• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانشگاه آزاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fateme.RMA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
گيرم دانشگاه ازاد بهترين اساتيد و امكانات رو در احتيارمون قرار بده ب نظرم با هم كلاسيايي ك سقف ارزوهاشون توچال اخر هفته ست تا تحقق روياشون نميشه انتظار پيشرفت چون تا استاد مي خواد درس بده مي پرسن چيا رو حذف مي كنين استاد؟!
البته من رک میخوام تصورتو خراب کنم؛ توی تهران هستش این موضوع. توی بقیه جاها هم هستش. اینکه چیارو حذف میکنید استاد.
در مورد توچال؛ توچال،اسکیپ روم،پارک،کافه،کافه،کافه :دی نوع تفریحا فرق میکنه ولی کلیتش.. :دي

من یه جای دیگه هم میخوام تصور مرسوم "شریف و .. رو اونور آب میشناسن" رو براتون خراب کنم. چون لزوما تو همه رشته ها اینطوری هم نیست. بسته به استادی که ریکام میده شناخته شدنه معنی میگیره ولی تو پس ذهنتون داشته باشید که توی اونور شریف و .. رو با آزاد یکی میدونن. (البته یه سری فرقای خوبی هم هست) شما از من بپذیرید که از آزاد هم میشه اپلای کرد. :دي

در مورد تعداد مقالات دانشگاه آزاد بگم خدمتتون ک دانشگاه آزاد کلا در یک سری چیزا با نامردی عمل میکنه...نمونش همین مقالات و تیم های ورزشی و... هست...دانشگاه آزاد میاد کلا یدونه حساب میشه....همه مقالاتش چ توی ازاد تهران باشه چ هرجای دیگ رو تحت عنوان دانشگاه آزاد اسلامی ارائه میده و بخاطر همین رنک اول مقالات رو داره...توی تیم های ورزشی هم میاد همه بازیکنای خوب رو توی هر مرکز دانشگاه ازادی باشن جمع میکنه و تحت عنوان همون آزاد اسلامی میبره مسابقات و همیشه قهرمان میشه....و یجورایی مسابقات کشوری دانشگاها رو مسخره کرده...

ولی در مورد سطح علمی بگم خدمتتتون....من اطلاع دارم دانشگاه ازاد نجف اباد ک یکی از دانشگاهای آزاد خیلی خوبه ایرانه اساتیدش عالی هستن.....کلاسها و امکانات خوب...منتهی بحث جو غیر درسی میشه.....من معتقد نیستم ک کسایی ک میرن دانشگاه آزاد هدفشون تفریح آخر هفته باشه...ولی معتقدم ک عموم کسایی ک رفتن دانشگاه آزاد نتونستن دانشگاه دولتی بیارن....تعدادی وقت کنکور خوندن نداشتن...و تعدادی هم بد شانسی توی کنکور اوردن ولی بازم عمده افراد انتخاب چندمشون آزاد بوده...پس نمیشه توقع داشت عمده افرادی ک کنارت هستن آدمای خیلی فعال و دنبال علمی باشن(تعدادیشون هم اینطوری هستن و کمتر از گروه قبلن)

Back
بالا