Rider19 نجواگر فارغالتحصیل ارسالها 38 امتیاز 646 نام مرکز سمپاد فرز شهر تهرا سال فارغ التحصیلی 1404 امروز در 21:30 #10,801 به نقل از dardashna : مقام عیش میسر نمیشود بی رنج بلی به حکم بلا بستهاند عهد الست حافظ کلیک کنید تا باز شود... توبه کردم که دگر عاشق چشمش نشوم او اگر خنده کند عشوه کند من چه کنم
به نقل از dardashna : مقام عیش میسر نمیشود بی رنج بلی به حکم بلا بستهاند عهد الست حافظ کلیک کنید تا باز شود... توبه کردم که دگر عاشق چشمش نشوم او اگر خنده کند عشوه کند من چه کنم
dardashna کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 32 امتیاز 134 نام مرکز سمپاد فرزانگان شاکر اردکان شهر اردکان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه فرهنگیان امروز در 21:47 #10,802 به نقل از Rider19 : توبه کردم که دگر عاشق چشمش نشوم او اگر خنده کند عشوه کند من چه کنم کلیک کنید تا باز شود... مرغ باغ ملکوتم نِیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم مولانا
به نقل از Rider19 : توبه کردم که دگر عاشق چشمش نشوم او اگر خنده کند عشوه کند من چه کنم کلیک کنید تا باز شود... مرغ باغ ملکوتم نِیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم مولانا