آخرین فیلمی که دیدید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
The hunger games
چهار بخش سه ساعتس
فیلم فوق العاده ایه

شبی که ماه کامل شد / کارگردان: نرگس آبیار
درباره ی گروهای تروریستی بود. خوبیش اینه که داستان واقعیه و گویا موقع اکران ( یا جشنوارهٔ فجر) مادر فائزه هم بوده.
در واقع گوشه ای از زندگی ریگی هارو نشون میداد و برای منی که اطلاعاتم در این زمینه صفر بود به دردم خورد.
من که خوشم اومد.

فیلم room
خیلی فیلم جالبیه مخصوصا اینکه از روی واقعیت ساخته شده با کمی تغییرات من این فیلم سر کلاس تحلیل کردم بعد از دیدنش حس میکردم توی اتاق حبس شدم :|مخصوصا به دخترها شدیدا پیشنهادش می کنم :RedHeart
اگر تو به من نگفته بودی که همیشه باید به دیگران خوبی کنم من مثل بقیه وایمیستادم و دنبالش نمی رفتم تقصیر توئه که منو این طور تربیت کردی همش جملات تو توی گوشم بود وزمانی که من سال ها توی یک اتاق حبس بودم تو داشتی عشق و حال میکردی
پ ن :سکانس فیلم

Don't breathe
فیلم ترسناک باحالیه

Hunger 2008
برداشتی از زندگی بابی ساندرز ، عضو ارتش آزادی خواه ایرلند که پس از 66 روز اعتصاب غذا درگذشت...
فیلم زیبا بود هر چند بعضی جاها کش دار و حوصله سر بر بود....

به نظرم the fault in our stars قشنگتر بود :D
اونم خوب بود ولی من اینو بیشتر دوست میداشتم:D

یا خداااا مگه چند فصله ؟! @-)
من فصل یکم تازه
میگفتن واسه فصل ۷ تمدیدش کردن:|البته فصل یکش کاملا چرته همین فصل یکو بتونی رد کنی بقیش بد نیس

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
دزدان دریایی کارائیب دو تای اولش الان هم سومی رو دارم میبینم
پ.ن:فک کنم انقد معروفه که توضیح در موردش لازم نباشه

کتاب سبز 2019 اسکار گرفت و خوب خیلی عالی بود من همیشه از برنده اسکار فرار میکنم :))ولی داستان گرمی داشت تا اخر از جا پا نشدم

Alita: Battle Angel 2019
از نظر من عالی بود! ژانر مورد علاقه‌م، اگه از فیلم‌های با موضوع پسارستاخیزی خوشتون میاد حتما ببینید! فیلم در سال ۲۵۶۳ اتفاق میفته..

X-Men (2000)
فقط یه نکته اون هم این که آدم شاخ درمیاره از این همه پیشرفت علمی اون هم تو صنعت سینما! یعنی قشنگ حس میکنی لااقل مال شصت هفتاد سال پیشه(با این که فیلم خفنیه کلا، ولی خب نسبت به فیلمای حالا میگم که بعضا بیشتر فیلم جلوه‌های ویژه است)
از نظر سیر داستان و بقیهٔ مسائل هم که اگه نخوایم با فیلمای ابرقهرمانی امروزی مقایسه کنیم، به عنوان یه فیلم ابرقهرمانی خوبه.(حالا یه جوری توضیح میدم انگار هیچ کس ندیده)

How I met your mother
یا آشنایی با مادر
با بازی جاش رادنر، نیل پاتریک هریس، کوبی اسمالدرز، جیسون سیگل، الیسون هانینگان.
یه سریال کمدی
شبیه friends ساخته شده ولی در کل از اون بهتره

شبی که ماه کامل شد / کارگردان: نرگس آبیار
درباره ی گروهای تروریستی بود. خوبیش اینه که داستان واقعیه و گویا موقع اکران ( یا جشنوارهٔ فجر) مادر فائزه هم بوده.
در واقع گوشه ای از زندگی ریگی هارو نشون میداد و برای منی که اطلاعاتم در این زمینه صفر بود به دردم خورد.
من که خوشم اومد.

فقط خیلی ناراحت کننده ست. اگه مثل من روحیه‌ی لطیفی(!) دارین ممکنه تا چند روز صحنه هاش تو ذهن تون بمونه و اعصاب روان تون به هم بریزه

Ronin 1998
یه اکشن خیلی عالی! با بازی خفن رابرت دنیرو و ژان رنو! نکته جالب اینه که من با وجود اینکه کلا خیلی با بازی دنیرو حال میکنم از بازی رنو بیشتر خوشم اومد!

Back
بالا