• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانشگاه آزاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fateme.RMA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشگاه آزاد

به نقل از negar.mr :
فاطمه ميگم واسه تراز و اينا
يني اون ترازا كه گذاشتن دروغه؟!
شايد با تكميل ظرفيت در نظر گرفتن، هوم؟!
من کارنامه پارسال خودم رو نگاه کردم بالاتر نوشته بود تراز رو اخه :-? ولی خب اره شاید اینجا با تکمیل ظرفیت بوده! بذار یه پرس و جو بکنم ببینم تکمیل ظرفیتی پیدا میشه ترازشو بپرسم یا نه :-"

ببخشین من یه سوال داشتم، می‌شه جواب بدین؟

میگم اگه یکی بخاد دندون یا پزشکی تبریز یا ارومیه، ازاد و بین‌الملل قبول شه سال بعد، رتبه چند میخاد حدودا؟ نهایی هم ده!
بعد درصد میدونی برا هر درس تقریبا چند لازمه!؟

اگه با اطلاعات سال پیش هم جواب بدین کافیه. ;;)

یکی بهم بگه نجف اباد بهتره یا کازرون ؟

من دست و پاشو میبوسم :| :D

• لایک
امتیازات: N!ma

به نقل از sadlove :
یکی بهم بگه نجف اباد بهتره یا کازرون ؟

من دست و پاشو میبوسم :| :D
مهلت كه گذشته، نتايج هم بياد ديگه يكيشونو در مياي، هوم؟ :-?

کارنامه ها رو میذارم واسه پارسال عه :) با سهمیه (کارنامه از سایتای دیگه برداشته شده :D)
برای دوستانی که کنجکاو بودن :D
پذیرش اصلی :

asli.png

تکمیل ظرفیت اول :

takmil1.png

سهمیه بسیج چقدر تراز رو بهتر میکنه؟

به نقل از مهسا.م :
سهمیه بسیج چقدر تراز رو بهتر میکنه؟

میگن 5 درصد اما چرت میگن .
کارنامه پارسالو برا بدون سهمیه با اینی ک صادق گذاشت مقایسه کنین میفهمین یه 2 3 درصدی فقط تاثیر داره .

به نقل از sadlove :
میگن 5 درصد اما چرت میگن .
کارنامه پارسالو برا بدون سهمیه با اینی ک صادق گذاشت مقایسه کنین میفهمین یه 2 3 درصدی فقط تاثیر داره .

مگه25 درصد نبود؟

مثلا تکمیل ظرفیت اول پارسال تبریز باسهمیه اخرین نفر ترازش9138 بوده یعنی بدون سهمیه تا چه ترازی حدودا میتونسته بوده باشه؟!

×کارنامه ی بدون سهمیه رو کسی نداره؟

به نقل از مهسا.م :
مگه25 درصد نبود؟

مثلا تکمیل ظرفیت اول پارسال تبریز باسهمیه اخرین نفر ترازش9138 بوده یعنی بدون سهمیه تا چه ترازی حدودا میتونسته بوده باشه؟!

×کارنامه ی بدون سهمیه رو کسی نداره؟

طبق کارنامه خودم برا پارسال ک سهمیه ندارم اخرین قبولی ازاد تهران دوره اول 9475 بوده . شما طبق توضیحات ازاد در 95% ضرب کن میشه 9001 اما بالا زده 9184 (حدود 9200) .

نخیر 95 درصد اخرین قبولی . اگه انتخاب رشته کردین توضیح داده بود اگه خونده بودین . اما چرت گفته .
(:

× مهسا این ترازایی ک زده تراز خام خود بچه های بسیجیه ! چیزی بهشون اضافه نشده تو کارنامه . نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه .
تو کارنامه یه نفر بدون سهمیه اخرین قبولیا چیزای دیگست . خواستی تو پ.خ بت میدم کارنامه خودمو .

Back
بالا