Maryam kh
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
کارگزاری آگاه هم خوبهخب اون کارگزاری در واقع واسطه ای میشه بین تو و بازار بورس تهران
مثلا ما هرکدوممون تو یکی از بانکا حساب داریم هیچ کدوممون جداگانه ک تو بانک مرکزی حسابی نداریم.
بعد اون کارگزاری ی کد معاملاتی میده بهت و هرجایی ک هستی بدون اینکه نیاز باشه حضوری بری خرید و فروشتو انجام میدی. معروفترینشونم کارگزاری مفید(من خودم حافظ گرفتم)
سرمایه اولیت بهتره ک خیلی کم باشه تا زمانی که یادبگیری اصلا چی به چیه. من خودم با صده و پنجاه تومن شروع کردم و هنوزم جرئت ندارم پول بیشتر از 300 400 وارد کنم. و سود و ضررت به صورت درصدی حساب میشه. مثلا تو صدهزارتومن از فلان شرکت سهام گرفتی حالا ده درصد ضرر کرده ضرر تو میشه ده هزارتومن. ضرر کسی ک سرمایش ی تومن بود میشه صد هزار تومن.برحسب درصد
ی سری کانال ها هستن بهت سیگنالای خوبی میدن.سهاما هم مدلای مختلفی دارن مثلا ممکنه یکیشون زود بازده و سود زیاد داشته باشه اما خیلی ریسکی باشه به همون اندازه ضرر کنه اما نه یکی هم طولانی مدت اثر میکنه اما ریسکش زیاد نیست و معمولا ضرری نمیده تقریبا میشه گفت سهامای دارویی قبلا اینطوری بودن اما الان نه دیگه
وقتی پولتو وارد کردی سعی کن با همون 150 200شروع کنی اگر هم با پول بشتر شروع کردی تقسیمش کن. مثلا ی تومن اوردی به 5 تا 200تومن تقسیمش کن و 5 سهام مختلف بخر همه ی پولتو واسه ی نوع سهام نذار
یواش یواش همه چی رو یاد میگیری کلی هم ویدیو تو نت پیدا میشه بعد اینکه معاملات انلاین صبح ها انجام میشه و مورد داشتیم سر کلاس اناتومی داشت تحلیل میکرد کدومو بخره کدوم سهامو بفروشه![]()