- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
استثنا به نظرم واسه شیمی و فیزیک کتابای سال به سال خوبن.ممنون♡♡
میشه ترتیب مباحثی که بهت گفتن رو بگی
یا کتاب جامعی که داری یا بهت معرفی کردن
و یه سوال دیگه
میشه از همون کتابای پایه به پایه استفاده کرد ؟ ولی فصلاشو دیگه به ترتیب نخوند و مبحثی خوند؟
ببین واسه این ترتیب مباحث به سطح خودت نگاه کن.من حالا پارسال دوره ی امتحانا حالم خوب نبود نمیخوندم ولی واسه یکتیر که برنامه گذاشته بودم شروع کنم اومدم مباحثو دسته بندی کردم.
مثلا از اول تکلیفم مشخص بود هندسه فضایی و استدلال هندسی رو معلم باید بهم یاد بده و تا اولین آزمون جامع اصلا نخوندم یا آمار استنباطی رو گذاشته بودم واسه طول سال تحصیلی.یا من اصلا متن دینی دهم یادم نبود میخواستم یه دور بخونم و یا حتما عربی رو هر دوسالشو یه دور میخوندم.
واسه اختصاصیا دقیقا همین کارو کردم.ببین من پایم خوب بود بخاطر همین توی سه هفته تقریبا رسیدم همه ی چیزا رو بخونم ولی به ترتیب اولویت به نظرم :
ریاضی :حد مثلثات تابع
شیمی:به نظرم همه ی مباحث مسئله ای باید کارشه ولی بخاطر اینکه اگه بری مدرسه باید دوازدهم یاد بگیری فصل ۳ شیمی دهم + استوکیومتری هر دوسال +ترکیبات آلی یازدهم
فیزیک: کارو انرژی بخاطر ارتباطش با دو فصل اول دوازدهم رو حتما بخون.واسه خود من به شخصه یازدهم اسونتر بود و چون مدرسه یازدهم میخواست از دی به بعد درس بده من تمرکزم گذاشتم روی دهم.ولی خب به نظرم واقعا فرقی نداره.
بعد من میانگینم ۷ ۸ ساعت میخوندم کلا اینا و تقریبا به اکثر چیزا رم رسیدم.حالا اگه توی این فرصت باقی مونده امتحانا هر چی یازدهم مونده مرور کنی دهما رم اونطوری بخونی که به نظرم خیلی عالی میشه.
موفق باشی: )))))