• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

دیروز رفته بودم درمانگاه دیدم 1 آقاهه با زنش داشتن میدوییدن :-s مرده رگ دستشو زده بود مثه اینکه داشته خودکشی میکرده :((بیچاره :(( میگفتن 1 چیزی از دستش قطع شده که جبران پذیر نیس :-s بیچاره زنش=(( مردمم کلی پشت سرشون حرف میزدن 8-| بابا کسی که خود کشی میکنه احمق نیس شاید واقعا به بن بست رسیده یا نیاز به توجه داشته :-<وایییی اگه میمرد دیگه هیچوقت نمیتونست پشیمون شه!

به نقل از oshin :
دیروز رفته بودم درمانگاه دیدم 1 آقاهه با زنش داشتن میدوییدن :-s مرده رگ دستشو زده بود مثه اینکه داشته خودکشی میکرده :((بیچاره :(( میگفتن 1 چیزی از دستش قطع شده که جبران پذیر نیس :-s بیچاره زنش=(( مردمم کلی پشت سرشون حرف میزدن 8-| بابا کسی که خود کشی میکنه احمق نیس شاید واقعا به بن بست رسیده یا نیاز به توجه داشته :-<وایییی اگه میمرد دیگه هیچوقت نمیتونست پشیمون شه!

نیاز به توجه شاید مهم باشه اما حیاتی نیس! خود ادمه که توجهُ میخره!
ادما واسه چیزای بزرگ تری خودکشی میکنن!

انجمن مدیراش نیسّن ،سال به سال سرنمیزنن ،تاپیکا پراسپم شده ؟،درست . درست .
امّا اینکه به انجمنی که توی اون میاید توجّه نکنید و اینجاروبا خاطرات والخ اشتباه بگیرید دیگه گندش رو بالا آوردنه .
فکرمیکنم قبل نظردادن پست ها وبحث ـایی رو سرگرفته بخونیم بدنباشه . :]
6517_522572494473118_2064348752_n.jpg

بچه ها دوستم میخواد خودکشی کنه کمکم کنید منصرفش کنم. [-o<

به نقل از دانش آموز :
بچه ها دوستم میخواد خودکشی کنه کمکم کنید منصرفش کنم. [-o<

یه پس گردنی بزن تو کلش X-( بگو اخه مردی به این فکر کردی اوو وقت چه بچه نازی رو داری از دنیا محرووم میکنی :-" ;D... این همه زیبایی تو این دنیاست. ;).. واقعا چجور بزی هستی اینارو نمیبینیی!!!! :-? #-o
همین فقط همینارو بگو ببین چی میشه... نتیجه رو متعاقبا!! اعلام کن .پلیز!! ;;)

به نقل از tufan_h91 :
یه پس گردنی بزن تو کلش X-( بگو اخه مردی به این فکر کردی اوو وقت چه بچه نازی رو داری از دنیا محرووم میکنی :-" ;D... این همه زیبایی تو این دنیاست. ;).. واقعا چجور بزی هستی اینارو نمیبینیی!!!! :-? #-o
همین فقط همینارو بگو ببین چی میشه... نتیجه رو متعاقبا!! اعلام کن .پلیز!! ;;)

:-?
شما پست هاي قديمي تر همين تاپيك رو بخوني متوجه ميشي كسي كه تصميمش تا حدودي قطعيه با اين حرفا نظرش بر نميگرده .
+ آمار خود كشي رفته بالا ، اما آمار افرادي كه با خودكشي جونشون رو از دست ميدن اومده پايين
مازوخيسم جديد كشف شد :]

وقتي كه ادم اززندگيش خسته شده وقتي ادم احساس نااميدي ميكنه ..وقتي كه انگيزه اي واسش وجود نداره ..همه چيز واسش غير قابل تحمل شده ...همه چيز واسش تكراريشده احساس ميكنه كه خودكشي بهترين راحله ..صد البته راه حلش اين نيست

پاك شه...

به دلایلی چند وقتی به فکر خود کشیم به شدددددت....نه ازاین دلیل مزخرفا ها نه...البته نه اینکه بخوام بکشم خودمو..ولی باقرص خودمو به بیمارستان برسونم.....شاید بااین کارم بعضی ازاطرافیان یکم بیشتر توجه کنند...
میدونم چیزی ازحرفام نمفهمیدین.... 8-^
البته دراخر میدونم ترسو ترازاین حرفام...ولی شاید روزی به جایی برسم که اینکارو بکنم..چون بعضی وقتا بابعضی اتفاقاادماخفن جرئت هرکاریو
پیدامیکنن..
هـــــــــــــــــرکاری

Back
بالا