Manamm
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
ببین اگه مشاور میخوای حتما حتما خیلی تحقیق کنمشکل اینجاس که من با توجه به تجربه خیلی بدی که از مشاور پارسالم دارم میترسم اصلا مشاور بگیرم...و واقعا نمیدونم مشاور همراه و دلسوز و اینا از کجا باید پیدا کنم...ولی از یه طرف هم خانواده ام اصرار دارن به مشاور گرفتن...نمی دونم اقعا
حتی برو دم در آموزشگاه مشاوری که میخوای انتخاب کنی از دانش آموزایی که از اتاقش میان بیرون سوال بپرس راضی هستین ؟؟
الان که دانش آموزای 99 در حال تردد به مراکزن برای انتخاب رشته از اونا بپرس(البته اینجا باید دقت کنی که با توجه به رتبه اونا قضاوت نکنی. شاید مشاور واقعا هر چی در توان داشته گذاشته براش ولی اون خوب نشده)از اونایی که تازه دارن میرن پیش این مشاور برای سال 1400 سوال نکن چون اونا هم اول کارشون با اون مشاورس و الکی خوشن!!!!
من سال کنکورم یه نفر اومد اینجوری ازم سوال پرسید منم خیلی رک گفتم نه هیچ کاری نمیکنه
و واقعا راستشو گفتمالبته باید حواست باشه دانش آموزاشو جایی گیر بیاری که مثلا جلوی منشی دفترش یا جلو کارکنای اونجا نباشه چون اینجوری دانش آموزه می ترسه الکی میگه آره
و اینکه کسی که دیگه چندین سال مشاور بوده تقریبا از کار دلسوزانه در میاد و میره توو کار بیزینس
ولی کسی که تازه کاره (نه خیلی تازه کار که اونم چون تجربه ندار ه بده) برای اینکه خودش و توو شهر مربوطه مشهوور کنه سخت کار میکنه و دلسوزانه ولی تهش برای مشهور شدن خودشه(که عیب نداره هم تو رشته دلخواهت قبول میشی هم اون مشاور به واسطه قبولی تو مشهور میشه)