میگی مهارت کار عملیتون صفره نمیدونم کار عملی تو ذهنت چیه
مشکل از درک پایین امثال منو شماست:)))
تا بیل رو دستت نگیری و با اون کلنگ زمین رو نکَنی کار عملی محسوب نمیشه انگار:))))
ب لیستی ک نوشتی چنتا دیگه اضافه کنم ک کمتر ب کدنویسی مربوطن،
شبکه: دانش وصل کردن مستقیم یا غیرمستقیم چیز!ها
اتفاقا تو این یکی کمتر پشت مانیتور میشینی کد میزنی
مدیریت سیستم: ستاپ و کانفیگ سرور ها، اطمینان ازینکه سرویس ب درستی کار میکنه و در دسترسه
کارشناس پایگاه داده(دیتابیس ادمین) : طراحی و نگهداری دیتابیس ها و بهینه ساختنشون
مدیر امنیت: نظارت بر سخت افزار و نرم افزار برای اطمینان از امن بودن، کانفیگ چیزایی مثل فایروال ها، انتخاب دیوایس های امنیتی، انجام تست های آسیب پذیری و ..... ک البته چند شاخه اس و این چیزایی ک گفتم بیشتر امنیت شبکه رو شامل میشه و درمورد بقیه اش اطلاعی ندارم:)
راجب چیزایی مث پردازش تصویر و شبکه های عصبی و دیتاساینس اونقدری اطلاعات ندارم ک بتونم حتی تیتروار تعریفشون کنم:)
---------
@|تا
از دو جهت نمیفهممت:)
رو اولی خیلی مانور نمیدم، هم اینجا اسپمه و هم با شناختی ک ازت دارم سکوت رو ترجیح میدم:))
همون «ایشالا که خیره» ای ک مرتضی گفت کفایت میکنه:))
دومی:
جنس کار و علم خیلی متفاوته
امیدوارم منظورت این نبوده باشه ک کامپیوتر صرفا علمه:))
تو رشته های دیگه تنوع کار بالا تره
میتونی بگی «رشته من تنوع بالایی داره»
میتونی بگی «
فکر میکنم رشته من تنوع بالا
تری داره»
چ اصراریه فیلدی ک نمیشناسی رو مقایسه کنی و چرت بنویسی تازه یه ذره هم تردید نداشته باشی؟ :))
اینکه چون عنصر مشترکشون مانیتوره همشون رو یکی میبینی؟ جالبه:))
ولی چیز فیزیکی نیست و تهشم خیلی خوب از کار در نیومد. یه مهندس عمران نتیجه کارشو و ساخت ساختمان رو می بینه و یک دهم بودجه می خواد. این ندیدن و همش مفاهیم انتظاعی
خب چون تو نمیبینی معنیش این نیست بقیه هم نمیبینن
خیلی عجیبه واسم، خودِ تو هرچی داخل همون دیوایسی ک باهاش اینو میخونی میبینی، مستقیما نتیجه همون دولوپ کردن چیزای «از دید تو اتتظاعیه»
وگرنه یه بلک اسکرین دستت بود ک تو بهترین حالت یه تصویر تیره از خودت توش میدیدی:))
دفعه بعدی ک موتور ماشینت درست روشن شد سعی کن ببینیش
دفعه بعدی ک با مالتیمدیا ماشینت زدی آهنگ بعدی سعی کن ببینیش
از لحظه ای ک آلام گوشیت روشن شد و بیدار شدی تا لحظه ای ک آلارمت رو ست میکنی و میخوابی ببینش
این سری ک داشتی ماشین لباسشویی رو تنظیم میکردی لباساتو بشوری ببینش
لحظه ب لحظه داریم باهاش زندگی میکنیم، انتظاعی چیه دیگه:)))
------------
اگه میخواین راجب رشته خاصی راهنمایی بگیرید، تاجایی ک دستتون میرسه از کسایی ک تو اون رشته درس خوندن یا کار میکنن کمک بگیرید، ب حرف چند نفر قانع نشید و راجب پوزیشن های مختلف اون رشته تحقیق کنید نهایتا تصمیم بگیرید،
من کلا یکی دوساله ک میدونم قراره چیکار کنم، حرف غلط زیاد میزنم، حتما با آدمای دیگه هم چک کنید، ب آدمای خارج اون رشته هم اعتبار ندید، احتمال غلط بودنشون خیلی زیاده
------------
اگه تو هر لولی ب کامپیوتر علاقه دارید و میخواین این سمتی بیاین، پادکست «
رادیو فول استک» رو پیشنهاد میکنم
تا الان با ۶۰-۷۰ آدم از داخل و خارج ایران تو پوزیشن های مختلف از برنامه نویس وب تا سیستم ادمین تا دیتاساینتیست،. ماشین لرنینگ و امنیت مفصل مصاحبه کرده، از مسیری ک اومدن و کاری ک میکنن صحبت کردن
بعضی از اپیزود های محبوب من ایناست:
۲.سمیر رحمانی
۵.جادی میرمیرانی
۱۵.اردلان نقشینه
۳۴.علی امیری
۳۵.پویا پیرحسینلو
۴۵.نغمه غزاله
۵۸.فرهود رشیدی
۶۲.سوده فرخی
اگه دوست داشتین از همینا شروع کنین:)
از کستباکس یا سایت سکانآکادمی میتونین گوش بدین:)