در حال مطالعه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فعلا در قید و شیمی ۳ نظام قدیم مهدی بازرگان
کتاب واقعا جالبیه و میشه باهاش راحت ارتباط برقرار کرد جالب تر اینکه طنز بکار رفته درش میشه گفت میتونه خنده رو به لب میاره

زمان لرزه
کورت ونه گوت
صفحه176
خییییلیییی باحاله آخرین کتاب نویسندست و وقتی اینو مینوشنه خیلی پیر بوده:)):)):))
صفحه 220 رسیدم ایشالا فردا تمومش میکنم!
امتحانا پدرم رو در اورده وگرنه یه روزه تموم بود~X(:))

قصه های امیرعلی (جلد 3)
خیلی خوب و شیطنت آمیز ^^

فردام اولین آزمون دانشگاهمه. :-"

پ.ن:پاس میشم ^_^

آخرین ویرایش:
سلام بر ابراهیم
خیلی قشنگه
فعلا ک صفحه ده ام
به زور معلم دفاعیمونه ولی قشنگه...
کتاب فوق العاده ای منم دارم دوش رو میخونم ولی یکش بهتر بود به نظرم
حيفا
به صورت قاچاقي

نمیذاشتند بخونم، می گفتند مناسب سنت نیست
این رو دو ساله میخوام بخونم ولی تو خونه اسمش رو میبرم بهم گیر میدن

بچه های خواهش میکنم اینجا چت نشه، تو پیج تریبون آزاد مطالعاتی میتونید هم رو منشن کنید کلی در مورد کتابا صحبت کنید!

پ.ن: در حال مطالعه مهندسی مسیرهای متابولیک :|

ناصر ارمنی هم تمّت.

اگه قصد امیرخانی کرده اید و در میانه ی راه به کمی تنفس احتیاج داشتید، به جای پ.خ کردن عدد 1 ناصر ارمنی بخوانید. :-"

پیشنهاد میکنم جانوران شگفت انگیز و زیستگاه انها رو هم بخونی
نوشته جی کی رولینگه(;(;
به بیان جانوران جادویی دوران هری پاتر پرداخته.درواقع یکی از کتاب های درسی هری بوده

کتاب من پیش از تو و من پس از تو
از جوجو مویز

خانه ای در تاریکی/سیامک گلشیری

فصل ۱۰اُم هستم
عین بقیه کتاب های گلشیری نثری خیلی روون عالی داره و درباره چند پسر بچه نوجوونه که شبانه به دور از خانواده میرن یه جایی به نام کانال شنا کنند که ‌..‌‌‌‌.....

*آپدیت*
خب تمومش کردم،بر خلاف کتاب های گلشیری که تا الان خوندم که همشون یه پایانی داشت و خیلی باز نبودن در حدی که چند روز میشد به پایان فکر کرد این کتاب پایانی بسته ولی باز داشت که خیلی سوالاتی رو به جای گزاشت مثل فیلمی که قرار بود شماره ۲ داشته باشه ولی هیچ وقت شماره دوش بیرون نمیاد!

بخونید حتما

آخرین ویرایش:
نامه های عاشقانه از تیمارستان ایالتی
ریچارد براتیگان
نشر چشمه

داستان دو شهر چارلز دیکنز

مردگان تابستان _برای بار سوم_ از کامیلا وی
اولین بار که تو زندگیم رفتم نمایشگاه کتاب ، اول راهنمایی بودم و هیچ کتابی مدنظرم نبود . رفتم غرفه ی نشر قطره و چند تا کتاب نوجوونانه (چطور در دوران بلوغ زنده بمانیم، چطور یک دختر زنده بماند ، چطور یک پسر زنده بماند ، چطور در خانواده زنده بمانیم ) که راهنمایی هایی برای کنار اومدن با تغییرات بلوغ و دغدغه های نوظهور نوجوونی بود برداشتم ، راز برای نوجوانان (همون the secret) و یه کتاب نارنجی ، یه رمان با ابعاد نه خیلی بزرگ . قد کتاب داستان ها نوجوان ‌‌، همین مردگان تابستان که میگم.
هنوز یکی از موردعلاقه هامه و نمی دونم تا آخر عمرم چند بار میخوام بخونمش :D

سگ ولگرد از صادق هدایت
عالیه هرچندبار بخونید معانی بیشتری رو درک میکنید و کشف جدید از زاویه های مختلف دید این نویسنده ماورایی

Back
بالا