بیاید افترا بزنیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع f-1391
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    خلافیت
@Samandoon :D یک سایکو پژوهشگر بر روی بدن انسان هاست، تا الان نمونه های آزمایشیش رو از افراد محکوم به اعدام پیدا میکرد و روی اونها تحقیق میکرد
الان حوزه آزمایشیش فرق کرده، به آدم های متفاوتی نیاز داره، و چی بهتر از دکتر بودن؟ همه بهش اعتماد میکنن، میان پیشش و ریش سفید فرضش میکنن
با ایجاد تاپیک های مختلف، اول اطلاعات لازم در مورد آدم ها رو کسب میکنه و بعد بین اونها نمونه خودش رو پیدا میکنه، باهاش دوست میشه و بعد اون رو به آزمایشگاهش میبره
وگرنه دختری که فیزیک دوست داشت چرا الان دکتری علوم پایه است؟!!!!!!!!!!!!!!

@melina03
اکرم ، معلم ادبیات و انشای اخراجی از مدارس
امروز میان ما با پوششی به نام ملینا است
او اظهاراتی درباره المپیاد زیست دارد ولی طبق اخرین تحقیقات انجام شده در حوزه زندگی پر نشیب ایشان

متوجه شدیم یک المپیادی ادبیات شکست خورده است و به عنوان جاسوس دولت کلمه
برای پیدا کردن مردمان بی علاقه به ادبیات
وارد سایت سمپادیا شده
و به فعالیت میپردازد

اکرم اسم مامانمه😂😂
@melina03
اکرم ، معلم ادبیات و انشای اخراجی از مدارس
امروز میان ما با پوششی به نام ملینا است
او اظهاراتی درباره المپیاد زیست دارد ولی طبق اخرین تحقیقات انجام شده در حوزه زندگی پر نشیب ایشان

متوجه شدیم یک المپیادی ادبیات شکست خورده است و به عنوان جاسوس دولت کلمه
برای پیدا کردن مردمان بی علاقه به ادبیات
وارد سایت سمپادیا شده
و به فعالیت میپردازد
تازه مدیره😂
قبلا معلم بود

@amirTT یه سمپادی بی نوا نیست که یکی از مهم ترین دغدغه هاش این روزا آزمون نهم به دهم باشه،که یکی از بزرگترین قاتلای زنجیره ای خودش به اسم تیمور تکپره.همونطور که از پسوند آیدیش TT مشخصه،چون هنوز نتونسته از لقب دوران جوونیش دست بکشه.
نامبرده در دوران جوونیش، یکی از خلاقترین قاتلا بوده و این تو نام مستعارشه که مشخصه،شاعر بی مشاعر.اون اول قلب قربانی رو در می آورده،بعد حلق آویزش میکرده و قلبشو تو دستای بریده شدش زیر پاش رو سه پایه می گذاشته.
دادسرای عمومی ناحیه 3 ***

@Mohammad05

از طرف راهنمایی و رانندگی اصفهان
جناب آقای @Mohammad05 با نصب منبع اگزوز بلوچی و سیستم صوتی قوی پایونر بر روی خودروی زانتیای خود به شماره پلاک
۱۳|۵۶۷ب۶۳ محکوم به پرداخت ۱۵۰۰۰۰۰ تومان جریمه نقدی هستند و خودروی وی به دلیل ایجاد آلودگی صوتی به مدت ۳ روز توقیف خواهد شد

@Mohammad05

از طرف راهنمایی و رانندگی اصفهان
جناب آقای @Mohammad05 با نصب منبع اگزوز بلوچی و سیستم صوتی قوی پایونر بر روی خودروی زانتیای خود به شماره پلاک
۱۳|۵۶۷ب۶۳ محکوم به پرداخت ۱۵۰۰۰۰۰ تومان جریمه نقدی هستند و خودروی وی به دلیل ایجاد آلودگی صوتی به مدت ۳ روز توقیف خواهد شد
صدرا نذار بگم تو gta san andreas دستی میکشی جلوی دختر مردم بعد کلید y رو میفشاری =))
نکن پسر این کارا عاخر آقبت نداره

دارک لایت یه مرد ریشوی کچل بیست و چهارساله‌ست، روانشناسی می‌خونه و داره با اعصاب ما بازی می‌کنه تا ببینه چه واکنشی میدیم. برنامه‌ی مورد علاقه‌ش از صداوسیما اون کسخلایین که میان پست‌های مخالفین رو در سوشال مدیا مسخره می‌کنن. یه بار رفته مصاحبه که اونم وارد برنامه بشه ولی ردش کردن چون استاندارای اونا رو هم حتی نداره.

دارک لایت یه مرد ریشوی کچل بیست و چهارساله‌ست، روانشناسی می‌خونه و داره با اعصاب ما بازی می‌کنه تا ببینه چه واکنشی میدیم. برنامه‌ی مورد علاقه‌ش از صداوسیما اون کسخلایین که میان پست‌های مخالفین رو در سوشال مدیا مسخره می‌کنن. یه بار رفته مصاحبه که اونم وارد برنامه بشه ولی ردش کردن چون استاندارای اونا رو هم حتی نداره.
ب نظرم داره واسه پژوهش‌ رو ما کار انجام میده...
موش آزمایشگاهی شیم 😂😍

هرکی بهم افترا بزنه افترا میزنم بهش
کاربر @*100RA* ساعت 2:30 بامداد امروز سوار بر تندر 90 ، در حال حمل غیر قانونی اتباع خارجی ، در صدمتری وکیل آباد رویت شده است ؛ از یابنده تقاضا می‌شود صدرا و تندرش را به نزدیک ترین صندوق پست بیندازد.
با تشکر - کلانتری 28 هفت تیر

کاربر نامبرده در ساعت 6:33 صبح امروز ، در حال کفتر بازی در کنار چِخ کفترهایش ، به همت نیروهای وظیفه‌شناس پلیس در چنگال قانون افتاد.
کلانتری 24 سی‌متری طلاب

کاربر @*100RA* ساعت 2:30 بامداد امروز سوار بر تندر 90 ، در حال حمل غیر قانونی اتباع خارجی ، در صدمتری وکیل آباد رویت شده است ؛ از یابنده تقاضا می‌شود صدرا و تندرش را به نزدیک ترین صندوق پست بیندازد.
با تشکر - کلانتری 28 هفت تیر

کاربر نامبرده در ساعت 6:33 صبح امروز ، در حال کفتر بازی در کنار چِخ کفترهایش ، به همت نیروهای وظیفه‌شناس پلیس در چنگال قانون افتاد.
کلانتری 24 سی‌متری طلاب
جناب آقای @R.H.Mohassel معروف به رامتین خطر یکی از معروف ترین سارقان خودرو در شهر مشهد میباشد
وی تا کنون ۷ بار ماموران آگاهی را فریب داده و از دست آنها فرار کرده است
تا کنون حدود ۱۶۸ خودرو توسط وی سرقت شده و اوراقی شده اند
شواهدی نشان میدهد که وی در ایام نوروز و قبل از آن هم در شهر های دیگر نظیر کرج ، کرمان ، سمنان ، قزوین و... نیز فعالیت داشته است
مجرم در دست تعقیب است و به حول قوه الهی در روز های آینده دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده خواهد شد
کلانتری ۱۳ امام

سرکار خانم @Mahsa_j شما به جرم قتل عمدی حیوانات بی آزار نظیر قورباغه ، ماهی و انواع پرندگان محکوم به حبس ابد هستید
آخرین دفاعیه های شما را میشنویم !

سرکار خانم @Mahsa_j شما به جرم قتل عمدی حیوانات بی آزار نظیر قورباغه ، ماهی و انواع پرندگان محکوم به حبس ابد هستید
آخرین دفاعیه های شما را میشنویم !
من به جرم خودم اعتراف میکنم😔
ولی مسئله اینه که من صرفا ناظر بودم
قاتلان اصلی افراد دیگری هستند که میتونم لو بدمشون و از تایم حبس خودم کم کنم😎😂
پ.ن: ولی خب بی‌شوخی، عذاب وجدان داشتم تا یمدت، مخصوصا بخاطر موشه =)

جناب @*100RA* ، شما متهم شدید به آسیب زدن به اموال عمومی مدرسه
تنبیه شما اینه که از دادن امتحانات نهایی، منع میشید و نمره صفر براتون درنظر گرفته شده
دفاعیه شمارو شنیداریم
شاید باعث شد از تصمیم صرف‌نظر بشه

@Newvarg قالپاق دزد ماهر شهر تهران که چندین سال است توسط این شغل چند میلیارد تومن پول به جیب زده است امروز در حال دزدی قالپاق یک دستگاه خودروی پراید دستگیر شد و به مراجع قضایی تحویل داده شد
وی در اعترافات خود گفته است که سر والف های فلزی را هم باز میکرده است
اوف بر تو باد

Back
بالا