سريال game of htrones
در مورد خون اشامو ايناست يه سريال چندين فصله بسيار جذاب كه گرگينه و اينا هم داره توش خيلي جذابه ولي براي تابستون نه زمان مدرسه
و البته اينم بگم به هيچ عنوان با خانواده نبينين به خاطر خودتون ميگم خيلي بد ميشه
اگه سریال رو هم میشه گفت الآن چندماهه دارم سیمپسونز میبینم
و دارم به فصل فعلیش میرسم
اگه خیلی وقت و حوصله دارید و میخواید بخندید و یاد بگیرید و گاهی گریه کنید و با فرهنگ آمریکایی بیشتر آشنا شید و بفهمید که آدمای دنیا چقدر شبیه همن و هیچ چیزی بی نقص نیست بهتون قویا پیشنهاد میکنم ببینید.
پ.ن. نمیدونم بعد از تموم شدنش به زندگی عادیم برگردم یا برم سراغ south park و family guy یا حتی ناروتو و one piece
پل چوبی
فیلم زیبایی ست... با بازی مهناز افشار و بهرام رادان
داستان زوجی که قصد مهاجرت به آمریکا دارند اما ...
پ ن 1 :
اگه سریالم میشه گفت چند وقت پیش ومپایر دایریز تموم کردم...خییییلی سریال طولانی هست
و سراسر ماجراجویی های مختلف و بی نهایت معتاد کننده ادامشم اورجینال هست که فعلا نرفتم سراغش
در حال حاضر مشغول تماشای بیگ بنگ تئوری و فرندز هستم که هر دو بی نهایت عالین
ژانرشون کمدیه هر قسمتم حدود 20 دقیقه بیشتر نیست و قسمتاش به هم مرتبط نیستن و خلاصه اونقدرا معتاد کننده نیست
3 سری فیلم پدر خوانده هم گرفتم اما اصلا حالشو ندارم ببینم
پ ن 2 : بله من یک عدد پشت کنکوری هستم بله
متری شیش و نیم
کاگردان:سعید روستایی
لذت بردم...
خیلی فیلم فانیه ببینید
سریال هم ک فصل دوم سیزده دلیل برای آنکه