی باشه؟ مثل پادشاه اول که حافظه مردم رو پاک کرد و صلح رو درون دیوارها حفظ کرد؟
فعلاً که دنیاشون داره تموم میشه :‌))) اگر چیزی باقی موند اون موقع میشه فهمید فعلاً معلوم نیست.
ولی اسم قبلیش که هنوز هویتشو نمیدونست ویکتوریا نبود؟
نه. یادم نیست چی بود ولی اینو مطمئنم ویکتوریا نبود. :‌))

این که سریالش خیلی چیز شد، یکی که مانگاش رو خونده نمیاد اسپویل کنه بگه تهش چی می‌شه و داستان چجوریه؟ :))
فایده‌ای نداره اسپویلش چون میگن قراره پایانش با مانگا فرق کنه.

• لایک
امتیازات: PEA
  • لایک
امتیازات: PEA
ببینید چی براتون پیدا کردم :دی

2F411E34-4D10-4DF9-A7CB-4D3D1EE7D329.jpeg

خونه پدری ارن یگر هست :دی احتمالا توی زیرزمینش میشه اطلاعاتی از دنیای بیرون دیوارها پیدا کرد 😉

پی نوشت: یه دونه خیابون آکرمن هم تو مپ پیدا کردم 😲 بزنید Ackermannstraße میاد و از اینجا میتونید نژاد پدری میکاسا رو پیدا کنید :))

Back
بالا