یه سوال فنی
برای ریاضی ها چه آزمونی بهتره؟ همچنان کانون؟
من سال پیش گذینه ۲ کار میکردم
میگفتن سطحش بالاتر از کانونه و خوب اپ و اینا آزمون های غیر حضوریشو راحت کرده
ولی گتج و ماز و کانون و...
کسی هست بتونه مقایسه کنه؟
سلام بر تو
چقدر خوش موقع پرسیدی همین امروز این سوال و از مشاورم پرسیدم، الان واست مقایسه میکنم
5 حالت هست که یه ازمون بررسی میشه
1 هزینه مالی
2 جامعه اماری
3 برنامه راهبردی
4 امکانات و کارنامه
5سطح سوالات
1) قلم چی واقعا واقعا بی انصافه خیلییی گرون میگیره 2.300(واسه 12) بدون پشتیبان بدون کتاب||||: تازه الان انلاینم هست یعنی هزینه چاپ برگه و اجاره به حوزه هارو نداره /گاج یکم کمتره/ گزینه دو خیلی قیمت مناسب داره واسه 12 ام یک میلیون خب خیلی خوبه
2 جامعه اماری خب به این صورته قلم چی>گاج تقریبا مساوی گزینه دو
3 برنامه راهبردی: من به شخصه عاشق برنامه راهبردی های قلم چیم خیلی خوبن گاج رو بررسی کردم یکم گیج کننده اس گاج حدودا تو برنامه اش 4 بار مرور داره اما قلم چی 5 بار که خب قلم چی اینجا بهتره(مرور بیشتر=رتبه بهتر) گزینه دو برنامه های 3 هفته ایه و اینجوری مزخرفه برنامه 1 هفته ای خیلی زوده و برنامه 3 هفته ای خیلی دیر من خودم هفته دوم قلم چی اخراش قشنگ میمردم/: حالا دیگه فرض کنید میرفتم گزینه 2 که 3 هفته ای بود|||: من تو اینجا قلم چی رو ترجیح میدم
4 امکانات منظورم از پشتیبان و کتابه در یک کلام متنفرممممممم از پشتیبان قلم چی 10 تا ازمون یک بار زنگ میزد به من و فرقی نداشت تراز من 3000 بود یا 8000 ایشون میگفت افرین خیلی پیشرفت کردی|: کتاباشم که انقدر اسون بود که حد نداشت|: نگاهشونم نکردم حتی کلا امکانات هیچ ازمونی رو در نظر نگیرید||: فاکتور چرتیه کارنامه هم قلم چی رو ترجیح میدم همه چی رو بررسی میکنه و عالیه از این بابت
5 سطح سوالات رو الان توضیح نمیدم در اخر میگم
نتیجه کلی: هر ازمونی که میرید،هررر ازمونی،سوالای بقیه ازمون هارو هم بزنید و اینگونه فاکتور 5 توضیح داده شد
پ.ن: از ازمونایی مثل سنجش و اینا اطلاعی ندارم
پ.ن2: اینا نظرات و تجربیات خودم و مشاورم بود