- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
ورودی ششم به هفتم و هوش بود.

بابا تازه تقلبم شده بودددددددددبنده خودم ۱۴۰۴ قبول شدم
سوالات هوش بود همش اکثرا هم منطقی بودن
خیلی سخخ بودن با اون فرمول های که یاد گرفته بودیم خیلی زیاد نمیشد حلشون کرد
سوالات ریاضی و کلامی هم بودند
هرسال همینو میگن و هرسال همینو توی حوزه ها میبینیمبابا تازه تقلبم شده بوددددددددد

والا نمیدونم تو اصفهان شده بود یا نهبابا تازه تقلبم شده بوددددددددد

امسال میگن که یک آموزشگاه لو داده به تعداد زیادی قبل آزمونهرسال همینو میگن و هرسال همینو توی حوزه ها میبینیم
هیچ سالی نیست که تقلب نشه
لو رفتن سوالا یه چیز عادیه سوالای کنکور موسسات اموزشی و.... همیشه هرسال هرهفته لو میرهامسال میگن که یک آموزشگاه لو داده به تعداد زیادی قبل آزمون

امسال واقعا شد اموزش گاه واله و یکی اسمشو یادم نیستهرسال همینو میگن و هرسال همینو توی حوزه ها میبینیم
هیچ سالی نیست که تقلب نشه

امسال میگن که یک آموزشگاه لو داده به تعداد زیادی قبل
بابا 2 تا فرزانگانو گرفتن پا میزاری توش میگی کجا رفتی اموزشگاه میگن والهامسال میگن که یک آموزشگاه لو داده به تعداد زیادی قبل آزمون

مجازات کردن عوامل تقلب روبابا 2 تا فرزانگانو گرفتن پا میزاری توش میگی کجا رفتی اموزشگاه میگن واله
هرسال میشه خب چیز جدیدی نیست واقعاامسال واقعا شد اموزش گاه واله و یکی اسمشو یادم نیست

دیگه چه بدرد میخوره؟؟؟واقعا اعصابم خورد میشه یسریا وجدان ندارن؟خب اصلا تقلب رو داشتی.چرا ازش استفاده کردی ؟واقعا برای اونایی که تقلب کردن متاسفم .یسری شهرا کلا 10 الی 20 نفر پذیرش داره و تو اونها هم تقلب شده .حالا تهران هیچی 800 نفر مدارسش پذیرش داره اما اونا کل شهر 20 تا ظرفیت داره واقعا دلم واسه اونها میسوزه .مجازات کردن عوامل تقلب رو