به نقل از naz moon :بچه ها به نظرتون کدومیک از این ازمونا بهتره؟ من که از قلم چی اصلا خوشم نمیاد فقط دنبال پوله.شماچی میگین؟ واسه سوم کدومش ثبت نام کنم؟
به نقل از naz moon :پس اگه قلم چی دنبال پول نیست چرامجبورمیکنه 100تومن بدیم به کتابایی که تا اخرسال روشونو بازنمیکنیم؟من 4ساله هیچ ازمونی شرکت نمیکنم ولی امسال به احتمال زیاد گزینه دو ثبت نام کنم. مشکل گزینه دوهم کمبود بودجه است وجای درست وحسابی واسه ازمون هم نداره. کلا شهرما امکاناتش کمه چه گزینه دو چه قلم چی...
من با شم موافقمبه نقل از hamoooooooon :من سنجش شرکت کردم ماله سازمانه سنجشه جامعه ی آماریش که خیلی بالاست تقریبا به اندازه ی تعداده کنکوریا سوالاشم خوبه ولی توشون سوالای غلطم هست
به نقل از naz moon :دروغ که نمیگم...حتمامشکل از نمایندگی شهرماست.اینجا حتی واسه ابتدایی یه گونی کتاب میدن وپولشومیگیرن.
این کار کاملا یه کار غلطهبه نقل از sheitoon.bala :سلام .... سنجش حتما
سایر ازمون ها هر کدوم که دوست دارین ماهی یکی ثبت نام کنین تا هم بهش برسین هم گیج نشید![]()
موقع ثبت نام تو فرمش بنویس که پشتیبان رو میخوای و آزمون و مجلهبه نقل از naz moon :پس اگه قلم چی دنبال پول نیست چرامجبورمیکنه 100تومن بدیم به کتابایی که تا اخرسال روشونو بازنمیکنیم؟من 4ساله هیچ ازمونی شرکت نمیکنم ولی امسال به احتمال زیاد گزینه دو ثبت نام کنم. مشکل گزینه دوهم کمبود بودجه است وجای درست وحسابی واسه ازمون هم نداره. کلا شهرما امکاناتش کمه چه گزینه دو چه قلم چی...