- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- ......
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- پزشكي
روش ناكارامد تحصيلبیاین تایم خویش را با تحلیل یک عکس بگذرانید![]()
و نوعي اختلاف شيوهي زندگي دونسل متفاوت
روش ناكارامد تحصيلبیاین تایم خویش را با تحلیل یک عکس بگذرانید![]()
خیلی هامون غرق شدیم تو دنیای مجازی(فیسبوک)....و این جلوی ارتباط برقرار کردنمون با دنیای واقعی رو گرفته
اشاره به شناخت دنیای بیرون از طریق فضای مجازی(مثل فینز بوق
کنترل افکار و همه کارهای بچه ها توسط والدین
تاثير والدين تو تحصيل فرزند
مفهوم اين همونيه مه دوستان گفتن ولي ميخوام يچي اضافه بگم شايد مربوط نباشه
انتخاب رشته ی کنکور تجربی
به نظر من این کنترل و جهتدهی بچهها به وسیله والدینشون رو نشون میده. که هم متاسفانه و هم خوشبختانه، هر چی میگذره بیشتر میشه. متاسفانه از این جهت که اون بچه، عملا استقلالش رو از دست میده و صرفا کارهایی رو میکنه که "باید" انجام بده و به اون سمت هدایتش میکنن. همین باعث این میشه که خلاقیت و ریسکپذیریش هم از دست بده؛ چون ازش میخوان که مقلد و تابع باشه.
به جای استفاده کردن از فریسکوپ ( فیسبوک + پریسکوپ
اینکه ما از خیلی از استعداد هامون هیچ استفاده ای نمیکنیم و فقط منتظر کمک دیگرانیم...نظرتون در مورد این عکسا چیه؟!
![]()
اولیش
درسته آدم های بینا وجود دارند اما گاهی اوقات آدم های بینا کور تر از آدم های نابینا هستند
این رو نشون میده که حرف هایی رو که میتونیم به فرد مقابل براحتی بگیم به طوری سوءتفاهمی به وجود نیاد ولی به سختی به وسیله فضای مجازی میگیم!!!
اولیش به نظر من خود کم بینی میشه یه جورایی ! ینی کسی که سالمه فکر میکنه کار گیرش نمیاد بعد میبینی یکی با توانایی های به ظاهر کمتر تونسته راه خودش رو پیدا کنه !
این موها رو من تو آسیاب سفید نکردم
قالب ها و پیشفرض های ذهنی و اجتماعی، میتونن از بین برنده "واقعیت وجودی افراد" و باعث "از خودبیگانگی" اونها باشن.![]()
اینم از عکس اوّل :)