person of interest رو ببین سریال مثه این نیست اصلا اینقد ک خفنهبه نقل از سمپادك :اقا سریال معرفی کنین :/
Bمیخواستم سوپرنچرال ببینم منصرف شدم :/
چه بدبختی داریم سر این سریالا -__-

من چی بگم ک یکی از اشنا ها با یه رتبه خیلی گند تر از من,ک اصلا درس نمیخوند..با سهمیه جانباز امسال تشریف میبرن پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعدم ناراحتهبه نقل از emperor98 :منم از جوابا ناراضی ام خدایی !!
یکی از دوستام رتبه کشوریش دوبرابر من شده از یه شهر دیگه پزشکی بهشتی اورده من ایران (من منطقه سه اون ۲)
واسه خودم فرقی نداشت حتی ایرانو به بهمن بهشتی ترجیح میدادم ولی دهن اونایی که میگی ایران برات تاسف میخورنو چطوری ببندم؟؟؟
واقعا این آدما ک فقط یه اسمو میشنون و میشناسن خیلی رو اعصابن
خیلی بم گفتنا ... #-o #-o X-(![]()
![]()

به نقل از MHO :من چی بگم ک یکی از اشنا ها با یه رتبه خیلی گند تر از من,ک اصلا درس نمیخوند..با سهمیه جانباز امسال تشریف میبرن پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعدم ناراحته
فک کنم تهران میخواسته سهمیش نکشید طفلی![]()

دوستم داشت فصل های بیوشیمی رو میگف که ترم یک میدن،به نقل از هامـون :کلاً حرص سهمیه ایثارگران رو نباید خورد؛ با این درسهای سنگین پزشکی طرف اگه خیلی پرت باشه طی سه ترم اول مشروط میشه.

اتفاقا همینجوری که اومدن همینجوریم پاس میشن اینا کسی نیست مشروط شه اونجور که من شنیدم...به نقل از هامـون :کلاً حرص سهمیه ایثارگران رو نباید خورد؛ با این درسهای سنگین پزشکی طرف اگه خیلی پرت باشه طی سه ترم اول مشروط میشه.
این سهمیه ای ها کلا تعداد دفعاتی ک میتونن مشروط بشنن هم زیاد هبه نقل از هامـون :کلاً حرص سهمیه ایثارگران رو نباید خورد؛ با این درسهای سنگین پزشکی طرف اگه خیلی پرت باشه طی سه ترم اول مشروط میشه.

منم بیوشیمی رو دیدم همه ازش مینالن حقم دارن ما یه فرمول مولکولی ایبوبروفنو حفظ نکردیم واسه کنکور اونجا کلی باید حفظ شیم از اینا :-ss :-ssبه نقل از سمپادك :دوستم داشت فصل های بیوشیمی رو میگف که ترم یک میدن،
موندم بقیه ترم ها چی درس میدن |:
انصاف نیس از دبیرستان به این راحتی یوهو پرت میشیم تو دانشگاه |:
خب ساختار و متابولیسم رو بخونی چی میمونه از لنینجر دیگه :/

از این استیکر emoji تفنگا نداریم من با یکی ازبه نقل از MHO :این سهمیه ای ها کلا تعداد دفعاتی ک میتونن مشروط بشنن هم زیاد ه![]()
اینا خودمو بکشم باهاش
یا این )