خب :)
تو ذهنم یه دختر قدبلندِ لاغره(مثلِ عکس پروفایلش)-لباسای خانومانه میپوشه-ازون دخترای خوب تو خونست- مهربونه اما نشون نمیده-خیلی علاقمند به اینکه مفید باشه برای مردم و جامعه-اهل فیلم و اینا نیست و بیشتر ترجیح میده یه هنریو دنبال کنه-رُک حرفشو میزنه-آشپز خیلی خوبیه-احساسیه اما روی منطقیشو بیشتر نشون میده-درسخون و بااستعداد :)
راستش قدم 158 هست (یکی قبلا پرسیده بود قدت چقدره گفته بودم 154 عه بعد دیگه بعدا اندازه گرفتیم ...دیگه ببخشید اشتباه شد)
لاغر هم هستم.لباسامم وقتی میخوام مانتو بدوزم همیشه تا 20 - 30سانت پایین زانو میگیرم قدشو تا کشیده و قدبلند نشونم بده و یه خورده لباسام خانومانه میشه.شلوار جین هم فقط برای رفتن به پارک و کوه و دره و دشت میپوشم.معمولا از اون شلوار کرپ مشکیا میپوشم.اره خیلی برام مهمه که برای جامعه مفید و یکی از اعضای تاثیرگذارش باشم.فیلم زیاد نمیبینم مثلا بریکینگ بد رو از زمانی که کنکور دادیم تا الان فقط 6 سمت دیدم!!به کار عملی هم معتقدم و دوست دارم.در مورد رک بودن هم زدی تو هدف.بعضیا فرق بی ادبی و گستاخی رو با رک بودن نمیدونن منم حوصله ندارم توضیح بدم و بهتره خودشون تحقیق کنن.آشپزی هم برنج ایرانی رو خوب دم میدم.مرغ.ماکارونی.کوکو سیب.قیمه رو مهارت دارم (در واقع همین غذاهایی که علاقه دارم رو خوب از آب در میارم.ولی خداییش اشپزی یکی وقت میخواد یکی حوصله...یعنی چی بشه من غذا درست کنم).در مورد منطق و احساس و درس هم که قبلا گفتیم.
اول از همه مبارکه. رتبه ت خیلی خوب شده.

خب مامانمی و میتونم بگم که مهربونی چون توی خانواده سمپادیا وقتی من از همه جا بی خبر اومدم و دنبال خانواده گشتم خیلی سریع منو قبول کردی و من خیلی اعتمادبنفس گرفتم.(خانواده)
اهل هنر و کاری هستی. از ساختن و تحرک لذت میبری. (Bio)
فمینیست هستی. رکی و حرفتو راحت میزنی. نظراتت تحت تاثیر بقیه نیست. اعتمادبنفست هم خوبه. (تاپیکهای اعتقادی و روانشناسی)
کنجکاوی و دنبال جواب سوالات میگردی. (بعضی وقتا درباره مسائل توضیح میخوای)
داشته هاتو دوست داری و قدر میدونی. (بانگها)
فیلمباز و کتاب بازی. (تاپیکهای مربوطه)
فکر کنم عصبانیت خطرناکی هم داری ولی بندرت عصبانی میشی.
ظاهرا هم فکر کنم قدبلند و خوش استایل و خوش لباسی و کلی اکسسوری داری.
خیلی ممنون.لطف دارین.راستی من هنوز تو تاپیک #جامعه شناسانه با شما کار دارم هنوز.
خوشحالم که معتمد به نفس شدی.اره اهل هنر و کارم.ساختن و تحرک...فمینیست نیستم فقط ایجاد توازن.رک هستم ولی خیلی هم راحت حرفمو راحت نمیزنم مگه اینکه اون حرف رو خیلی نشخوارش کرده باشم .نظراتم رو سعی میکنم تحت تاثیر بقیه قرار ندم.
اره کنجکاوم.راستش معلم چهارم دبستانم و استاد المپیادم بهم گفتن تیپت تیپ دانشمندیه و کنجکاوی.
فقط توضیح بده از روی کدوم بانگ فهمیدی من داشته هامو دوست دارم؟؟البته هر کسی دوست داره ولی کدوم بانگ؟

کتاب بازم یعنی شدم بعد از کنکور.کنکور ادم رو خشک و بسته میکنه.باید ازاد بشی ازش تا مزه ی زندگی رو بفهمی.
نه عصبانیتم خطرناک نیست .گوشام داغ میکنه و گرم و سرد میشم ولی زود میخوابه.

.عکس العمل بیرونی ندارم...داشته باشمم زوری ندارم!!(گزیرت بود یا گریز)
ولی مثلا یکی یه حرفی بزنه من بدم بیاد همون لحظه نمیگم.بعدا یا بهش sms میفرستم یا زنگ میزنم مشکل رو حل میکنم.خیلی جالبه چون بیشتر دلخوریام اینطوری حل شده هر چند که اطرافیانم میگن میبایست همون لحظه میگفتی فلان...ولی من جواب اماده ندارم مثل این خفنا.
جینگیل پینگیل هم ... خوب یه دست بند استیل و 12 تا النگوی خیلی ریز و ظریف استیل و دو تا انگشتر یکی به شکل گل با جنس نقره و یه انگشتر عقیق با طلای سفید و یه گردنبند فیروزه ی نقره و یه ساعت دارم که همیشه میپوشمشون و جنسشون رو به این دلیل گفتم که یعنی هیچوقت درشون نمیارم حتی زیر اب.

ولی اصلا به چشم نمیاد اینا چون خیلی ریزن.البته یه جعبه پر گوشواره و النگو و...داشتم مامانم دید استفاده نمیکنم گذاشت دیوار مهربانی.بعد این خودکار رنگی ها و دفتر ها و...که دخترا میچینن عکس میذارن اینستا دیدین؟ من خوشم نمیاد از این چیزا.فقط هم 9 تا لاک دارم.لوازم ارایشی هم یه ظرف کوچیک داشتم بعد دیگه رفتم کلاس گریم اینقدر زیاد شدن که نگو .نامردا خیلی هم گرونن فرض کن یه پالت گریم 200 هزار تومن 12 رنگ هم بیشتر نداره.ادم حیفش میاد استفاده کنه بوخودا.
نمیدونم چرا خیلی فکر میکنم که شبیه منی. بنظرم کمال طلبی و انتظارت از خودت خیلی بالاست.
بنظرم من میتونستم تو یه جهان موازی جای تو باشم
همه ی ادما کمال طلبن و انتظارشون از خودشون بالاست.شاید ویژگی های دیگه ای داشتم که به فکرت زده شبیه همیم.ایا اینگونه نمیباشد؟
تو هم به شدت درسخون ... حس میکنم پوستت گندمی یا سبزه س .. نمیدونم چرا ...
با همه راحتی .. ارتباط عمومیت قویه و خب مهربونی
و به شدت درسخون
اسمتم نمیدونم چیه هنوز
فک میکنم تو هم قدت متوسطه ... البته چون خیلی درس میخونی شاید یه ذره به سمت تپل شدن رفته باشی
ممنون نظر لطف شما رو مبرسونه عزیزم.تو کلا زدی تو هدفا!من گندمی ام.قدمم 158...متوسط حساب میشه؟یه ذره به سمت تپلیت رفته بودم ولی تا الان 4 کیلو کم کردم و چون هیکلی نبودم کاهش وزنم مشهوده.ارتباط عمومیم هم بد نیست...مرضیه هستم و اسم تو خونه ایم میتراست.
خیلی نمیشناسمتون
ولی فکر میکنم خیلی اهل بحث باشین
پایه هستین به نظرم
اهل بگو بخند
فکر کنم راحت ارتباط برقرار میکنین با آدما
نمی دونم چرا ولی حس میکنم خیلی وابستگی ندارین به شخصی یا چیزی
درس خون هستین...اینو از روی حرفای بچه ها متوجه شدم...در ضمن رتبه خوبتون هم مبارکتون باشه. :)
بله اهل بحث هستم.راستش پایه ی کارای عجیب غریب لات و لوتی نیستم.مثلا پایه م تولد یکی رو بی خبر بگیریم و کیک بکوبیم تو صورتش ولی پایه نیستم بریم مثلا اون پسره ای که اونجا واستاده رو دست بندازیم.میفهمی چی میگم که؟
بله اهل خوشحالی بگو بخندم.نه با همه راحت ارتباط برقرار نمیکنم.یعنی باید طرفم یه کاری بکنه برای من یا هر کی تا اعتمادم جلب شه بعد من برم ارتباط برقرار کنم.مثلا خیلی از بچه های سایت گفتن تلگرام داری یا نه ولی من گفتم به بعضیاشون که گوشی ندارم!چون ارتباط تلگرامی هم خیلی برام سخته که با یکی که اصلا نمیشناسم.
حست یه کم درست گفته...با خانواده م ارتباطم خیلی مستحکمه...خراب بشه خودمو میکشم درستش کنم حتی اگر اشتباه اونا باشه.زود دست نمیشورم ازشون.
با دوستامم که خیلی نزدیک باشم تا وقتی که پاشونو از حد شون فراتر نذارن هستم ولی اگر این کار رو کردن به یه هفته نکشیده کاری با هم نداریم.
مثلا همین امسال بچه های کلاسمون خیلی اذیتم کردن چون مدرسه نمیرفتم وقتی هم میرفتم زود برمیگشتم.دیگه اذیت هاشونو دیدم بدون هیچ دعوایی حتی سلام هم نکردم.خیلی سعی دارن بعد از اومدن نتایج درخواست دوستیشونو تو اینستا قبول کنم ولی نه دیگه نمیشه.
مامانم خودش اعتراف کرد که جرئت نداره مثل من یهو بذاره کنار همکلاسیاشو!به نظرم تو دنیای امروز این ویژگی خیلی نیازه...لازم نیست آدم وقت عزیزشو حروم بعضیا کنه.
ممنون.انشالله شما هم کنکورتونو خوب بدید البته اگر کنکور داشتین.
از نظر من ایشون یه شخصیت منظم و جدی ولی مهربونه . یعنی در ظاهر ممکنه رفتار هاش جدی باشه ولی تهش یه لطفی وجود داره . دیگه ... حس می کنم توی این فاز ها باشه ک بخواد مستقل شه و رو پای خودش وایسه . چون حتی تو پروفایلش هم یادمه نوشته بود تهران. این رو من نمی تونم قضاوت کنم ولی حس می کنم این از میلش به مستقل شدن باشه .
حس می کنم یه شخصیت درون گرا و با سیاست داشته باشه . یعنی اونایی ک قبل از حرف زدن زیاد فک می کنن و کم حرف میزنن . (تو دنیای واقعی)
جدی این مهربونیو کجا دیدین بچه ها؟؟!به هر حال مرسی.
اره حس استقلال حس خوبیه...کیه که از استقلال بدش بیاد و خوشش بیاد همش آویزوون مامان بابا باشه؟
این تهران نوشتنو خودمم یادم نبود...قبل از کنکور فقط دلم دانشگاه تهران میخواست دیگه!که قربون خدا برم