• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خانواده سمپادیا - 10

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
(درباره گراف) خانواده سمپادیا - 10

درباره گراف:
هنوز در دست احداثه، من یکم توی تخمین زمانم دچار اشتباه شدم، هم مشغله های خودمو دست کم گرفته بودم و هم ناهماهنگی های موجود رو :D
در حال حاضر 95 node (یا فرد) توی گراف هستن و دوتا ابرخانواده که تشکیل چندین زیر خانواده داده، هنوز فقط اعلامیای تلگرامو اعمال کردم و زیاد به پ.خ ها نرسیدم

به هر حال، از این لینک میتونید گرافو با آخرین تغییرات ببینید، هرروز آپدیت میشه، مشکلاتش رو به @farshf بگید که خیلی زود درست بشه و ناهماهنگی ها حل بشه و گراف تا آخر این یکی هفته دیگه خدایی نهایی بشه :D

پاسخ : خانواده سمپادیا - 10

من کوو؟؟؟؟؟؟
ورسا کوو؟ :-<

به نقل از GCD :
درباره گراف:
هنوز در دست احداثه، من یکم توی تخمین زمانم دچار اشتباه شدم، هم مشغله های خودمو دست کم گرفته بودم و هم ناهماهنگی های موجود رو :D
در حال حاضر 95 node (یا فرد) توی گراف هستن و دوتا ابرخانواده که تشکیل چندین زیر خانواده داده، هنوز فقط اعلامیای تلگرامو اعمال کردم و زیاد به پ.خ ها نرسیدم

به هر حال، از این لینک میتونید گرافو با آخرین تغییرات ببینید، هرروز آپدیت میشه، مشکلاتش رو به @farshf بگید که خیلی زود درست بشه و ناهماهنگی ها حل بشه و گراف تا آخر این یکی هفته دیگه خدایی نهایی بشه :D
زن بنده رو زودتر اعمال کنین ممنون میشم :-"

پاسخ : (درباره گراف) خانواده سمپادیا - 10

به نقل از GCD :
درباره گراف:

بقيه بچه هام كوشن ؟

Reza7 و Incognito دو تا دختر دارن
به نام هاي @rmin@ و This is me
# لحاظ شود :-"

من دختر reihan9498 و دهقان خلافکارم . لحاظ کنید لطفا :-"

اقا خانواده داره تشکیل میشه هنوز؟...من تازه رسیدم :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back