• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چیزهایی که هر روز میخورید و شما را نابود خواهد کرد :D

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Yasaman.k
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

بیشتر از چه گوشتی مصرف میکنید؟

• رای‌دهندگان
    91
آقا کسی به خواد نیمه وگان شه باس چیکار کنه؟

به نظر من هرچيزى كه دوست دارى نياز دارى هرچيزى كه نياز دارى خوبه!من نياز شديد به پفك و چيپس و سوسيس كالباس دارم.نابود هم نشدم!سالم و سر و مر و گنده دارم با همه ميچتم!!!:-":))

به نظر من هرچيزى كه دوست دارى نياز دارى هرچيزى كه نياز دارى خوبه!من نياز شديد به پفك و چيپس و سوسيس كالباس دارم.نابود هم نشدم!سالم و سر و مر و گنده دارم با همه ميچتم!!!:-":))

پنیر
نمیگم اصلاً نخوریم، ولی این ک هرروز صبحانه پنیر بخوریم، اونم بدون گردو یا این چیزا، باعث کم شدن حافظه میشه...
باید ب حد اعتدال مصرف شه و برای وعده‌ی صبحانه از چیزایی مثل مربا و عسل هم استفاده بشه...

بهتون پیشنهاد میدم نوشابه نخورین.
جاش دلستر یا لاکیدو بخورین. قندشون نصف نوشابه است تا جایی که من دیدم.
لاکیدو هم که اصلا مزهٔ خود نوشابه رو میده.
البته اگه میتونین کلا از این چیزا نخورین بهتره ولی به شخصه یه مدته نوشابه رو ترک کردم و میلم نسبت بهش به شدت کم شده. شاید تا چند وقت دیگه دلستر اینا هم نخورم دیگه.

اکثر مواد مخدر هم همین حس رو ایجاد می کنن، یک سیگاری هم بعد ده سال می تونه ادعای سر و مر و گنده بودن رو مطرح کنه ولی بعد سی سال سرطان ریه بگیره.
ایضا خیلی از مواد مخدر دیگه که نمی کشن راحت

لاکیدو تلخه.
و خب من یادمه ک از مرداد پارسال کلا بیخیال نوشابه و دلستر شدم و نخوردم دیه. از کمبود نوشابه عم نمردم:))
دوغ خیلی بهتر و خفن تره:))

لاکیدو تلخه.
و خب من یادمه ک از مرداد پارسال کلا بیخیال نوشابه و دلستر شدم و نخوردم دیه. از کمبود نوشابه عم نمردم:))
دوغ خیلی بهتر و خفن تره:))
میگن اگه دوغو با غذا میخوری بدتر از نوشابه است. البته من نباید نصیحت کنم چون خودم همیشه با غذام ماست میخورم.

میگن اگه دوغو با غذا میخوری بدتر از نوشابه است. البته من نباید نصیحت کنم چون خودم همیشه با غذام ماست میخورم.
عام خب من نمیزارم دوغ ب غذا برسه دوغ عالیس میگیرم همشو خالی خالی میخورم:)) لنتیِ خوشمزه:))

این حرفی ک میزنم شاید ب مذاق چای‌دوستان خوش نیاد،
اما مصرف زیاد چای واقعاً خیلی مضره...
(و همچنین قهوه)

Back
بالا