• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دمای بالای کارت گرافیک

....!...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
........
شهر
.........
سال فارغ التحصیلی
0000
رو پایین ترین تنظیمات گرافیکی کالاف 4 هم سیستم تا 90 درجه داغ میکنه
مشخصات:
intel core i5 4200u
4GB ram ddr3
nvidia geforce 820m 1 GB
ممکنه مشکل از خمیر سیلیکون باشه؟علائم خشک شدن یا مشکل داشتن خمیر سیلیکون چیه؟
دستگاه لپ تاپ هست

مشخصات:
intel core i5 4200u
4GB ram ddr3
nvidia geforce 820m 1 GB
دستگاه لپ تاپ هست
شاید هیت سینک و هیت پایپای ضعیفی هم داری. دمای لایت لود کارت گرافیکت چنده؟ اگه بیشتر از ۵۰ باشه باید بدی برات سرویس کنن لپتاپتو. هم الان گرد و غبار رفته، هم شاید فنت ضعیف شده و هم به احتمال زیاد خمیر خشک شده.
راستی توی چه دمایی فن روی دور تند کار میکنه؟

مشخصات:
intel core i5 4200u
4GB ram ddr3
nvidia geforce 820m 1 GB
دستگاه لپ تاپ هست

اگه ناگهانی اینطوری شده احتمال زیاد مشکل از فن باشه.
خمیر یهو مشکل درست نمیکنه.

شاید هیت سینک و هیت پایپای ضعیفی هم داری. دمای لایت لود کارت گرافیکت چنده؟ اگه بیشتر از ۵۰ باشه باید بدی برات سرویس کنن لپتاپتو. هم الان گرد و غبار رفته، هم شاید فنت ضعیف شده و هم به احتمال زیاد خمیر خشک شده.
راستی توی چه دمایی فن روی دور تند کار میکنه؟
خمیر 3 ماه پیش عوض شده و لپتاپ هم همراه با تعویض خمیر سرویس شده
وقتی هیچی باز نیست دما بین 40 تا 43 هست...
تا حالا ندیدم با سرعت خخخخخخخخیییییییییللللللللییییییییییییییی بالا کارکنه و فکر کنم مشکل همینه...حتی گاهی به نظرم اومده فن سیستم وقتی دما رو 70 هست نسبت به وقتی رو 80 و خورده ای هست پر کار تره!
اگه ناگهانی اینطوری شده احتمال زیاد مشکل از فن باشه.
خمیر یهو مشکل درست نمیکنه.
آره احتمالا مال فن باشه ممنون از هر دوی شما
@Nimbus
@əlireza

خمیر 3 ماه پیش عوض شده و لپتاپ هم همراه با تعویض خمیر سرویس شده
وقتی هیچی باز نیست دما بین 40 تا 43 هست...
تا حالا ندیدم با سرعت خخخخخخخخیییییییییللللللللییییییییییییییی بالا کارکنه و فکر کنم مشکل همینه...حتی گاهی به نظرم اومده فن سیستم وقتی دما رو 70 هست نسبت به وقتی رو 80 و خورده ای هست پر کار تره!

آره احتمالا مال فن باشه ممنون از هر دوی شما
@Nimbus
@əlireza
باید خمیر خوب بزنی، کولرمستر، ناکتوآ، ترمال گریزلی که البته قیمت بالایی هم دارن

اگه کارت گرافیک دسک‌تاپی دارید و گارانتیش تموم شده تقریبا خودتون می‌تونید باز کنید کارتو و یه سرویس ساده که خیلی‌هم تأثیر داره انجام بدید.
اول خمیر سیلیکون ( اون خمیر خاکستری که روی خازن‌ها حافظه های رم و... هست ) رو پاک کنید دقیق
خمیر روی پردازنده رو بادقت پاک کنید آسیب نبینه
بعد خمیر رو بزنید روش آرام، ترجیحا ترمال گریزلی باشه برای چیپ اصلی

بعد یه سشوار بگیرید روی هیت‌سینک و فن و گرد و‌خاک فن‌روهم پاک کنید
خمیر زیاد نزنید کم هم نزنید و سعی کنید خمیر کل سطح هربخشی رو پوشش بده
اخرسرهم ببندید همچی‌رو و تمام

اگه کارت گرافیک دسک‌تاپی دارید و گارانتیش تموم شده تقریبا خودتون می‌تونید باز کنید کارتو و یه سرویس ساده که خیلی‌هم تأثیر داره انجام بدید.
اول خمیر سیلیکون ( اون خمیر خاکستری که روی خازن‌ها حافظه های رم و... هست ) رو پاک کنید دقیق
خمیر روی پردازنده رو بادقت پاک کنید آسیب نبینه
بعد خمیر رو بزنید روش آرام، ترجیحا ترمال گریزلی باشه برای چیپ اصلی

بعد یه سشوار بگیرید روی هیت‌سینک و فن و گرد و‌خاک فن‌روهم پاک کنید
خمیر زیاد نزنید کم هم نزنید و سعی کنید خمیر کل سطح هربخشی رو پوشش بده
اخرسرهم ببندید همچی‌رو و تمام
من یه وسواسی که دارم اینه که موقعی که سشوار می‌گیرم روی فن، پره فن رو نگه می‌دارم که با باد نچرخه چون نمی‌دونم اگر با باد شدید سشوار بچرخه خطری برای خود فن یا قطعات دیگه ایجاد می‌کنه یا نه. مثلا اگر خلاف جهت بچرخه یا RPMش زیاد از حد بشه یا اینکه چرخش روتور باعث القای جریان الکتریکی بشه. درست فکر می‌کنم؟

من یه وسواسی که دارم اینه که موقعی که سشوار می‌گیرم روی فن، پره فن رو نگه می‌دارم که با باد نچرخه چون نمی‌دونم اگر با باد شدید سشوار بچرخه خطری برای خود فن یا قطعات دیگه ایجاد می‌کنه یا نه. مثلا اگر خلاف جهت بچرخه یا RPMش زیاد از حد بشه یا اینکه چرخش روتور باعث القای جریان الکتریکی بشه. درست فکر می‌کنم؟
بستگی به قدرت سشوار داره
ولی سشوار های معمولی قدرتشون در این حد‌نیست
اما خلاف جهت چرخیدن به مرور زمان اصطحکاکش یذره آسیب می‌زنه
اما RPMش به حداکثر سرعت ممکنش نمی‌رسه با سشوار هم
اما روی دور‌تند بذارش و بهتره که ( می‌تونی نکنیا ) فن رو از هیت‌سینک جدا کنی با دستمال نم دار گرد و خاکشو تمیز‌کنی

واسه لپ تاپ هم بگید
از کولپد هم استفاده میکنم

دماش حداکثر cpu ، ۸۰ میره gpu هم ۷۰ همین حدود
فقط دیروز تو beamngdrive در حد یک ثانیه ۹۶ نشون داد باز ۸۰ بستم بازیو گذاشتم سرد بشه توش نرفتم

واسه لپ تاپ هم بگید

فقط دیروز تو beamngdrive در حد یک ثانیه ۹۶ نشون داد باز ۸۰ بستم بازیو گذاشتم سرد بشه توش نرفتم
دمای چی نود و شش رفت؟ gpu یا cpu ؟

واسه لپ تاپ هم بگید

کولپد یه چیز بی خاصیته و تاثیری در خنک کردن لپتاپ نداره. حتی در لپتاپ های بالا رده که بجای خمیر سیلیکون از یه چیز مایع استفاده میکنن بخاطر اینکه شیبداره ممکنه اون مایع از بین سی‌پی‌یو و هیتسینک بزنه بیرون و به بُرد آسیب بزنه. اگه صاف باشه مشکلی نیست.

وقتی دمای چیپست به لیمیت میرسه خودش ولتاژ رو کمتر میکنه تا دما بیاد پایین، اگه بازم پایین نیاد ریستارت میکنه. برای اینکه بدونی لپتاپت سرویس میخواد یا نه، موقعی که لپتاپت هیچ چیزی ران نمیکنه دماشو چک کن. اگه بدون لود دمای بالای ۷۰ باشه لپتاپت سرویس میخواد

کولپد یه چیز بی خاصیته و تاثیری در خنک کردن لپتاپ نداره. حتی در لپتاپ های بالا رده که بجای خمیر سیلیکون از یه چیز مایع استفاده میکنن بخاطر اینکه شیبداره ممکنه اون مایع از بین سی‌پی‌یو و هیتسینک بزنه بیرون و به بُرد آسیب بزنه. اگه صاف باشه مشکلی نیست.

وقتی دمای چیپست به لیمیت میرسه خودش ولتاژ رو کمتر میکنه تا دما بیاد پایین، اگه بازم پایین نیاد ریستارت میکنه. برای اینکه بدونی لپتاپت سرویس میخواد یا نه، موقعی که لپتاپت هیچ چیزی ران نمیکنه دماشو چک کن. اگه بدون لود دمای بالای ۷۰ باشه لپتاپت سرویس میخواد
دما تا هفتاد و پنج درجه اوکیه
ولی اون چیز مایع فکر کنم فلز‌مایه هست و شیب انقدر اذیت نمی‌کنه و می‌چسبه فکر کنم بهش
اما کولپد خودش تأثیر نداره بهترین چیز یه پایه‌‌ای که فضا برای رسیدن هوا داره.

دما تا هفتاد و پنج درجه اوکیه
ولی اون چیز مایع فکر کنم فلز‌مایه هست و شیب انقدر اذیت نمی‌کنه و می‌چسبه فکر کنم بهش
اما کولپد خودش تأثیر نداره بهترین چیز یه پایه‌‌ای که فضا برای رسیدن هوا داره.
ولی نمی‌زنن از اونا
من یه سی‌پی‌یو AMD Athlon رو باز کردم توش فلز‌مایع بود
توی‌یه فضای بسته و جمع‌وجور می‌زنن معمولا ( مثل بستهٔ سی‌پی‌یو که تنگه و پخش نمی‌شه ) اما لپتاپ جاش بازه برای پخش شدن و‌خمیر سیلیکون کافیه

واسه لپ تاپ هم بگید

کولپد هایی که داخل بازار ایران هست طبق تست هایی که گرفتن تاثیری ندارن
ولی یه سری کولپد ها از برند هایی مثل IEST و llano هستن که استفاده ازشون برای لپتاپ گیمینگ مفیده
طراحی‌شده متفاوتی و حجم هوای ورودی و خروجی و در نتیجه سرعت انتقال گرما رو افزایش میدن و تا ۱۰_۲۰ درجه خنک تر میکنن
ولی مزیت اصلیشون فیلتر گرد و غباری هست که دارن و باعث میشه لپتاپ دیرتر به سرویس نیاز کنه
مهم ترین عیبشون هم قیمت بالاشون هست که فکر نکنم الان دیگه حداقل از ۱۰ تومان قیمت مدل هاشون شروع بشه

ولی نمی‌زنن از اونا
من یه سی‌پی‌یو AMD Athlon رو باز کردم توش فلز‌مایع بود
توی‌یه فضای بسته و جمع‌وجور می‌زنن معمولا ( مثل بستهٔ سی‌پی‌یو که تنگه و پخش نمی‌شه ) اما لپتاپ جاش بازه برای پخش شدن و‌خمیر سیلیکون کافیه
میزنن، توی سی‌پی‌یو های بالا رده و ps5 ها استفاده شده و خیلیا مشکل نشت(!) رو داشتن و دستگاهشون آسیب دیده.

میزنن، توی سی‌پی‌یو های بالا رده و ps5 ها استفاده شده و خیلیا مشکل نشت(!) رو داشتن و دستگاهشون آسیب دیده.
اره ps5 زدن و مشکل سونی هم بوده بخاطر عمودی گذاشتن
اما توی لپتاپ شیبش انقدر نیست که پخش شه
توی سی‌پی‌یو هاهم آره یکذره کج می‌شه اما توی بلندمدت

صرفا داخل ایسوس سری rog و scar ایسوس دیدم که از این liquid metal به جای روش معمول خمیر سیلیکون استفاده میکنه
لنوو های بالارده و پرچمدار و فکر میکنم حتی دل(الینور) و اچ پی سمتش نرفتن

صرفا داخل ایسوس سری rog و scar ایسوس دیدم که از این liquid metal به جای روش معمول خمیر سیلیکون استفاده میکنه
لنوو های بالارده و پرچمدار و فکر میکنم حتی دل(الینور) و اچ پی سمتش نرفتن
چیز غیر منطقی‌ای هست.
چون‌که اوایلش یکذره قدرت داره و لپ‌تاپ معمولا بسته می‌شه جابه‌جایی داره تکون می‌خوره می‌ره گوشه پایین و عملا هیچ پردازنده شاید بسوزه

دمای چی نود و شش رفت؟ gpu یا cpu ؟
cpu
ولی حس میکنم باگ بود چون یک ثانیه نشون داد پرید بعد کلا اون دفعه بازیو باز کرده بودم طبیعی نبود بعد رفتم سکیرو طبیعی بود دما
رو اولترا بود فیکس ۶۰ fps
دما gpu-50 بود فکر کنم cpu 60
اون لحظه غیرطبیعی شده بود

نه چیزی ران نمیکنه زیر ۵۰ ایه اگه بیکار باشه کولپد روشن باشه تا ۳۶ درجه میاد ولی عادی زبر ۴۵ و حدود ۴۰ همیناست

Back
بالا