• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صندلی داغ رتبه برتر کنکور 96 - ابوالفضل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام
بهتون تبریک میگم
برای ریاضی و فیزیک با روش خاصی میخوندین ؟
و اگه میشه لطف کنین منابع رو هم بگین
ممنون

برای فیزیک از چه کتابی استفاده میکردی؟فقط گاج نقره ای؟

آخرین ویرایش:
تبریک میگم
انشالله موفقیت هاتون ادامه داشته باشه
امکانش هست منابعتون رو بگین ؟

منابع :
دیفرانسیل: دیف iq + خیلی سبز پیشترفته
گسسته : به دلیل این که مباحثش رو در المپیاد ریاضی خونده بودم ، فقط از کتاب موج آزمون گسسته .
تحلیلی : iq تحلیلی + موج آزمون تحلیلی .
فیزیک : گاج نقره ای برای پیش البته بعضی از فصل ها برای تمرین بیشتر خیلی سبز هم می خوندم . خیلی سبز هم درسنامه و هم تست های بیشتری داره ولی خب خیلی وقت گیره .البته ماه آخر گاج نقره ایم رو گم کردم پس مجبور شدم از خیلی سبز جمع بندی کنم .
برای فیزیک پایه خیلی سبز استفاده کردم اما تست های یک قدم تا صد بعضی از فصل های فیزیک پایه گاج هم زدم .
شیمی : شیمی خیلی سبز برای درسنامه وبرای تست شیمی iq . البته بخش هایی از موج آزمون شیمی پیش و پایه هم استفاده کردم .

البته من به طور کامل تست های کتاب های بالا رو نزدم و معمولا تست های مهم که علامت داشتند رو فقط میزدم .

منابع عمومی :
عربی : عربی کامل + فوت و فن عربی
ادبیات : راستش شاید عجیب باشه ولی ادبیات کتاب خاصی رو تست نزدم .یعنی کلن ادبیات تست نمی زدم . ولی از لغت و املا الگو برای خوندن لغت . از کتاب لقمه برای خوندن تاریخ ادبیات و از موج آزمون ادبیات برای خوندن زبان فارسی و آرایه استفاده کردم .
زبان : زبان خیلی کار نکردم چون از قبل کار کرده بودم ولی گرامر رو از روی کتاب شهاب اناری خوندم .
دینی : گاج نقره . البته هفته آخر از رو خط ویژه جمع بندی کردم .

فقط اومدم بهت تبریک بگم :)
ایشالا موفقیتای خیلی بزرگتر

فقط اومدم بهت تبریک بگم :)
ایشالا موفقیتای خیلی بزرگتر
ممنونم ازت. امیر منم برات موفقیت های بهتر رو آرزومندم . از بقیه دوستان هم که تبریگ گفتند تشکر می کنم.

با تشکر از ابوالفضل و همگی و آرزوی موفقیت، این صندلی رو تموم می کنیم

• لایک
امتیازات: panah
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا