• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با روش های میانبر لاغر شویم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : با روش های میانبر لاغر شویم

به نقل از sadlove :
من یه مستند دیدم راجب یه زندگی یه خواننده زن بود . بعد ایشون بخاطر اینکه چاق تر نشه هر بار غذا می خورد بعدش از یه قرصی استفاده میکرد ک باعث تهوع و استفراغ میشد .
اخر هم البته بخاطر سو تغذیه مرد :د

دراز نشست مخصوصن تو حالت پیلاتز برا چربیهای زیر شکم و توییس زدن زیاد برای ران خوبه :د

یکی از دوستام مثلا رژیم گرفته بود، هروقت شیرینی یا تنقلات میخورد با انگشت ته حلقشُ تحریک میکرد تا بالا بیاره :-&

چربی سوزی موضعی وجود نداره و انجام حرکات یه ناحیه صرفا باعث تقویت اون عضلات میشه
ربطی به این فروم نداره ولی طبق معتبرترین تحقیقات فیزیولوژی ورزشی، تمرین هوازی با شدت بالا تو فواصل کم با استراحتای کوتاه (یعنی مثل تمزینات دو سرعت) بیشترین میزان چربی سوزی ر داره و در عین حال میزان تحلیل بافت عضله م از بقیه روشا کمتره

به نقل از Erfan.S :
یکی از دوستام مثلا رژیم گرفته بود، هروقت شیرینی یا تنقلات میخورد با انگشت ته حلقشُ تحریک میکرد تا بالا بیاره :-&

چربی سوزی موضعی وجود نداره و انجام حرکات یه ناحیه صرفا باعث تقویت اون عضلات میشه
ربطی به این فروم نداره ولی طبق معتبرترین تحقیقات فیزیولوژی ورزشی، تمرین هوازی با شدت بالا تو فواصل کم با استراحتای کوتاه (یعنی مثل تمزینات دو سرعت) بیشترین میزان چربی سوزی ر داره و در عین حال میزان تحلیل بافت عضله م از بقیه روشا کمتره

حاجی من بدون هیچ رژیم و این تشکیلات با همین دو حرکتی ک گفتم 18 کیلو کم کردم تو سه ماه ^-^ الان شکمم تسمه تسمست (:| غذا هم کامل میخورم . اما ورزش میکنم . این حرکت توییس خودش مال ایروبیکه . و کلن ترکیب لی ؛ توییس ؛ هفت یکی در میون دو پا روزی 400 تا با سرعت هم برا شکم هم ران عااااالیه.

خب البته قبل از اینکه این حرکات زده بشه باید حتمن گرم بشه بدن .

والا من خودم از این راه نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم.چهارم دبستان بودم فک کنم. میخوردم و تحرک کافی نداشتم یکم شکم اوردم.مامانم گذاشت منو کلاس رقص.خودمم تو خونه تمرین میکردم.شکمم و پهلو هام کامل تخت شد.به اندازه و متنوع بودن مواد غذایی مهمه و تحرک زیاد.من یک و نیم ماه رفتم لاغر شدم(دقیق یادم نیس.اما مطمعنن خیلی طول نکشید)
حالا نمیدونم کلاسای ورزش دیگه چه تاثییری داره

Back
بالا