من الان گام اول گزینه دو شرکت کردم در اصل ماله سوم هاست ولی من میخوام برم سومبه نقل از .گلنوش. :چیزه!
من بودجه بندی آزمونای کانون امروز به دستم رسید...میگم این که سال سومه!(من دارم میرمن سال سوم)
من نمیخوام سال سوم بخونم آقا! اگه قرار باشه درس بخونم میخوام دوره کنم سال دو رو
گضیه چیه؟!
به نقل از AGHA YASIN :کانون میرم چون هم امتحاناش سخت تر و بیشتر شبیه کنکوره هم تعداد شرکت کننده هاش بیشتره![]()
برگزاری آزمون ها در فاصله ی حداقل سه هفته یک چیزه کارشناسی شدس که تقریباً همه ی مؤسسات به غیر از کانون رعایت میکنن.دلیلشم اینه:به نقل از مهسا.ش :من یه چیزو اضافه کنم به حرفای behzad93
به نظر من اتفاقا بهترین زمانبندی همون 2هفته یه باره!یعنی برای من و خیلی های دیگه همین 2 هفته یکبار بودن ایجاد انگیزه می کرد و در ضمن برنامه ریزی در 2 هفته خیلی راحت تر و عملی تر هست :)
خب چون شما سطح علمیتون بالا بود اینو میگین،ولی برای بیشتر داوطلبای کنکور که تو سطح متوسطن برنامه 3 هفته یبار بهتره!به نقل از مهسا.ش :من سال سوم با گزینه2 بودم و سال آخر اب کانون.
فاصله 2هفته ایش واسه من و تقریبا تمام همکلاسیهام خیلی بهتر بود از فاصله 3هفته ای گزینه2 که البته تا بخشی میتونه به این برگرده که سال سوم اصلا همینجوری الکی می رفتیم آزمون میدادیم ولی سال پیش کاملا برنامه ریزی شده...
اما با این حال من خود مبه شخصه 2هفته کانونو خیلی بیشتر تایید میکنم.
آخه ما کاری که میکردیم این بود که عصر روز آزمون بعد زا بررسی آزمون و برنامه ریزی استراحت میکردیم.بعد اگه این استراحته بشه 3هفته ای من یکی که نمیکشیدم دیگه!
به نقل از behzad93 :گزینه 2:جامعه ی آماریش نسبتاً خوبه و سوالاشم خیلی به کنکور نزدیکه.زمانبندی آزموناشم سه هفته یباره که به نظر من بهترین زمانبندیه.ضعف این مؤسسه تو برنامه ریزیه که مخصوصاً به خود من خیلی از این بابت آسیب رسید.اگه این مؤسسه رو انتخاب میکنین پیشنهاد میکنم خیلی به برنامه ریزیش اطمینان نکنین!
'گزینه 2 تا قبل از عید توجه خاصی به دروس پایه نداره و بیشتره توجهش به دروس پیشه!بعد دانش آموزا مجبورن تو یه فاصله ی زمانی کوتاه تو عید دروس پایه رو مرور کنن که کار مشکلیه و من بیشتر کسایی که با برنامه ی گزینه 2 پیش رفتن دچار مشکل شدن!به نقل از پگاه :از چه نظر آسیب رسید و از چه نظر اطمینان نکنیم؟
البته ماهم تا قبل کنکور همینو میگفتیم،ولی کنکور چیز دیگه ای رو نشون داد!!!!به نقل از سومپاد :من امسال کنکور دادم توصیه شدید دارم که برین کانون یعنی حتما برین کانون گول تبلیغات گاج و گزینه 2 رو نخورین من سوم رفتم گزینه 2 سوالاش خوبه ولی همه چی که سوال نیس کانون مورد اعتمادترین موسسه هستش از دستش ندید
البته این (یعنی بالا بردن سطح) از ویژگی های هر مؤسسه ایه ،منظور من از بالا بردن سطح یه جور آموزشه.به نقل از مهسا.ش :اصلا اینجوری نبود!!!!
ما با برنامه کانون درس میخوندیم و کاملا سطحمونو می برد بالا.چون جو رقابتی خوبی تو کلاسمون ایجاد می کرد و 2هفته یکبار خودمونو می سنجیدیم.