- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
منطق من دلم نمیخواد حشره بخورم هیچ بنیان اخلاقی خاصی نداره . اگه قراره اخلاقی رفتار کنیم، باید از رو عقل و اصول پیش بریم، نه صرفا از حس چندش یا میل شخصی. چون اگه قرار باشه با حس دل تصمیم بگیریم، اونوقت خیلی چیزای وحشتناک دیگه هم میتونن توجیه بشن فقط چون یه عده دلشون میخوادهمینقدر میدونم که دلم نمیخواد برای حفظ اخلاق به حشره خواری رو بیارم!! ولی این رو قبول دارم که نباید حیوانات رو زنده زنده خورد! (مثل چینی ها) و نباید زنده زنده پخت! (مثل یه کشور غربی که اسمش رو یادم نمیاد) و نباید زنده زنده چرخ کرد! (مثل نمیدونم کجایی که فیلمشو دیدم) یا انقدر کتک زد تا بمیرن! (مثل نمیدونم کجایی که تعریفش رو شنیدم)
اتفاقا اسلام خیلی قواعد زیبایی برای کشتن موجودات داره که زیباترینش همون آبی هست که قبل از ذبح به حیوان میدن![]()
نمیدونم چرا ولی منطق من این رو قبول میکنه که ما یکسری حیوانات و گیاهان رو پرورش بدیم تا بخوریمشون، هیچ اختلالی هم در چرخه طبیعت بوجود نمیاد!منطق من میگه بالاخره اون گیاه یه روزی خشک میشه و اون حیوون هم یه روزی میمیره و فاسد میشه، پس چه بهتر که یه فایده ای داشته باشن
مشکلی که هست اینه که خیلیا فکر میکنن اگه با یه آیین خاص و یه لیوان آب و یه دعا حیوانو بکشی ، کار درستیه. نه ، ذبح اسلامی یا غیر اسلامی، کوشر و غیر کوشر نداره، وقتی حیوان رو صرفا برای فایده خودت تولید و نابود میکنی، داری باهاش مثل ابزار رفتار میکنی. حتی اگه با احترام بکشی، بازم کشتی. حیوان حق زندگی داره، چون زندهست، چون درد میکشه، چون میفهمه.
^ما میزان تمدن خود را با شیوهای که با ضعیفترین موجودات رفتار میکنیم، نشان میدهیم^
و اون حرف که "بالاخره حیوان یه روزی میمیره، پس بهتره ما یه فایدهای ازش ببریم"؟ خب انسانم بالاخره میمیره، یعنی ما مجازیم بکشیمش که فایده داشته باشه؟ این یه مغالطهست. مرگپذیری یه موجود دلیل بر این نیست که تو حق داری بکشیش
من نمیگم همه باید صد درصد گیاهخوار بشن، ولی لااقل بیایم به خودمون دروغ نگیم. کشتن یه موجود زنده برای مزه یا راحتی یا عادت ، انتخاب شخصی نیست.
^همانطور که بردهداری زمانی عادی بود، روزی هم گوشتخواری را نوعی بربریت خواهند دانست^
–ایزاک باشویس سینگر