برای همینه که من همون اوّل درخواست مناظره کردم نه بحث آزاد، توی مناظره طرف مقابل من مشخّصه ولی الان مخالفین عین قارچ از اقصینقاط تاپیک سردرمیارن تا ابراز مخالفت کنن. برحال کاریه که شده، مهم نیست.
اوّل از همه، از یه سری از حرفام سوءبرداشت شده، پس لازم میدونم این سوءبرداشتها رو اصلاح کنم:
خب تو وقتی به ضرر داشتن میگی ادعا یعنی خودت باور نداری ضرر داره دیگه
من میگم چجوری به این نتیجه رسیدی ضرر نداره
بازم میگم، من هیچ ادّعایی دربارهی سود یا ضرر داشتن این نوع از ازدواج برای طرفین ندارم.
فعلاً، سود یا ضرر داشتن این نوع از ازدواج جزو ملاکهای من برای اظهار نظر دراینباره نیست.
داداش اگه مسئله خوشایند شخصیه بیا بریم برات زن بگیریم
چرا یه سایت رو بهم میریزی
منظور من خوشایند بودن موضوع دربارهی خودم نیست. موضعی که من دربارهی این نوع از ازدواج دارم مربوط به زمانیه که خودم در جایگاه مزدوج نباشم، اگه بخوایم دربارهی ازدواج اینطوریای صحبت کنیم که خودم یکی از طرفین باشم، موضعی ندارم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حالا بریم سر جواب دادن به نظرات مخالفین.
خوشایند شخصی تو اصلا براش مهم نیست که این مسئله ضرر داره یا نه؟
در حال حاضر، خیر.
یعنی میگی اهمیتی نمیدی که ضرر داره یا نه و نمیدونی این موضوع رو و با این وجود برات خوشاینده؟
مدّتیه که من با دیدن خشم آدمها، بخصوص وقتی من عامل خشمشون باشم لذّت میبرم. این نوع از ازدواج یکی از چیزاییه که خون آدما رو به جوش میاره، نمونهش رو توی همین تاپیک میشه دید. به واسطهی همین موضوع، میتونم بگم که وقوع این نوع از ازدواج برام خوشاینده چون منجر به برافروخته شدن خشم مردم میشه. اگه این اتّفاق نمیفتاد موضع من متفاوت بود.
اینکه تو این سن بدون توجه به سن و سایر موضوعات تا این حد از «خوشایند شخصی»اش مطمئنه خیلی عجیب و تا حدی ترسناکه.
لازم میدونم بگم موضع فعلی من اینه. در آینده تحت تأثیر عواملی این موضع میتونه عوض شه.
آدم اگه فرد باشعوری باشه چیزی که خودش دوست نداره رو برای دیگران هم نمیخواد.
پس تعریف شما از شعور اینه: "عدم تأثیرگذاری (مربوط به خود/دیگران بودن) چیزی در موضع شخص نسبت به آن چیز"
اوکیه، توی بحث جاری شعور رو به این تعریف به کار میبریم.
این شما فرد باشعوری نیستی دیگه به ما مرتبط نیست
با تعریف مذکور از شعور، من آدم بیشعوریم. حق با شماست.
تعریفتون از پدوفیل بودن چیه؟
یعنی داری میگی برات خوشاینده که یه دختر بچه ی ۱۰ ساله ازدواج کنه؟؟ یا بهتره بگم با به دختر بچه ازدواج کنی؟؟
ارجاعتون میدم به بند پنجم نوشتههام توی همین پست، اونجایی که گفتم: مدّتیه که من با دیدن خشم آدمها، بخصوص وقتی من ...
مگه عقل اون بچه چقدره که بتونه تنها بدون پدر و مادرش با یه مرد دیگه که احتمالا بیشتر از دو برابر اون سن داره ازدواج کنه؟
تعریفتون از "عقل" چیه؟ و مهمتر از اون، چرا دارید "عقل" رو وارد بحث میکنید؟
این دختر بچه ۸ ساله به خاطر اینکه ... نظرت درباره این چیه؟ ازش لذت میبری؟؟
از طرفی از خشم شما در رابطه با این موضوع کمی لذّت میبرم و از طرفی با تصویرسازی صحنه توی ذهنم اندکی محزون میشم. و خب چون فعلاً کمّیتی از خوشایندی ندارم نمیتونم برآیندش رو محاسبه کنم و ببینم در کل ازش لذّت میبرم یا میرنجم.