• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعدام وشکنجه.درست یا غلط؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با اعدام عمومی موافق هستین؟

• رای‌دهندگان
    127
اگه کسی به عمد و برای منافع خودش جان کسی رو گرفته باشه و حق زندگی رو از کسی سلب کرده باشه باید این حق از خودش هم سلب بشه...اگه کسی کسی رو با برنامه ریزی و به عمد کشته خودشم باید بمیره قضیه التیام خانواده مقتول نیست و یه سوال رو مطرح می کنم،تا حالا جزو خانواده مقتول بودی؟
البته هر کسی از زاویه خودش دنیا رو می بینه و برای همین نظر افراد متفاوته
معیار شما از عمدی بودن رو نمیدونم، ولی تو خیلی از جاها (از جمله ایران) اگر فردی توی درگیری و دعوا طرف دیگه رو بکشه ﴿بدون داشتن هدف قتل) از نظر قانون مرتکب قتل عمد شده. فردی که شما بهش اشاره کردین عملا یه psychopath هست و زیادن افرادی که محکوم به قتل عمد هستن و انگیزه شون قتل نبوده, و یا حداقل قتل عمد برنامه ریزی شده نبوده.

تو ایران حتی اگه دزد با سلاح بیاد تو خونه تون و شما بکشیدش مرتکب قتل عمد شدین.

عقلانیت ربطی به نحوه ی دیدن دنیا نداره، همونطور که گفتم قاعده ی جان در برابر جان سنت قبایل وحشی و بدوی هست، شایسته ی حکومت بربر هاست نه آدمایی که میتونن فکر کنن.

معیار شما از عمدی بودن رو نمیدونم، ولی تو خیلی از جاها (از جمله ایران) اگر فردی توی درگیری و دعوا طرف دیگه رو بکشه ﴿بدون داشتن هدف قتل) از نظر قانون مرتکب قتل عمد شده. فردی که شما بهش اشاره کردین عملا یه psychopath هست و زیادن افرادی که محکوم به قتل عمد هستن و انگیزه شون قتل نبوده, و یا حداقل قتل عمد برنامه ریزی شده نبوده.

تو ایران حتی اگه دزد با سلاح بیاد تو خونه تون و شما بکشیدش مرتکب قتل عمد شدین.

عقلانیت ربطی به نحوه ی دیدن دنیا نداره، همونطور که گفتم قاعده ی جان در برابر جان سنت قبایل وحشی و بدوی هست، شایسته ی حکومت بربر هاست نه آدمایی که میتونن فکر کنن.
psychopath یکیه مثل زودیاک...منظور من برای منافعه شخصیه مثل اینکه سر شریکت رو زیر آب کنی تا کل حقوق ماجرا مال تو باشه یا همچین چیزی(پرونده هایی مثل این زیاده)سزای همچین آدمی از نظر شما چیه؟یک نفر رو از زندگی بخاطر منافع خودش محروم می کنه و یه خانواده رو داغدار
عقلانیت ربطی به نحوه ی دیدن دنیا نداره
منظور اون جمله رو نگرفتید

نظرتون نسبت به موندن یا حذف اعدام

فکر میکنم مطالعه کتابی که این دور در مطالعه گروهی انتخاب شده خیلی کمک کنه در درک این مساله.
شخصا اعدام رو اقدام درستی نمیدونم. به پایان رسوندن مسیر زندگی یک شخص خیلی کار بزرگیه، جدا از اون، تاثیر مثبتی در جامعه نداره که هیچ، تاثیر منفی داره.

فکر میکنم مطالعه کتابی که این دور در مطالعه گروهی انتخاب شده خیلی کمک کنه در درک این مساله.
شخصا اعدام رو اقدام درستی نمیدونم. به پایان رسوندن مسیر زندگی یک شخص خیلی کار بزرگیه، جدا از اون، تاثیر مثبتی در جامعه نداره که هیچ، تاثیر منفی داره.
من از اثر بازدارندگی و حذف مجرمین قاتل می پسندمش

اثر بازدارندگی‌ش رو آمار و تحقیقات صورت گرفته نشون می ده که دقیقا نقیض این گزاره درسته:)) یعنی خشونت حکومتی، دقیقا خشونت در سطح جامعه بین مردم عادی رو افزایش می ده.

• لایک
امتیازات: Uvzst
به گمونم در طی زمان مشخص شد اثر بازدارندگی که تصور میشد رو نداره. روش های تنبیهی قدرتمندی اختراع شده جدیدا که البته به شباهت به شکنجه نیست

• لایک
امتیازات: Uvzst
اثر بازدارندگی‌ش رو آمار و تحقیقات صورت گرفته نشون می ده که دقیقا نقیض این گزاره درسته:)) یعنی خشونت حکومتی، دقیقا خشونت در سطح جامعه بین مردم عادی رو افزایش می ده.
من رو اون مسئله اعدام سر مسائل سیاسی کار ندارم
اعدام قاتل و ارازل اوباش نباشه اینا هار میشن جامعه رو ب فنا میدن

به گمونم در طی زمان مشخص شد اثر بازدارندگی که تصور میشد رو نداره. روش های تنبیهی قدرتمندی اختراع شده جدیدا که البته به شباهت به شکنجه نیست
رو ارازل و اوباش چاقو کش عشق لاتی فک نکنم تاثیر داشته باشه این چیزا
ب شخصه دیدم یکیو زندان کردن سر چاقو کشی
بهتر ک هیچ نشد بدترم شد
مگر ابد بدی ب این قماش ک اونم هزینه اضافیه😔

من رو اون مسئله اعدام سر مسائل سیاسی کار ندارم
اعدام قاتل و ارازل اوباش نباشه اینا هار میشن جامعه رو ب فنا میدن
من جایی نگفتم اعدام قاتل و اراذل و اوباش رو از اعدام سیاسی تمییز می کنم. اصلا قابل تمییز نیست، فعالین سیاسی هم اگر توی بیانیه هاشون می گن 《زندانی سیاسی اعدام نباید گردد》 در واقع چون مردم ایران نمی تونن بپذیرن هنوز که اعدام نباید باشه ولی به شقاوت ج.ا پی بردن و می دونن زندانی سیاسی بی گناهه.
تازه همین جا هم از اراذل و اوباش اسم بردی که دقیقا منو یاد آخوند انداخت

من جایی نگفتم اعدام قاتل و اراذل و اوباش رو از اعدام سیاسی تمییز می کنم. اصلا قابل تمییز نیست، فعالین سیاسی هم اگر توی بیانیه هاشون می گن 《زندانی سیاسی اعدام نباید گردد》 در واقع چون مردم ایران نمی تونن بپذیرن هنوز که اعدام نباید باشه ولی به شقاوت ج.ا پی بردن و می دونن زندانی سیاسی بی گناهه.
تازه همین جا هم از اراذل و اوباش اسم بردی که دقیقا منو یاد آخوند انداخت
به ادیداسی عشق لاتی چی بگیم؟
بگیم افراد فاخر چاقو کش؟

به ادیداسی عشق لاتی چی بگیم؟
بگیم افراد فاخر چاقو کش؟
کلمات تاریخچه ی استفاده دارن. حالا که ما یه مشت کاربر بی سوادیم ممکنه خودمم برای توصیف یک سری ادم خطرناک از کلماتی که آخوند توی خطبه هاش استفاده می کنه استفاده کنم. اینا برای وصف معترض ها هم توی ۸۸ از خس و خاشاک استفاده کرده بودن:))

سلام اعدام غلطه ولی امثال قالیباف و مجتبی و.. باید بمیرن
شبتون بخیر

مسلمان بله یعنی مسلمان رو اعدام کنیم؟
پس مسلمان بله.

اول به بنده توضیح بدید این چه قشری از جامعست😂
عشق است هایی ک عشق تیزی و لاتی و چاقو کشی و عرق خوری و عربده کشی و دختربازی و زد ایکس پوشی و رامین تجنگی و آرمین برمایه و مهدیار گوش دادن هستند و هوندا سوار شده و امنیت جامعه رو بگا میدهند

من با بناشدن سیستم کیفری روی جزادهی و مجازات بر پایه‌ی انتقام و زجر دادن مشکل دارم. کلا با مفهوم "درس عبرت" حال نمی‌کنم. هدف از زندانی‌کردن افراد از نظر من این نیست که بقیه بترسن و کار اونو انجام ندن. اینه که از جانعه فاصله بگیرن و فرصتی برای تغییر یا بازپروری داشته باشن، حتی اگر قاتل سریالی یا متجاوز یا دیکتاتور هستن. امکانات درمانی و امکانات و اینا فول داشته باشن. هدف انتقام باشه کلا کنسله. اعدام و شکنجه رو هم پس احتمالا می‌دونید نظرم در موردش چیه.

من نمی‌دونم آمار و پژوهش‌ها در مورد ارتباط روش‌های مجازات و کم‌شدن جرم و جنایت چی میگن، ولی فکر می‌کنم مواردی مثل کم کردن فقر تو جامعه مفیدتر باشه برای کم شدن جرم. حالا تا صبح اعدام کن فایده نداره.

نمیشه عوض کرد گزینه رو؟ زدم مسلمان بله فکر کردم میشه موافقت با اعدام مسلمان ها 😔😔😔😂

• خنده
امتیازات: Rmita
Back
بالا