علی.
لنگر انداخته ⚓⚓⚓⚓⚓
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای ۱
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
بعدا رفتن بانک وام بگیرن معلوم میشه پرستیژ کی بالاتره.پرستیژ دانشگاه شریف رو هم که فکر نکنم پزشکی خیلی از دانشگاه ها داشته باشن :)
بعدا رفتن بانک وام بگیرن معلوم میشه پرستیژ کی بالاتره.پرستیژ دانشگاه شریف رو هم که فکر نکنم پزشکی خیلی از دانشگاه ها داشته باشن :)
پزشکی که که بخاطر پول پزشک شده باشه....طبعا مثل هر کسی که بخاطر پول یه رشته رو انتخاب کنه...خب ترجیح میدم برم زیر تیغ یه جراح که بخاطر علاقه خودش پزشک شده نه پولالان پزشک یعنی بازاریابی به سبک پورسانت...البته تو تمام حرفه ها ادم شریف هست ادم فاقد شرافت هم هست
والا تا اینجا بغض و نفرت نسبت به دانشجوهای پزشکی و حقوق پزشکا و تعمیم خطاهای پزشکی و این دست مسائل رو مشاهده کردیم.پس تا اینجای تاپیک باور کنیم که دانشجو های ترم های آخر پزشکی خیلی فشار روشونه در حد خودکشی و به خاطر خونواده و هدر نرفتن زحمتاشون و اینا اون شرایطو ادامه میدن و پولی هم که دستشونو نمی گیره (تازه بعد از این همه سختی غیر قابل باور آزمون تخصص هم میدن).
ما هم که راحت و خوشحال داریم زندگیمونو می کنیم و "هزار راه هست برا پول درآوردن" و دکترای رشته های دیگه هم که زحمتشون نسبت به پزشکی اصلا هوچ.
ادامه تاپیک
تعمیم خطاهای پزشکی؟ به نظرم بگو تعمیم درستی های پزشکی. خیلی بیشتر از این که دکتر و بیمارستان درست کار کنن اشتباه می کنن. در واقع ما به جای این که بیایم از خطاهای پزشکی مثال بزنیم باید بیایم از درستی های پزشکی مثال بزنیم و بعد بگیم تعمیم ندهوالا تا اینجا بغض و نفرت نسبت به دانشجوهای پزشکی و حقوق پزشکا و تعمیم خطاهای پزشکی و این دست مسائل رو مشاهده کردیم.
نه یه چیز جهانیه.یه پرسش برای من پیش اومده ، اینکه پزشکی «فرضاً» ، «پرستیژ» بیشتری نزد عموم مردم داشته باشه عیبی داره؟ و اینکه اگر عیب و ایرادی داره آیا مسئولش جامعه پزشکیـه؟
تفاوتش این هست که اینترنی و رزیدنسی شغل محسوب میشن و اما دانشجوی مهندسی دانشجوعه!الان یه دانشجوی دکترای مهندسی که توی دانشگاهای خوب داره درس میخونه رو من از نظر زحمتی که کشیده در حد ی رزیدنت میدونم. کلی هم تو دانشگاه ازش بیگاری میکشن ولی تف هم کف دستش نمیندازن.
تفاوتش این هست که اینترنی و رزیدنسی شغل محسوب میشن و اما دانشجوی مهندسی دانشجوعه!
البته خود پزشکا هیچ علاقهای به پرستیژ ندارن، مردم به زور بهشون پرستیژ میدناین پرستیژ رو خود مردم به پزشک میدن.
اینی که شما زوم کردین روش ، من داخل همین عمر کمم هم فقط همین یه مورد رو دیدمالبته خود پزشکا هیچ علاقهای به پرستیژ ندارن، مردم به زور بهشون پرستیژ میدن
![]()
خب شاهد مطالب طنز هم هستیم. :|تعمیم خطاهای پزشکی؟ به نظرم بگو تعمیم درستی های پزشکی. خیلی بیشتر از این که دکتر و بیمارستان درست کار کنن اشتباه می کنن. در واقع ما به جای این که بیایم از خطاهای پزشکی مثال بزنیم باید بیایم از درستی های پزشکی مثال بزنیم و بعد بگیم تعمیم نده
فقط بدیهاش رو نمیگن. وقتی خارج از مجموعهها میشینن خوبیای افسانهای میگن، پزشکیام از سختیاش میگن دیگه. وگرنه کی منکر خوبیهاشه؟ فقط یه سری خارج از مجموعهها منکر سختیا و بدیهاشنجدی چرا اونایی که تجربین و اونایی که پزشکی می خونن فقط بدی هاشو میگن و اونایی که خارج از این مجموعه فقط خوبی هاشو؟
۱۰۰، ۲۰۰ ،۳۰۰ ساعت کار در دوران رزیدنتی و اینترنی ، میشه بگید چجوریرمیشه کار پاره وقت انجام داد و برای آزمون رزیدنتی هم خوند ؟!ببخشید دانشجوعه؟؟ کار تمام وقت میتونه بکنه؟ (پاره وقت ک اینترن و رزیدنتم میتونن)
بله درست میگید از اون امکان کار کردن رو گرفتن ولی بهش شغل هم ندادن ولی به اینترن و رزیدنت شغل دادن
+
تو خارج از کشور دانشجوی تحصیلات تکمیلی شاغل محسوب مبشه و حقوق دریافت میکنه
ایشون دندونپزشک هستن.البته خود پزشکا هیچ علاقهای به پرستیژ ندارن، مردم به زور بهشون پرستیژ میدن
![]()
نه پرستیژ رو همه دوست دارن حتی خود شما.البته خود پزشکا هیچ علاقهای به پرستیژ ندارن، مردم به زور بهشون پرستیژ میدن
![]()
ببخشید اینجایی که شما زندگی میکنید کجاست؟ جدی علاقهمند شدم مهاجرت کنم اونجا، اینجا که ما چیزهای دیگهای میبینیم و میشنویم، بله یک نفر رو نمیشه به کل جامعه نسبت داد، ولی اکثریت رو میشه نسبت داداینی که شما زوم کردین روش ، من داخل همین عمر کمم هم فقط همین یه مورد رو دیدم
شما نمیتونید عیب یک فرد رو به کل جامعه نسبت دهید
از این مشاورای کنکور تجربی که اکثرا اینترنن بگذریم (کارای پاره وقت همنقد کاذبن)۱۰۰، ۲۰۰ ،۳۰۰ ساعت کار در دوران رزیدنتی و اینترنی ، میشه بگید چجوریرمیشه کار پاره وقت انجام داد و برای آزمون رزیدنتی هم خوند ؟!
بگید شاید ما هم تونستیم بهره ببریم
اینکه دانشجوی دکترای مهندسی نتونه کار اضاف بر درسش بکنه چیز عجیبی نیست. خوندن phd آسون نیست و احتمالا همونقدر زمان از مهندس دانشجوی phd میگیره که از پزشک دانشجوی phd! اصلا یکی از دلایلی که خیلی از پوزیشنهای phd در آمریکا و اروپا رو دانشجوهای خارجی میگیرن همینه! چون اغلب فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد ترجیح میدن وارد بازار کار بشن تا تحصیل رو ادامه بدن.ببخشید دانشجوعه؟؟ کار تمام وقت میتونه بکنه؟ (پاره وقت ک اینترن و رزیدنتم میتونن)
بله درست میگید از اون امکان کار کردن رو گرفتن ولی بهش شغل هم ندادن ولی به اینترن و رزیدنت شغل دادن
یک پزشک متخصص شدن هم آسون نیست و چیز عجیبی نیست اگه مثل اون دانشجوی پی اچ دی شما هم هیچ حقوقی دریافت نکنید (نظر من نیس فقط با نتیجه ی حرف خودت روبروت کردم)اینکه دانشجوی دکترای مهندسی نتونه کار اضاف بر درسش بکنه چیز عجیبی نیست. خوندن phd آسون نیست و احتمالا همونقدر زمان از مهندس دانشجوی phd میگیره که از پزشک دانشجوی phd! اصلا یکی از دلایلی که خیلی از پوزیشنهای phd در آمریکا و اروپا رو دانشجوهای خارجی میگیرن همینه! چون اغلب فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد ترجیح میدن وارد بازار کار بشن تا تحصیل رو ادامه بدن.
به علاوه اینکه کی گفته اینترن و رزیدنت میتونن کار پاره وقت داشته باشنرزیدنتی که کشیکهای 48 الی 72 ساعته داره اصلا از شکل آدمیزاد خارج میشه
اون کاری هم که پزشک اینترن و رزیدنت انجام میدن اسمش شغل نیست اسمش بیگاریـه
![]()