- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- رشته دانشگاه
- داروسازی
اوکیهمن رو بگذار تو تصور کن. ببین چه چیزهای جذابی میاد. مخصوصا با پست های اخیرم![]()

حتی از الان تا جمعه بعدی میتونن شما رو تصور کنن

اوکیهمن رو بگذار تو تصور کن. ببین چه چیزهای جذابی میاد. مخصوصا با پست های اخیرم![]()
+آها که اینطور
راستش نمیدونم چی بگم. خیلی خیلی لطف داشتین بهم :))))کمحرف نه زیاد، بستگی داره، ناظر و مهربان :)) دلنشینه، خیلی زیاد :)) :))) بعضی از آدمها هستند که چهرهٔ عصبانیشون رو نمیتونم تصور کنم. برف هم همینه. انگار داخل تصورات من اصلاً نفرت و بدی و اینها راهی به وجودش نداشته باشند .-. :)))) البته هر آدمی این چیزها رو داره داخل وجودش ولی منظورم با چیزیه که از بیرون بنظر میرسه. یعنی من ندیدم برف، نفرت بروز بده یا غرور و تکبر خاصی داشته باشه یا بالاخره یه جور بدجنسیای داخل رفتارش باشه -.-
بنظر میرسه شخصیتِ حامیای داشته باشه. :)) امیدوارم همینطور باشه بیاندازه صبور و احتمالاً خجالتی باشه یه مقدار :-" بله
خب یکی دیگر از هم شهری های گرام ما "-:
ک خیلی وقته باش حرف نزدم@_@
خجالتیه نسبتا
نمیدونم چرا فک میکنم تپله "-: نه لاغرم
نمیدونم حس میکنم یکوچولو شاید اعتماد بنفسش کمه گاهی اوقات اینطوره
خیلی کم حرفه و ازین کم گوی و گزیده گوی اینا سعی میکنه باشه فک میکنم "-: نه در واقعیت. بستگی داره تو چه جمعی باشم.
مهربونه و هم شهری خوبیه "-: مرسی مرسی
@خسته
حمید من قبلا گفته بودم تصوراتم رو راجع بهت قراره بگم.بالاخره فرصتش شد^_^ ممنون که اومدیالبته الان فرصتمان گذشته و داریم وسط هفته بقیه اسپم میکنیم
به حساب اینکه فقط یه عکس دیدم ازت به نظرم نام کاربری خسته بهت میاد :-"
تصورم اینه که با یه پیژامه گشاد پشت پی سی نشستی و گیم میزنی و از اونور هر ازگاهی با حالت پوکر (اینا چی میگن دیگه =))) ) پیامای بقیه رو میخونی. شلوار ورزشی یا چیز های راحت به همراه تیشرت - پیاما رو میخونم ولی نه با این حالت - بعضی وقت ها تو گیمم ولی نه همیشه هم
خیلی ندیدم احساساتت رو بروز بدی ولی به نظرم مهربونی.
از این بچه پولدارای خاکی هم به حساب میای
و از اونجایی که نذاشتی صدات رو بشنویم تصورم همیشه اینه که یا صدای خیلی نازکی داری یا بم(ببینم میتونم مجبورت کنم صدات رو بشنویم :-خبیث طور ) متخصص امر صدا نیستم ولی فکر نکنم نازک یا خیلی بم به حساب بیاد. احتمالا تلاشت هم ناموفقه
![]()