بهترین روش و تجربیات ما از یادگیری زبان انگلیسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    زبان
من اصلا نمیدونم انگلیسیم خوب هست یا نه ولی هیچ چیز به اندازه اون تقلا برای صحبت کردن و نوشتن به نظرم کارساز نی

من همیشه تو کانون زبان جز اون دسته ای بودم که سر رندوم ترین تاپیک ها حرف میزدم

تجربه و نظری در مورد این بسته های آموزشی آفلاین دارین؟

فیلم ببینید، فیلم ببینید، فیلم ببینید، فیلم ببینید!
کتاب بخونید، از این کتابای کامیک و اینا.
آهنگ هم که نگم براتون.
خلاصه هر زبانی که می‌خواید یاد بگیرید، خودتونو با اون زبان احاطه کنید.
کلاس صرفاً شما رو "مجبور" می‌کنه که توی محیط اون زبان قرار بگیرید؛ ولی همه چیز نیست.

اگه نمره‌ی زبان امروزمو فاکتور بگیرید، زبانم بدک نیست.:D

سلام بچه ها من چندسالی کلاس زبان میرفتم و زبانم خیلی خوب بود.
کتاب ام امریکن انگلیش فایل بود تا ۵ رفته بودم ولی خب خورد کورونا وقفه افتاد بعدش هم قضیه کنکور اینها بود نشد آکادمیک دنبالش کنم و الان یک بخش های زیادی حس میکنم. فراموشم شده.
از طرفی حسشم نیست بشینم ۵ تا کتاب فایل رو مرور کنم
پیشنهادتون چیه؟
کلاس حضوری خواستم برم دیدم جلسات سه ساعته است و نمیتونم ادامه اش بدم چون با دانشگاه تداخل خواهد داشت قطعا.

سلام بچه ها من چندسالی کلاس زبان میرفتم و زبانم خیلی خوب بود.
کتاب ام امریکن انگلیش فایل بود تا ۵ رفته بودم ولی خب خورد کورونا وقفه افتاد بعدش هم قضیه کنکور اینها بود نشد آکادمیک دنبالش کنم و الان یک بخش های زیادی حس میکنم. فراموشم شده.
از طرفی حسشم نیست بشینم ۵ تا کتاب فایل رو مرور کنم
پیشنهادتون چیه؟
کلاس حضوری خواستم برم دیدم جلسات سه ساعته است و نمیتونم ادامه اش بدم چون با دانشگاه تداخل خواهد داشت قطعا.
برای ریدینگ و زیاد کردن دایره لغات این کتاب improve your skills reading for ielts رو یه نگاهی بنداز ببین با کتابش ارتباط میگیری یا نه. تو کانالهای تلگرامی فک کنم pdf اش رو دیده بودم. حجیم هم نیست. من اینو پیشنهاد میدم. هر روز بتونی حتی دو صفحه هم بخونی خوبه.
اگه برای آزمون خاصی میخوای زبان بخونی به نظر من با پاره وقت خوانی شاید نتیجه خوب نشه و یه مدتی رو باید مستمر مطالعه کرد. اگه بتونی دوره های آفلاین هم پیدا کنی به نظرم خوبه، یعنی حضوری که نیس هیچ ، حتی احتیاج به اینکه سر یه ساعت مشخص بشینی پشت لپ تاپ هم دیگه نیست. یه چندتا دوره به دردبخور تو فرادرس دیده بودم که به نظرم جالب بودن برای آموزش گرامر و لغات. اسپیکینگ رو نظری ندارم من خودمم این ترم شروع کردم و به واسطه استاد متون تخصصی که هر جلسه از یه نفر lecture میخواد مجبور شدم اسپیکینگ تمرین کنم ولی فک کنم تو حالت خودخوان آدم تنبلی کنه و به ندرت انجام بده. اینو اگه بخوای به تنهایی تمرین کنی پیشنهادم اینه هر هفته دو سه موضوع عمومی یا تخصصی انتخاب کنی راجبش انشا بنویسی و بعد خلاصه اش رو به شکل اسپیکینگ تمرین کنی. (مهارت رایتینگ و اسپیکینگ)
لیسینینگ هم دیدن فیلم های انگلیسی با زیرنویس انگلیسی.
ببخشید من اینهمه حرف زدم، تجربه زیادی از کلاس زبان ندارم و آدم قابلی هم برای مشورت نیستم ولی به نظرم اومد شاید این موارد برای تو هم مفید بشن و کمک کنن.

Back
بالا