• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بعد از کنکور (فارغ شدن از درس) خواهیم داشت...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کولی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان این تایپک رو یادتون باشه.
بعد کنکور ۱۴۰۵ یه پ خ پیگیری می‌زنم میزان فساد رو گزارش بدیم🙏

تجربه خودم میگه از الان درباره رشته هایی که یک مقدار بهش تمایل دارید یا رشته هایی که فکر میکنید خوبه اما ایده ای درباره اش ندارید تحقیق کنید. بعد از کنکور زمان کافی برای شناخت و پیدا کردن رشته مدنظرتون نیست.
و اینم بگم لطفا سر اینکه ۱ سال و یا حتی بیشتر ساعت ۶ ۷ صبح بیدار میشدید لج نکنید بگید میخوام پدر خواب رو دربیارم تا ۱۲ ظهر بخوابم. خوابتون رو تنظیم کنید صبح زود بیدار شید بیشتر به کاراتون میرسید تا نصف شب بیدار موندن.

دخترعمه و پسرعموم که همون سال تیزهوشانشون رو دادن رو برمیدارم بریم تهران‌گردی

این تاپیک محض حفظ ذوق و انگیزه برای کنکوره عزیزان:)
نشدن های زندگیتون و تجربیات رو ببرین یجای دیگه با تشکر
تاپیک به این قشنگی رو زشت نکنین با حرفاتون

بعد کنکور یه تاپیک دیگه برای پیشنهادات عزیزان فارغ التحصیل راجب تابستون بعد کنکور خواهیم داشت (هرچند الان پاییز بعد کنکوره بیشتر👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯)

ولی من واقعا وقتی کنکور دادم تابستون رو تا تونستم ازش استفاده کردم باشگاه رفتم وزن کم کردم کتاب خوندم و کلی فیلم دیدم و خیلی هم هنگ اوت کردم با دوستی که میخواستم و آشپزی کردم و سفر رفتم ...
به نظرم میشه ولی اگه خواسته های الانتون صرفا فرار از موقعیت الان (فرار از درس) نباشه قطعا انجامش می‌دین...

من واقعا کلی کار دارم انجام بدم برای کنکور که اصلا نوشتنی نیستن اونقدر زیادن .اما مهم ترینش اینه که دوستمو ببینم و باهاش برم بیرون: )

+حتما حتما کار کنم
+ با کلی آدم مختلف برا انتخاب رشته حرف بزنم
+برم خونه خانم میم
+اگه فرصت شد رانندگی یاد بگیرم
+ آشپزی کنم
+کتاب بخونم و فیلم ببینم

نمی‌خواستم بنویسم ولی بیخیال(به قول اسم اون سریاله)مگه تموم عمر چند تا بهاره؟(چه ربطی داشت اصلا؟)
-روتین نداشته باشم، زندگی بی برنامه، بی نظرم، یه روز صبح بخوابم تا شب، یه روز عصر بخوابم تا نصفه شب، یه روز نخوابم، دوروز بخوابم...👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯
-برم پیاده‌روی، بی هدف، بی برنامه، با آهنگ، بی آهنگ، تنها، نتنها، صبح، ظهر...
-با خوندن رمان های چرت و پرت و سریال چشم برای خودم نذارم
-رژیم بگیرم(فکر کنم از کلاس نهم‌ دهم اینا، توی برنامه ای که برای هر فصل می‌نوشتم این مورد بود، ولی این سری دیگه جدی🧘🏻‍♀️)
(یه تایمیش هم بذاریم برای حسرت خوردن و گریه کردن که چرا بیشتر نخوندم که رتبه‌م بهتر از این بشه؟)

از آخرین روز‌های ایران بودنش نهایت استفاده رو می‌کنم و همه برنامه‌هایی که بخاطر کنکوری بودنم کنسل شدن رو از سر می‌گیریم
گواهینامه‌م رو می‌گیرم
دوربین می‌خرم و می‌رم سمت عکاسی
روتین باشگاه جدی در پیش می‌گیرم
تعدادی از دوست‌های مجازیم رو در دنیای واقعی می‌بینم
همه کافه‌های تهران رو با بچه‌ها فتح می‌کنیم با‌ هم می‌ریم شمال (شاید هم جنوب)
همه سریال تینیجری‌های لوس بی‌مزه آبکی رو می‌بینیم
سال پایینی‌هامون که کنکوری می‌شن رو اذیت می‌کنم
عشق می‌کنم. فساد گسترده. کارهای زشت.

اینو دیدم خواستم حتماً چیزی توش بنویسم ولی واقعا هیچی‌ . چیکار دارم بکنم صرفاً یه مرحله رو رد کردم و سپس وارد مراحل دیگه میشم:)

اولین کار بعد کنکور میخوابم. خیلییی زیاد میخوابم
بعدش میرم سراغ کارها به ترتیب زیر😂:
شروع مجدد زبان
شروع مجدد باشگاه
شروع مجدد ویالون(بعد از چندسال وقفه و واقعا انتظارشو میکشم)
دوباره کتاب خوندن شروع کنم
مسافرت(ایشاللله اوضاع خوب باشه بتونم برم)
کلی اشپزی کنم
یه فکری برای درامد داشتن بکنم
کلی برم پیاده روی
الویت اخر اینه که کلیی فیلم ببینم
از مامان و بابامم پرسیدم به نظرتون چیکار کنم تو یه جمله خلاصه کردن که از زبان خودم مینویسم: مثل ادم زندگی کنم و لذت ببرم

بعد کنکور فیلم ببینید سریال ببینید کتاب بخونید برید بیرون بزن برقص و گودبای پارتی جعفر برین
سواله اخه؟ یه سال جون کندی سه ماه عشقشو ببر

Back
بالا