- نام مرکز سمپاد
- شهیداژه ای
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- UI
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
سرطان😂
تازه مدیره😂@melina03
اکرم ، معلم ادبیات و انشای اخراجی از مدارس
امروز میان ما با پوششی به نام ملینا است
او اظهاراتی درباره المپیاد زیست دارد ولی طبق اخرین تحقیقات انجام شده در حوزه زندگی پر نشیب ایشان
متوجه شدیم یک المپیادی ادبیات شکست خورده است و به عنوان جاسوس دولت کلمه
برای پیدا کردن مردمان بی علاقه به ادبیات
وارد سایت سمپادیا شده
و به فعالیت میپردازد
ببینین چطوری خودشو جای یه خانم بیچاره دیگه جا میزنه!!!اکرم اسم مامانمه😂😂
تازه مدیره😂
قبلا معلم بود
صدرا نذار بگم تو gta san andreas دستی میکشی جلوی دختر مردم بعد کلید y رو میفشاری@Mohammad05
از طرف راهنمایی و رانندگی اصفهان
جناب آقای @Mohammad05 با نصب منبع اگزوز بلوچی و سیستم صوتی قوی پایونر بر روی خودروی زانتیای خود به شماره پلاک
۱۳|۵۶۷ب۶۳ محکوم به پرداخت ۱۵۰۰۰۰۰ تومان جریمه نقدی هستند و خودروی وی به دلیل ایجاد آلودگی صوتی به مدت ۳ روز توقیف خواهد شد
حاجی خودشون پیشنهاد میدادن به من چهصدرا نذار بگم تو gta san andreas دستی میکشی جلوی دختر مردم بعد کلید y رو میفشاری
نکن پسر این کارا عاخر آقبت نداره

ب نظرم داره واسه پژوهش رو ما کار انجام میده...دارک لایت یه مرد ریشوی کچل بیست و چهارسالهست، روانشناسی میخونه و داره با اعصاب ما بازی میکنه تا ببینه چه واکنشی میدیم. برنامهی مورد علاقهش از صداوسیما اون کسخلایین که میان پستهای مخالفین رو در سوشال مدیا مسخره میکنن. یه بار رفته مصاحبه که اونم وارد برنامه بشه ولی ردش کردن چون استاندارای اونا رو هم حتی نداره.
کاربر @*100RA* ساعت 2:30 بامداد امروز سوار بر تندر 90 ، در حال حمل غیر قانونی اتباع خارجی ، در صدمتری وکیل آباد رویت شده است ؛ از یابنده تقاضا میشود صدرا و تندرش را به نزدیک ترین صندوق پست بیندازد.هرکی بهم افترا بزنه افترا میزنم بهش
جناب آقای @R.H.Mohassel معروف به رامتین خطر یکی از معروف ترین سارقان خودرو در شهر مشهد میباشدکاربر @*100RA* ساعت 2:30 بامداد امروز سوار بر تندر 90 ، در حال حمل غیر قانونی اتباع خارجی ، در صدمتری وکیل آباد رویت شده است ؛ از یابنده تقاضا میشود صدرا و تندرش را به نزدیک ترین صندوق پست بیندازد.
با تشکر - کلانتری 28 هفت تیر
کاربر نامبرده در ساعت 6:33 صبح امروز ، در حال کفتر بازی در کنار چِخ کفترهایش ، به همت نیروهای وظیفهشناس پلیس در چنگال قانون افتاد.
کلانتری 24 سیمتری طلاب

من به جرم خودم اعتراف میکنم😔سرکار خانم @Mahsa_j شما به جرم قتل عمدی حیوانات بی آزار نظیر قورباغه ، ماهی و انواع پرندگان محکوم به حبس ابد هستید
آخرین دفاعیه های شما را میشنویم !