• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مقایسه کنسول های نسل نهم( xbox seriesx و ps5)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع f.h.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Xbox seriesx یا ps5

• Xbox seriesx

رای‌ها: 3 13.6%
  • Ps5

رای‌ها: 19 86.4%

• رای‌دهندگان
    22
کی گفته خوش دست تره؟فقط خوشگل تره...همچنان تو دسته ها ایکس باکس دست بالا رو داره(ولی دسته های پلی استیشن پیشرفت خوبی کردن)
منظورم راحتی دسته بود و مناسب بودن برای مولتی پلیر ها

آقا به دسته نیست که.
همین سال هایی که Xbox1 بود یوتیوبر ها با دسته Xbox راحت تر بودن ولی اصلا نتونستن دست بهش بزنن، چون بازی های PS4 خیلی متنوع تر بود و مشتری بیشتری داشت.

فعلا برنده کنسول های بازی سونیه.

آقا به دسته نیست که.
همین سال هایی که Xbox1 بود یوتیوبر ها با دسته Xbox راحت تر بودن ولی اصلا نتونستن دست بهش بزنن، چون بازی های PS4 خیلی متنوع تر بود و مشتری بیشتری داشت.

فعلا برنده کنسول های بازی سونیه.
گیم پس مال کیه ؟بتسدا رو مادربزرگ مرحوم من خرید؟ :)) هیلو اینفینیت انحصاری منه؟شبیه ساز پرواز چطور؟
هر دو تاشون شانس برابری دارن.....تا وقتی که نتایج رسمی فروش هر دو نیاد بیرون معلوم نیست کی میبره.......

گیم پس مال کیه ؟بتسدا رو مادربزرگ مرحوم من خرید؟ :)) هیلو اینفینیت انحصاری منه؟شبیه ساز پرواز چطور؟
هر دو تاشون شانس برابری دارن.....تا وقتی که نتایج رسمی فروش هر دو نیاد بیرون معلوم نیست کی میبره.......
اوه راست میگی اصلا یادم نبود خوب شد یادم انداختی بودجه محدودم رو به جای این که صرف کنسولی بکنم قراره براش مردعنکبوتی و گاد آف وار بیاد صرف halo و شبیه ساز پرواز کنم. دمت گرم.

خوب شد نوشتم متنوع تر و مشتری بیشتر.

پست دوم تاپیک هم گفتم، کسی که دیگه همه بازیاش و فرنداش رو پلی استیشن‌ن دیگه نمی صرفه بره ایکس باکس بخره که خب، دیگه معلومه PS4 از Xbox1 برده.

آخرین ویرایش:
اوه راست میگی اصلا یادم نبود خوب شد یادم انداختی بودجه محدودم رو به جای این که صرف کنسولی بکنم قراره براش مردعنکبوتی و گاد آف وار بیاد صرف halo و شبیه ساز پرواز کنم. دمت گرم.

چیه؟این که تو از انحصاری هاش خوشت نمیاد دلیل نمیشه کنسول بدی باشه......

پست دوم تاپیک هم گفتم، کسی که دیگه همه فرنداش رو پلی استیشن‌ن دیگه نمی صرفه بره ایکس باکس بخره که خب، دیگه معلومه PS4 از Xbox1 برده.
در ضمن یه چیز خیلی مهم هم داره؛گیم پس.....دنیای از بازی با مقدار کمی پول......

چیه؟این که تو از انحصاری هاش خوشت نمیاد دلیل نمیشه کنسول بدی باشه......
گفتم کنسول بدیه؟ گفتم نمی بره. هر چقدر هم دوست داشته باشی ببره. وگرنه من خودمم اصلا برام جالب نیست که شرکت ژاپنی که مارکتینگ ضعیفی برا محصولات خوب دیگه‌ش داره توی کنسول بازی مایکروسافت رو ببره.

پست دوم تاپیک هم گفتم، کسی که دیگه همه فرنداش رو پلی استیشن‌ن دیگه نمی صرفه بره ایکس باکس بخره که خب، دیگه معلومه PS4 از Xbox1 برده.
از لحاظ مالی براش میصرفه
گفتم کنسول بدیه؟ گفتم نمی بره. هر چقدر هم دوست داشته باشی ببره.
کی گفته نمی بره.....بچه ها بیاین معدل ایرانی سیمپسون ها پیدا شد:
علی خان پیشگو
فعلا خداحافظ

من اینطوری بگم که
اگه بخوایم از نظر سخت افزاری و کیفیت و ... بررسی کنیم بنظرم فرق چندانی ندارن
ولی از نظر مخاطب
پی اس فایو من تا جایی که تحقیق کردم دستش خوش دست تر از دسته ایکس باکسه و خب همین یه برتری خیلی مهمه
https://vigiato.net/p/162669

من اینطوری بگم که
اگه بخوایم از نظر سخت افزاری و کیفیت و ... بررسی کنیم بنظرم فرق چندانی ندارن
ولی از نظر مخاطب
پی اس فایو من تا جایی که تحقیق کردم دستش خوش دست تر از دسته ایکس باکسه و خب همین یه برتری خیلی مهمه
https://vigiato.net/p/163317

این که میگفتن از فن کولر xb series x دود بلند میشه بلاخره واقعی بود یا شایعه؟:/

Back
بالا