• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشپزی اقایون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع رحمتی!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اشپزی اقایون

• بلی

رای‌ها: 103 96.3%
  • خیر

رای‌ها: 4 3.7%

• رای‌دهندگان
    107
اگر منظور این تاپیک رو درست فهمیده باشم و به وظیفه‌ی آشپزی بعد ازدواج اشاره داشته باشه باید بگم که کارای خونه اگر وظیفه‌ی یکی باشه خیلی آزاردهنده میشه. آشپزی واقعا عمل وقتگیریه و نیازه که هرروز انجام بشه.
یکی از نشونه‌های همدلی و اهمیت تو رابطه هم اینه که علی‌رغم مشغله‌ها تو این موارد بهم دیگه کمک کنید و حواستون باشه.

من دانشجوام فعلا و شاغل نیستم و همسر با اینکه درگیر کلی مشغله سرکارش هست، اگر دیده پروژه‌ی مهمی دارم اون کل‌هفته رو آشپزی و همه چیزو آماده کرده.

امان از افول تستوسترون
همین مردا ۵۰ میلیون سال پیش نبودن ماموت شکار میکردن برای خانومی؟الان نیمرو نمیتونین بزنین؟ ای بابا

بلد باشه خوبه بلد نباشه هم اشکالی نداره من درست میکنم
اون میتونه به بقیه کارای خونه رسیدگی کنه😁

همونطور که پول در آوردن وظیفه ذاتی مرد نیست؛ کارخونه که آشپزی کردنش هم شامل میشه وظیفه ذاتی زن نیست

آدم ها ازدواج میکنن که روند زندگی کردن براشون آسون تر و شیرین تر بشه؛ حالا بعد عاطفی رو فعلا بیخیال بشیم

هر کیس(یعنی هر زوج) هم داستان زندگیشون با هم فرق میکنه

من زوجی رو میشناسم که زن توش کار میکنه و مرد خونست و کارای خونه رو میکنه

خانم هییت علمی دانشگاه هست و شوهر خونه لیترالی کار نداره؛ آشپزی میکنه؛ بچه ها رو میبره مدرسه؛ خونرو تمیز میکنه و ...

خب این مطلقا هیچ مشکلی نداره؛ تقسیم کار کردن؛ اقا کارای خونه رو جلو میبره؛ خانم پول رو تامین میکنه

برا همین بحث احتمالا اینجا شکل میگیره که

مسئولیتی که آقا بر گردن میگیره تامین مالی خونه باشه و البته یسری موارد فنیش طبیعتا

خانم مسئولیتی نخواد بر گردن بگیره

برای یک شخصی مثل من سوال پیش میاد که خب پس دقیقا نقش خانم توی این زندگی چیه؟

البته جنیسیتی خاص نگاهش نکنید؛ این یک جنس کلا توی ازدواج مسیولیتی نخواد قبول کنه رو نگاه کنید

دوستان نظراتی که من در گذشته اینجا نوشتم برای 6 سال پیشه
منطقا الان نظراتم تغییر کرده با تشکر

تاپیک جالبیه. لطفا درباره ی رانندگی آقایون هم بیشتر فکر کنید:(
رفع اسپم: آدم هرچیزی رو بلد باشه خوبه. مثلا زبان سانسکریت.

خب چه لزومی داره کار کنه؟بگیره بشینه تو خونه
ایشون اینجا ۱۴ ۱۵ سالش بوده .
چشم من دخترا رو بخاطر شما خلع کتاب میکنم خونه نشین شن چون میدونید ما منتظر بودیم یه پسر ۱۴ ساله نزدیک دوران بلوغ که میشه به موز کال تشبیهش کرد در حالیکه ۳ شوید پشت لبش سبز شده به ما امر و نهی کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
رفع اسپم : با کسی ازدواج کنید شما رو به سمتی سوق نده که همچین چیزای پیش پا افتاده ای براتون دغدغه بشه . زنتون یا شوهرتون دشمنتون نیست که به هم کمک نکنید چه تو کار خارج خونه چه داخل خونه .

آخرین ویرایش:
Back
بالا