• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبریک تولد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بازم من،بازم تولد *___*
عاطفه مهربانم،که قلب قرمز خوشگل میفرستی تو فروم و باعث میشی بگیم به،عشق نمُرده و مهربونی هنوزم هست و من در رفتارت فردی رو دیدم که تلاش کرد بی حساب کتاب و توقع بازگشت خوبی کنه.
الان که داخلی هستی امیدوارم بچه ها باهات همکاری بیشتری بکنن و خسته نشی و دلت نگیره خدای ناکرده از اینجا. و فروم و آدم هاش خاطرات خوبی رو برات رقم بزنن، مثل خیلی از ما که صمیمی ترین هامون رو از سمپادیا داریم.
از درون فروم بیایم بیرون
جدیدا فهمیدم چه فدر تجربه خوبه،وه قدر اشتباه کردن بیشتر از چشم گفتن به حرف درست،به آدم یاد میده و فقط باید شجاع بود. الان که دختر جوانی هستیم من برات آرزو میکنم شهامت رویارویی با مسائل حساس رو داشته باشی و از تجربه نترسی و بتونی شجاعانه بهای اشتباهتو بپردازی تا بزرگتر باشی، پس آرزوی تولدت این باشه از جانب من که بهایی که می ی اندک باشه و کمتر زخم برداری ( :
اندازه ای که یاد گرفتم آرزو کردم برات
حالا امیدوارم شاد باشی و حتما سلامت۰
@a.khakpour77@
+روز غیر تولدش بود دخترم،فرق نداره ولی،هر روز تولدش اصلا ((:

آخرین ویرایش:
یه جوری رفتار می کنین این تاپیک اختصاصی من بشه ((:
اگه گفتین نوبت کیه؟ :-" @مار
میخواستم به مامانم معرفیت کنم گفتم مامان یه دوستی دارم چهارشنبه ها میاد دانشگاه،با انگشتش موهاشو می پیچونه دوباره فر میخوره میره بالا :-"
من ترم یک بودم،اومده بودم یه دانشگاه چالش برانگیز با مسائل چالش برانگیز خودم شرایطی که در طول هفته حس میکردم زبونم تو دهانم اضافه ست اما سه شنبه شب ها وقتی میخواستم بخوابم میگفتم آخجون فردا چهارشنبه ست یگانه میاد ((: و تو چهارشنبه ها رو هم برام یگانیزه کردی انقدر که ریتمیک منتظرتم.
تو حتی برام بنفش رو گوگولی تر کردی،حیاط درب شمالی دانشگاه و گربه های لوس نترس رو هم به خاطر تو دوست داشتم. یه دفعه هم که تا در شرقی باهات اومدم کلی حس خفن بودن کردم ((:
تو باعث تولد حس های بالغانه ای در من شدی و کمکم کردی تو اولین مسائل بزرگسالی زندگیم بهتر فکر کنم و حسم به بعضی چیزا عوض شه.
همونطوری که خوبی؟ پرسیدن از تو سوال مبتذلیه آرزو کردن برات هم دشوار !! خیلی فکر کردم چی بگم.
حالا که به تازگی حرف از زندگی مثل فیلما زدیم به نظرم خوبه که یه زندگی داشته باشی به سبک خفن های آمریکایی،نوعش هم @امیرحسین معرفی کنه که سلیقه ش توی فیلم و موسیقی بلامعارضه.
چیزی که خودم فهمیدم اینه امیدوارم بیشتر شعر بگی، وقتایی که قراره حسای بالغانه رو تجربه کنی قوی تر باشی و یه روزی ببینم که انقدر خوشحال باشی که غمگین نباشی،گوگولی و رنگی رنگی شبیه اولای ترم.
شاید قشنگ نباشه اما خب من اندازه شهودم از تو و بلوغ احساساتم میتونم دوستت داشته باشم و بیانش برای تو،مجددا دشواره.
من برای همه ی آدم هایی که دوسشون دارم آرزو میکنم خیلی زود یه خوبی بزرگ،بزرگ تر از خوبی خودشون بهشون عطا بشه و خب این آرزو رو برای تو هم دارم.
دوست داشتم امتحان نداشتی یه کیک تولد خفن رو باهم می گرفتیم،امتحانای بخیل »-:
:RedHeart:RedHeart

@مار فرفری قشنگم،تو از اولین آدمایی بودی که من اینجا باهاش آشنا شدم.
و اولین نفری هستی که نمیشناختمش اما باهاش درددل کردم.میدونم منتظری یکی بهت تبریک بگه و کلا تبریکای بقیه در مقایسه با اوشون به هیچ‌جات نیست احتمالا:))اما خواستم یادت باشه که یکی از قشنگترینای زندگیمی و اون یه ساعتی که تلفنی صحبت کردیم از قشنگترین یک ساعت های زندگیم بود چون از ته دل خندیدم کنارت*_*
۲۲سالگیت قشنگ باشه یگانه جذاب قشنگ.

@hastikhanoom هستیِ قشنگ و مهربون، من امشب فکر کردم همونجور که تو فیلما آدما با ابرقدرت هاشون قهرمان میشن، شاید با ابرضعف ها هم بشه قهرمان بود. شاید مهربون بودن ابرضعف باشه، خیال‌پرداز بودن ابرضعف باشه، ایمان داشتن ابرضعف باشه، غصه ی بقیه رو خوردن ابرضعف باشه و عاشق بودن ابرضعف ترین. ولی من فکر می‌کنم ابرضعفا دنیا رو نجات میدن چون برخلاف اسمشون جلوی بدیِ دنیا و سیستمِ بدسازِ دنیا مقاوم و مستحکمن و هیچی جلودارشون نیست. مرسی که قهرمانِ خوب بودنی و مرسی که برام نوشتی.

@whoisparya اوشون اولین نفر گفت و خیالت راحت منتظر نیستم و اتفاقا به همه جام هست :)) بوس، خوشگلِ افشاگر :))

داشت خیالم راحت میشد که همه ی خوندنی هامو خوندم و همه ی معاشرت هامو کردم که چشمم خورد به تولدها و دیدم به به *__*
دست ِ کی بالاست؟ بله. @karen.m :RedHeart;;)
هرچند تو از من به جز "رفتیم سنجش له شدیم برگشتیم" چیزی به یاد نداری اما من چیزای خوبی در تو پیدا کردم که بابتشون خیلی خوشحالم و هر بار گفتم خوش به حال ِ دوستات که تو رو دارن. برای هر کس خیلی زمان میذاری و اونطور که خودتی براشون هزینه میکنی. از ذوقت. و کسی که تو رو بشناسه حتما خیلی کیف میکنه از تو !
حالا بذار برات آرزو کنم:
تو رو پسری شناختم که نمیشه متوقفش کرد،پس امیدوارم همیشه در تکاپو بمونی و چیزهای جدیدی به خودت اضافه کنی که بیشتر از قبل بدرخشی.
امیدوارم که ته ته دلت احساس رضایتمندی از خودت داشته باشی،زمان بگذره و ببینی شاید با کمی تاخیر،اما به جایی رسیدی که خوبه،دوستش داری و ایده برای پیش بردنش داری.
امیدوارم که شادی و غم اصیلی رو تجربه کنی.شادی هایی که واقعی باشن و برات خاطره بشن و بهت تسلی بدن و غم هایی که هرچند تو رو رنج میدن اما باعث رشد و حرکتت بشن. دیدم نمی تونم برات آرزو کنم غم نبینی،هرچند در نهایت آرزو میکنم که غم نبینی.
در آخر هم یه آرزویی می کنم که به خودم مربوطه. امیدوارم قلبت گنجیشکی بزنه و گلوت پیش کسی گیر کنه ببینم همینقدر مسخره ای یا نه ((: و خب از اونجایی که خواهر نداری اول از همه به خودم بگی.
در نهایت همه ی اینا امیدوارم تنت سلامت باشه و سایه ی عزیزانت بالای سرت باشه و قلبت سرجاش درست بتپه.
تامام( ::RedHeart

بچه ها بازم من :-" البته که خب بازم تولد داریم دیگه :-"
@whoisparya ِ عزیز
برای تو نوشتن کمی برام سخت ـه چون خاطرات کمی برات دارم،اما خب انقدری دوستت داشتم که همه ی ذوق ـم در یه کامنت ِ کوچولو تو بانگت نمی گنجید ^__^
من همه ـش میگم به به، آدم یه دختر ِ زیبا داشته باشه،اسمشم بذاره پریا،هی راه بره صداش بزنه ذوق کنه (( ^__^ لذا خوش به حال خانواده ـت که تو رو دارن.
اول همه ی چیزهای قشنگی که تو دنیا میشه داشت یا به دست آورد رو برات آرزو میکنم و بعد آرزو میکنم با بهینه سازی ِ هر چه تمام به مهم ترین ِ آرزوهات برسی.
آرزو میکنم برات که سال های سال،با دل ِ خوش کنار خانواده ت دلت گرم باشه و از زندگی ـت لذت ببری،برای من خانواده غنیمت ترین چیزی ـه که میشه داشت. یکمی هم بری دانشگاه،رابطه ت حتما بهتر میشه و روابط تغییر میکنن و انشاءالله که تغییرات خوبی باشن.
امیدوارم سال دیگه هر شهر و رشته ای هستی،تهش بگی آخخخخیش،همونجایی ـم که باید! و دلت خوش باشه و راضی باشی و در تلاش و تکاپو باشی. اصلا نمی دونی چه قدر کیف میده این که در نهایت بفهمی کار درست رو کردی،هی خودت رو بانشاط نگه دار واسه ی اون روزها.
امیدوارم همچنان که سنت یکی یکی بیشتر میشه،رشد بیشتری داشته باشی. من می بینم ما خیلی وقت ها سن مون به بعضی چیزا میرسه،عقل مون نه! ((: من امیدوارم تو بازه های حساس زندگی همیشه تدبیر و کفایت لازم رو داشته باشی.
و امیدواری آخرم اینه وقتی دلت جایی گیر کرد،به تمامی ازش لذت ببری و این مرحله از زیستن ت با سعادت بگذره.
فکر کنم همین ـا،بعدش حتما میگم کاشکی یه چیز دیگه میگفتم ولی خب الان اینا تو ذهنم بود برات بگم ^__^
:RedHeart :RedHeart

تولد آن بانوی پاکدامن بر عموم مسلمین و مسلمات ، ایرانیون نجیب و عفیف و جمیع طرفداران آن بزرگوار مبارک باشد.
* از طرف جمعی از دوستداران آن بانو

تولد آن بانوی پاکدامن بر عموم مسلمین و مسلمات ، ایرانیون نجیب و عفیف و جمیع طرفداران آن بزرگوار مبارک باشد.
از طرف جمعی از دوستداران آن بانو

*از طرف جمعی دیگر از دوستداران آن بانو

وای امشب تولد ریحانست ^_^ @بـئـاتـریـس
بچه ها ریحانه اندازه کف دست بود ما تو سایت باهاش دوست شدیم.
داستان ها داشتیم.
هنوز بچه دبیرستانی بود، بعدش رسیدیم به کنکور، به کیارش، به دانشگاه سنندج بعدش یزد و خب این قسمتا دیگه ارتباطمون کمتر شد.
ریحانه مثل بچه ی خودم میمونه اصن :))
بزرگ شدنشو دیدم.
امیدوارم هر جا هستی شاد باشی، آرامش داشته باشی، حال روانت خوب باشه گُل ^_^

خب امروز
تولد 2 عزیز هست<:P

@Jomana عزیز ><
و @ای فر نازنین ><

برای هر دوتون بهترین هارو آرزو دارم:x
همیشه شاد باشین و همه جا بدرخشین ایشالله:)

فرخنده باد زادروزم<:P
سعی کنید هیچوقت از رو نرید و حتی اگر هیچکس براتون پست/استوری نگذاشت خودتون برای خودتون پست/استوری بگذارید و باعث خجالت خویشان و نزدیکان شید;;)
خودم برای خودم بهترین آرزو هارو دارم، امیدوارم ١٨سالگیم خیلی خیلی خیلی بهتر و درخشان‌تر از ١٧سالگیم باشه، ان‌شاءالله همه مخصوصا جوان‌های ١٨ساله عاقبت بخیر بشن:RedHeart

در همین لحظه متوجه شدم که فردا تولدمه :| 8-|(خداروشکر جای دیگه ای هنوز غوغا نکرده بودم:)):|)
به هر حال پیشاپیش مبارک:D

خب بالاخره رسید:))<:P
دلم نیومد متن بالا رو ویرایش کنم، بماند به یادگار;))
خداروشکر تولدم هم‌زمان با عید شد، مبارکِ من و مبارک ِهمه:x

Back
بالا